Tak, koupil jsem si nafukovací lehátko a samozřejmě jsem ho šel hned zkusit. Lehnu si do bazénu a co se nestane. Já usnul. Tak si ležím 3 hodiny na slunku. A teď jsem jak červená Karkulka. Neví někdo, co udělat, abych se dostal do normální barvy?
kdyby sis koupil nafukovani panu tak se ti nic takovyho stat nemuze Jinak k barve co takhle pockat az to zhnedne? Teda ja to mam takhle vzdycky...ale nevim jestli mas tak genialni kuzi jako ja
_________________ Proud member of the Axis of evil
Tak, koupil jsem si nafukovací lehátko a samozřejmě jsem ho šel hned zkusit. Lehnu si do bazénu a co se nestane. Já usnul. Tak si ležím 3 hodiny na slunku. A teď jsem jak červená Karkulka. Neví někdo, co udělat, abych se dostal do normální barvy?
kdyby sis koupil nafukovani panu tak se ti nic takovyho stat nemuze Jinak k barve co takhle pockat az to zhnedne? Teda ja to mam takhle vzdycky...ale nevim jestli mas tak genialni kuzi jako ja
Jo, mám to tak stejně. Ale minulý rok jsem se taky slušně přismáhnul a vykašlal se na to, pak jsem měl až puchýře a teď z toho mám hnusné fleky na zádech z toho. A letos se k tomuto nechci dopracovat.
Můj WoW server je pro mě offline, nevím kdy mě napadlo spojovat svůj wow account s battle.net accountem, dal bych si za to facku nikdo z blizzardu to neřeší, doufám že aspoň vrátí herní čas a tenhle den kdy nehraju mi nebudou počítat
Můj WoW server je pro mě offline, nevím kdy mě napadlo spojovat svůj wow account s battle.net accountem, dal bych si za to facku nikdo z blizzardu to neřeší, doufám že aspoň vrátí herní čas a tenhle den kdy nehraju mi nebudou počítat
o cem to sakra mluvis?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
o cem to sakra mluvis?
WoW - World of Warcraft , on-line hra , na ktere je vic zavyslaku , nez na heroinu
zkus tohle
Raději ne, když to z romáka udělalo bíleho, nechcu vidět, co to udělá se mnou. I když jsem teď kompletně na červené barvě.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
ja taky....a celkove je mne divne. Asi blbej tlak, uz tou snesni noci to zacalo
Asi to bude i tlakem..jsem celkově unavenej.Svalovka pernamentní a spánek taky nic moc. Řekl bych,že lehčí přetrénování. Od pondělí dovča,tak budu na chatě a 5 dní se nedotknu činek ani pádla a bez netu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru