Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 892, 893, 894 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
riker

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 12:01 pm    Předmět: Re: se Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Záleží v jaké cenové relaci se pohybuješ. Jestli čekáš, že koupíš za 50 tisíc voňavku, potom zasloužíš si být napálen.

Ja si myslim ze davat za starou popelnicu o moc vic nez 50 ani nema smysl. To uz je lepsi si par tisic priplatit a koupit o tridu nizsi novy...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AAA Auto má už roky na auto diskusiách nie príliš dobrú povesť Celkovo auto z bazáru je vo všeobecnosti väčší risk ako kúpa od súkromného predajcu, tobôž ak to kupuješ od niekoho trebárs v Nemecku. Stačí pozrieť SK,CZ versus nemecké inzertné portály s autami.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 1:25 pm    Předmět: Re: se Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Hulkie napsal:
vlkisekk napsal:
serou me aaa auto a divim se, jak takovi podvodnici muzou v dnesni dobe podnikat, zkusenosti katastrofalni a uz o nich nechci nikdy ani slyset a radim kazdemu, vubec nereagujte na jejich telefonaty a nechodte na jejich pobocky, je to chamrad

Záleží v jaké cenové relaci se pohybuješ. Jestli čekáš, že koupíš za 50 tisíc voňavku, potom zasloužíš si být napálen. Jinak mají občas zajímavé nabídky, třeba vyprodávají flotily po velvyslanectvím a tam jsou cena po roce užívání a najetých 10 tkm na 50-60%... A tam bych
rozhodně nečekal žádný zádrhel.

Pak jsi asi ty adept na napálení

Ty bys auto z druhé ruky nekoupil?
riker

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 3:11 pm    Předmět: Re: se Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Ty bys auto z druhé ruky nekoupil?

Sice to neni otazka na me, ale muj nazor:

Vzhledem k tomu ze novy auto se da koupit za neco malo pres 200 tisic, tak kdyz uz bych se rozhodl pro stary, urcite bych nesel pres 100 tisic...
kubaz

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi tak no, novy je novy, moje je moje a koupit za 200-300k ojetinu, ktera stala par let zpet dva,ci trikrat tolik, to bych si dovolil jen z kua dobryho duvodu
ygg

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2014 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Auto se dá koupit buď blbě, nebo dobře .... kriteriem je čistě jen value4money, nikdy ne absolutní částka.

Každý má jiné potřeby, jiné preference, jiné finanční možnosti, takže nějaká univerzální pravda v tomto případě neexistuje. Jako ostatně v ničem:-).
arkan

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já preferuju ojetiny vyšší třídy, měl jsem audi A 8,Mercedes -S500, Honda Legend,momentálně mám Peugot 607
Jde o to že oproti novému autu nižší třídy je v nich při delších cestách úplně jiný komfort cestování ,ale parkování v městech je trochu horší.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žena - k mému úžasu mě dnes oslovila ve stylu, jestli někoho nemám. Chvíli mi trvalo, než mi došlo na co se to ptá a podařilo se jí mě vytočit jako málokdy.
Jsem sedřenej, že nevidím. Pěstuji si asi solidní závislost na alkoholu jako formátovači hlavy a úplně nejraději spím a ještě budu běhat za babama? No to by mi mohlo:o)

Já nevím, čím některé ženy přemýšlí, protože hlavou to očividně není (a přitom je to tak chytrá holka).

Takže dnes s prací končím - stejně se na to nedokážu soustředit:o (
...a pardon:o)

P.S. a prý když se na tak debilní dotaz rozčílím, tak se rozčiluji proto, že mám černé svědomí...wtf?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
žena - k mému úžasu mě dnes oslovila ve stylu, jestli někoho nemám. Chvíli mi trvalo, než mi došlo na co se to ptá a podařilo se jí mě vytočit jako málokdy.
Jsem sedřenej, že nevidím. Pěstuji si asi solidní závislost na alkoholu jako formátovači hlavy a úplně nejraději spím a ještě budu běhat za babama? No to by mi mohlo:o)

Já nevím, čím některé ženy přemýšlí, protože hlavou to očividně není (a přitom je to tak chytrá holka).

P.S. a prý když se na tak debilní dotaz rozčílím, tak se rozčiluji proto, že mám černé svědomí...wtf?

Podle čeho žena usuzuje, že by tu měla být nějaká další? Jestli to teda není moc osobní otázka Jen by mě zajímalo, v čem to vidí
ygg

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba ti tím chtěla něco naznačit .... a doufala, že ti to dojde .... no, jsi chytrej chlap, ale evidentně nedošlo
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Deadlift napsal:

Podle čeho žena usuzuje, že by tu měla být nějaká další? Jestli to teda není moc osobní otázka Jen by mě zajímalo, v čem to vidí

No, přece z té dobré nálady...prý se nikdy netvářím tak vesele - věřil bys tomu? Je pravda, že budit se každé ráno s tím, že máš na firmě několik desítek milionů provozních úvěrů je docela svazující a konečně to vypadá, že snad bude lépe, ale tohle může fakt vymyslet jen baba. Kdybych měl někde rtěnku, našla co já vím účtenku za hotel v Praze, když jsem tvrdil, že jsem v Brně apod....ale z takové kraviny? A hlavně absolutně mimo. Řešíme zajímavé věci jako jsou čisté prostory a jejich třídy vs. laminární boxy a do toho bum...dotaz a úplně mimo a podivuje se, že prý křičím....no jasně, že kříčím. Kdybych držel pusu - tady není správné řešení. Budu ticho - potvrdím její ujetý dotaz. Zařvu - potvrdím její ujetý dotaz. Tj. vítěz je zde jeden a já to zrovna nejsem. Zítra mám velmi důležité jednání a místo toho, abych si chystal podklady, tak si tu vypisuji na rw.:o) Už jsem se uklidnil - asi si dám panáka a půjdu spát, než se zase zeptá na něco moudrého. Taky bych se někdy chtěl mít tak, abych vymýšlel a hlavně řešil ve své hlavě takové kraviny (ještě kdyby řešila-ale kdyby mě s tím výstupem neobtěžovala:)
Judson

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, rict me tohle moje, citil bych se polichocen a tvaril se este veseleji
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Maerlyn0 napsal:
Deadlift napsal:

No, přece z té dobré nálady...prý se nikdy netvářím tak vesele - věřil bys tomu? Je pravda, že budit se každé ráno s tím, že máš na firmě několik desítek milionů provozních úvěrů je docela svazující a konečně to vypadá, že snad bude lépe, ale tohle může fakt vymyslet jen baba. Kdybych měl někde rtěnku, našla co já vím účtenku za hotel v Praze, když jsem tvrdil, že jsem v Brně apod....ale z takové kraviny? A hlavně absolutně mimo. Řešíme zajímavé věci jako jsou čisté prostory a jejich třídy vs. laminární boxy a do toho bum...dotaz a úplně mimo a podivuje se, že prý křičím....no jasně, že kříčím. Kdybych držel pusu - tady není správné řešení. Budu ticho - potvrdím její ujetý dotaz. Zařvu - potvrdím její ujetý dotaz. Tj. vítěz je zde jeden a já to zrovna nejsem. Zítra mám velmi důležité jednání a místo toho, abych si chystal podklady, tak si tu vypisuji na rw.:o) Už jsem se uklidnil - asi si dám panáka a půjdu spát, než se zase zeptá na něco moudrého. Taky bych se někdy chtěl mít tak, abych vymýšlel a hlavně řešil ve své hlavě takové kraviny (ještě kdyby řešila-ale kdyby mě s tím výstupem neobtěžovala:)

Co na to říct, ženský se chovají občas naprosto nesmyslně, a ačkoliv jsem o něco mladší, už jsem to zažil hodněkrát, takže celkem chápu, jaký to je (už mě to párkrát pěkně nasralo)
smetak

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte tak je cas vyjit s pravdou ven, ne?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Hehe, rict me tohle moje, citil bych se polichocen a tvaril se este veseleji

Hrál si za gnoma, neblbni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 892, 893, 894 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: