|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út červenec 01, 2014 10:59 pm Předmět: |
|
|
Ano podvod se nedá vyloučit ale jejich dopad je opravdu minimální. Přihlaš se do volební komise a uvidíš sám a ještě si to ohlídáš. Praktická zkušenost je lepší než kdybych ti tady vysvětloval mechanismy. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
Zaslal: st červenec 02, 2014 12:11 am Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | | Radom napsal: | Mě sere taky, jak zmíněný Honza007 ej kej ej boxer mě furt otravuje, ať si jdu zaboxovat a furt dokolečka , nebo nabídky typu, které dostává Milan Obořil |
Sem mu nadal a nakonec me napsal ze sem buzna ja |
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
Doprdele už!!!! Chci se kouknout na sestřih zápasu nizozemí kostarika, hlavně na ty penalty a youtube je plný fake videopíčovin!!!! Tohle mě fakt neskutečně vytáčí! Je nějaká sajtna kde jsou sestřihy z ms??
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
Zaslal: ne červenec 06, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
V Afgoši dnes zemřeli 4 vojáci a jeden je těžce raněn a výkvět tý největší lidským spodině, nejhoršího lidskýho odpadu nestojící ani za flusnutí do xichtu se v diskuzi na novinkách zase předání kdo napíše nejvíc urážející příspěvek pro vojáky...z tohohle mi ani není na nervy, ale je mi zle, smutno a tak nějak bezmocně :/ (nehledě na to, že ti kluci byli z čety mýho spolužáka :/)
Doufám, že až tenhle muslimskej xindl začne řádit i u nás, tihle lidští ubožáci půjdou jako první někde po ulici kde se zrovna odpálí nejakej alah akbar protože tu není mešita nebo protože se zrovna rozhodl někoho zabit :/ _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mical
|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Doufám, že až tenhle muslimskej xindl začne řádit i u nás, tihle lidští ubožáci půjdou jako první někde po ulici kde se zrovna odpálí nejakej alah akbar protože tu není mešita nebo protože se zrovna rozhodl někoho zabit :/ |
Hmm - s kecama ohledně "muslimského xindlu" děláš fakt pěkné jméno armádě české republiky. Řekni mi prosím - znáš nějakého muslima osobně?
Mě teda osobně lezou na nervy kecy podobného typu a pak všechny ty sračkoidní xenofobní weby jako eurabia atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
Muslimským xindlem myslím fanatiky schopný zabíjet ve jménu alláha...stejně jak nesnáším tyhle, nesnáším židovský...křesťansky...budhisticky (takovy neznam) ani ostatní nábožensky fanatiky....
A to, že nijak nehovím náboženstvím - myslim si o tom, že je to uz v dnešní době přežitek plodící spis zlo (zákaz potratu v Polsku treba, abych "neplival" jen na islám).... To snad nemá s prezentaci AČR nic společnýho
Edit to mical: a kdybych si měl vybrat parťáka mezi muslimem a mezi Evropanem, rozhodne muslimákům kopnu do zadku ;) nevěřím jim ani nos mezi očima ;) me je spis blbě z lidí jako ty, jeste napiš, že jsi pro import tohoto náboženství do Evropy (kde uz stejně je)... Možná bysme měli postavit nějaký mešity, moc jich tu není.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
Z téhle spirály se bohužel už evropa nedostane : ( Jim hold chybí nějakých 200-300 let vývoje společnosti než budou schopni integrace do evropy. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
Jestli tady budou za pár let všude mešity a víc muslimů než křesťanů tak si za to může celá "vyspělá"Evropa jen a jen sama.
Naposledy upravil Riku dne út červenec 08, 2014 9:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:28 am Předmět: |
|
|
vzdyt uz ted se v Bruselu neslavili Vanoce (nebyl klasicky stromecek ani vyzdoba) protze to urazelo muslimskou "mensinu" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ahead

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
Diskuse pod politickýma článkama, zvlášť na Novinkách, nečíst!
A nebo s uvědoměním, že je to velmi zamindrákovaný výřez obyvatelstvem, jejichž kecy by nikdo neposlouchal, ba by za ně dostali akorát na přesdržku, tak si našli podobné často osamělé duše s obdobnými duševními poruchami  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|