Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 886, 887, 888 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/350385-brutalni-napadeni-v-centru-prahy-utocnik-srazil-muze-k-zemi-a-dupl-mu-na-hlavu.html
Už by to nutně chtělo zavést trest smrti nebo aspoň sekání rukou nebo pracovní tábory ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift, taky bych celkem premyslel jestli ji kamaradky jen nekryly.... :D ale to je jedno, stastny muz ze na takove picoviny mas
Marky V.

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/350385-brutalni-napadeni-v-centru-prahy-utocnik-srazil-muze-k-zemi-a-dupl-mu-na-hlavu.html
Už by to nutně chtělo zavést trest smrti nebo aspoň sekání rukou nebo pracovní tábory ...

Dupání na hlavu či kopání do hlavy bezbranné oběti bych kvalifikoval jako pokus o vraždu. Útočník je srozuměn s tím, že tento následek (usmrcení osoby) může způsobit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Ztratila ho schvalne, na trh prisel Iphone 6:)))
Nechci být za svini, ale taky mě to ve skrytu duše napadlo, ale pak jsem to zapudil a až Hulkie mě na to přivedl zpět:o))

Realita dnešních dnů - děcka kolem 18ti kolem mě jsou na tom plus minus stejně. Pohybuji se ve skupině kamarádů kde na tom jsme až na vyjímky prakticky stejně. Tj. každé děcko má iphone nebo samsung galaxy. Každé jezdí v létě k moři v zimě do Alp a berou to jako naprostou samozřejmost a je to naše "vina"...ono zase není každý hrdina, aby si v 18ti řekl - taťka mi tlačí iphone, ale já ne...budu jediná z kamarádů - já chci něco za trojku a nejlépe s dobíjecí simkou a bez internetu. Tohle prostě nikdo neřekne.

Už jsem se uklidnil...dokonce to vypadá, že má holka pojištění kabelky (což netuším že vůbec existuje), takže možn něco dá pojišťovna. No a zbytek je na rodičích...no.
Jako zní to hrozně, když se zamyslíš nad tím, že snowboard a telefon je za +40000 Kč a že na to většina lidí šetří třeba půlrok.

...a docela úsměvné je to, že já pětkrát přemýšlím, že potřebuji HF do auta a zda není litr moc (dnes přes bazoš HF za dvě kila...tím vyvažuji ten iphone:o))) No prostě - něco je asi jinak a je to naše vina - to beru.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Deadlift, taky bych celkem premyslel jestli ji kamaradky jen nekryly.... :D ale to je jedno, stastny muz ze na takove picoviny mas
Kurňa...nemám:o) Mám dvě hypotéky a živím (společně s ženou) dvě děti. To víš, že moje první myšlenka byla - super - zase o měsíc dál od splacení hypotéky.
cipinek

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
CZEBLADE napsal:

Dupání na hlavu či kopání do hlavy bezbranné oběti bych kvalifikoval jako pokus o vraždu. Útočník je srozuměn s tím, že tento následek (usmrcení osoby) může způsobit.

víš jak to dopadne, nebude z toho ani to nejubožejší výtržnictví..., jsme přece v ČR...
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deadlite to je kruta realita, me je sice 21 ale ja to vidim, jak si vschni znami co jeste klidne i na stredni skole 2x rocne dovolenka, novy telefony a to nikdy nerobili, sem z rodiny, kde prachy vzdycky byly, ale tohle sem v zivote nevidel, na dovolenku sem jel s pritelkyni jednou a na tu sem si zarobil do posledniho halire, od 17ti do 21let sem mel jeden a ten samej telefon, nejaky alpy nebo takovy vyletky jak si delaj vidne londyn apod., by se me rodice vysmali do xichtu neco takovyho doma rict, at mi na to daj

asi nejvic v posledni dobe me dostala do kolen fotka 20ti lety holky, ktera je v prvaku na vysoky a dostala na dvacetiny fungl novou trojkovou oktavu, na fotce cela rodinka na aute maslicka, no ja myslel ze se zeseru na miste jak dan
Hulkie

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Hulkie napsal:
Ztratila ho schvalne, na trh prisel Iphone 6:)))
Nechci být za svini, ale taky mě to ve skrytu duše napadlo, ale pak jsem to zapudil a až Hulkie mě na to přivedl zpět:o))

Realita dnešních dnů - děcka kolem 18ti kolem mě jsou na tom plus minus stejně. Pohybuji se ve skupině kamarádů kde na tom jsme až na vyjímky prakticky stejně. Tj. každé děcko má iphone nebo samsung galaxy. Každé jezdí v létě k moři v zimě do Alp a berou to jako naprostou samozřejmost a je to naše "vina"...ono zase není každý hrdina, aby si v 18ti řekl - taťka mi tlačí iphone, ale já ne...budu jediná z kamarádů - já chci něco za trojku a nejlépe s dobíjecí simkou a bez internetu. Tohle prostě nikdo neřekne.

Už jsem se uklidnil...dokonce to vypadá, že má holka pojištění kabelky (což netuším že vůbec existuje), takže možn něco dá pojišťovna. No a zbytek je na rodičích...no.
Jako zní to hrozně, když se zamyslíš nad tím, že snowboard a telefon je za +40000 Kč a že na to většina lidí šetří třeba půlrok.

...a docela úsměvné je to, že já pětkrát přemýšlím, že potřebuji HF do auta a zda není litr moc (dnes přes bazoš HF za dvě kila...tím vyvažuji ten iphone:o))) No prostě - něco je asi jinak a je to naše vina - to beru.

Horší je, když tohle poměřování už probíhá i na základní škole a děcku do pátý třídy těžko vysvětluješ, že mu nemůžeš dopřát to, co mají ostatní spolužáci. V tomhle bych docela uvítal
školní uniformy... a zákaz nošení mobilů do školy.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kubaz :o)
Trénoval jsem hodně holek co na tom byly podobně jako ta dvacítka s octavií.
Abych nechodil daleko a protože vím, že sem ta paní chodí uvedu ji - šikovná holka co vždycky bez keců makala v posilvně a výsledky na ní byly vidět a asi z rodiny, kde není o peníze nouze.
Když se přistěhovala do Brna a začala studovat- dostala od rodičů byt a alfu romeo a pokud se nepletu k 18tinám Bentley nebo co to bylo za veterána:o)

Prostě každý jsme na tom nějak:o)
Tím se jí nechci nijak dotknout - byla moc šikovná.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, holt nekdo penize ma a nekdo ne. Kaslat na uniformy. O to tvrdsi buede pro nektere osamostatneni se
cipinek

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Hehe, holt nekdo penize ma a nekdo ne. Kaslat na uniformy. O to tvrdsi buede pro nektere osamostatneni se

přece nebudeš tak naivní, že budeš věřit, že v dospělém věku velkorysá finanční podpora skončí...
Study

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím teda, ale mě by naši zabili i za to, kdybych došel domů bez telefonu za 3000... podle mě je dost šílené, aby rodič kupoval děcku iphone za 20 000 pokud se opravdu hodně nesnaží ve škole a třeba i někde jinde.

Já si právě myslím, že tenhle přístup k dětem se dříve či později odrazí nějakým (negativním) způsobem... když už teda chci něco, musím si na to našetřit i třeba z kapesnýho (já ted například šetřím na motorku z kapesnýho )

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to šialenosť a argument, že v jej okolí to má každí mi príde teda dosť smiešny, deadlifte si vzdelaný človek, odborník, duplom preto ma zaráža podobný prístup, ako sám píšeš máte/máš hypotéky etc., to, že dieťa niečo chce, neznamená, že to má aj dostať, nezaškodí trochu lojality k rodine atd., a o nič tým nie je ukrátená, ak sa jedná skutočne o nadbytočný luxus, akým podobný telefón je, ako potom dievča pochopí, kde sú hranice a ako sa vlastne reálne žije, že veci sa nezískavajú k sviatkom vydrankaním od rodičov, osobne som jedináčik, rodičia vysokoškoláci, ale podobné výstrelky by som si ani nedovolil žiadať, je to proste úplne mimo mísu, ak nachádza šťastia len v podobných materiálnych statkoch, tak no ehm, niekde sa stala chyba a podobné argumenty smerom, že, ved sa dobre učí, a, tak sa učí, čo iné má aj na práci, ako sa prirpavovať, učí sa pre seba a pre svoju budúcnosť, no tú jej nezariadi návyk na luxus a rodičovské krídlo (alebo vlastne asi aj áno)...z tohto mi vychádza len a len rozmaznaný fracekt v duchu dnešnej doby, smutné
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Nevím teda, ale mě by naši zabili i za to, kdybych došel domů bez telefonu za 3000... podle mě je dost šílené, aby rodič kupoval děcku iphone za 20 000 pokud se opravdu hodně nesnaží ve škole a třeba i někde jinde.

Já si právě myslím, že tenhle přístup k dětem se dříve či později odrazí nějakým (negativním) způsobem... když už teda chci něco, musím si na to našetřit i třeba z kapesnýho (já ted například šetřím na motorku z kapesnýho )

Z kapesnýho na motorku? To je něco jako angličák?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po říjen 13, 2014 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Už jsem se uklidnil...dokonce to vypadá, že má holka pojištění kabelky (což netuším že vůbec existuje), takže možn něco dá pojišťovna.

Tuším, že pojištění kabelky atd je k platebním kartám - když Ti s kartou šlohnou peněženku, tak se to vztahuje i na ni, nevím teda jestli i na kabelku. Ale není to standardní služba

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 886, 887, 888 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: