Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 850, 851, 852 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, nežiju ve Vsetíně, tohle jsou pouze mé názory. Ale pokud se nějakému městu podařilo najít si svou cestu, budiž mu to přáno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

staci soustavne nevolit strany, kterym je tenhle system bordelu u zadku a neresi ho a resit ani neumi (tim nemyslim volit stranu pratel adolfa) .. at uz si kazdej nadava jak chce, tak hlavni problem neni v tom, co delaj, ale ze to v klidku delat muzou
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se tu mluví o nutnosti dlouhodobé změny v pohledu této skupiny na nutnost naučit se nést zodpovědnost sám za sebe, tak začít tím že se jim odpustí dluhy prostě není dobré rešení. To mi nikdo nevyvrátí. Proč budou platit za nějakou službu do budoucna, když už mohou presumovat že v případě neplacení nenastane negativní následek.

S tímhle precedentem přestanou platit i ti kteří doteď platili.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Pokud se tu mluví o nutnosti dlouhodobé změny v pohledu této skupiny na nutnost naučit se nést zodpovědnost sám za sebe, tak začít tím že se jim odpustí dluhy prostě není dobré rešení. To mi nikdo nevyvrátí. Proč budou platit za nějakou službu do budoucna, když už mohou presumovat že v případě neplacení nenastane negativní následek.

jak psal nekdo vyse, co je bude motitvovat k praci, kdyz vsechno dostanou zadarmo, nikdo je nevystehuje a jeste dostanou prachy na cigara a chlast....
arkan

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opičáci v Libii si zase zapálili ropu

http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2014/07/libya-seeks-help-battle-oil-tanker-blaze-201472884020151782.html
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/343527-firme-pri-kontrole-statnich-zasob-chybelo-700-tisic-litru-nafty.html

aneb jak sehnat litr nafty za 70hal
Balista

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechám u sebe uskladnit cizí naftu > část cizí nafty odsosám a prodám > dostanu pokutu v řádu zlomku zisku > pořád mám u sebe cizí naftu a platí mi za její uskladnění > opakuju, dokud tam něco zbyde nebo mi to nevezmou

Možná jsem vynechal "malou část zisku dám vokurkovi, který zařídil, že to uskladní u mě"..

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vidim to presne jako ty
Pokedex

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vracim se k ciganum jsem ze severu cech a po zkusenostech jak ze skoly tak kdyz projdu vecer mestem nevidim jiny reseni nez utratit a kazdej kdo se jich zastava at si vezme jednoho domu
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
vracim se k ciganum jsem ze severu cech a po zkusenostech jak ze skoly tak kdyz projdu vecer mestem nevidim jiny reseni nez utratit a kazdej kdo se jich zastava at si vezme jednoho domu

Jenom taková drobná poznámka. Věta obvykle začíná velkým písmenem a končí interpunkčním znaménkem. K členění textu a jeho lepší čitelnosti lze použít čárky, odstavce a jiné nástroje které člověk během těch pár set let psaní vynalezl.
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se včera motal o berlích do Motola. Všude v pohodě, občas kapku rozsekané cesty. Přijdu do Motola (bylo mokro) a před vchodem kapku kluzčí dlažba. No, tak jsem jí opatrně přešel. Vejdu dovnitř a opatrnost nepomohla, berle uklouzla a já dupnul na nohu kterou nesmím zatěžovat. Nasraně jsem se pomaličku přišoural k lavičce, sedl si a čekal až ty zkurvený berle oschnou. Když jsem se pak bavil s doktorem, říkal, že on se tam už také natáhnul. Vážně, nechápu jak v nemocnici mohou mít takovýto povrch ...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cikánskej problém by se dal vyřešit ohromným množstvím způsobů, ale zařazení do společnosti holt není jedním z nich.
Ikee

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Vážně, nechápu jak v nemocnici mohou mít takovýto povrch ...

Přeci aby si udrželi práci a živobytí.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dva týdny po operaci, pravé lýtko o tři centimetry menší (obvod) než levé a totálně bez napětí
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K těm cigánům ... žádné sraní a zacházení v rukavičkách ... němci se s tím taky nesrali

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 850, 851, 852 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: