Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 900, 901, 902 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
medwed

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je podle me ale prave ten nejvetsi problem s tim neco udelat, protoze by asi bylo relativne jednoduche rict lidem snizujeme vam dane ale pocitejte s tim ze si musite sporit, protoze v duchodu dostanete podmostne... Verim ze by se urcite naslo spoustu lidi co by stejne nesporili a padli na hubu ale to je jina vec, problem by byl v tom z ceho zaplatit ty soucasne duchodce.

Takze aby mohla nastat i podle me idealni situace ze stat se bude starat o skoly polici a hasice a ostatni "socialni vymozenosti" usekne se jen tak nedockame, protoze vyzirku napojenych na tyhle penize je fakt spousta... Jedine co me napada aby umoznilo takovu vec je valka a tu snad nikdo nechce...
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, nabehl jsme dneska do Albertu, tesim se na super nakup kurecich prsou po 109kg/kg, jenze ta akce je jen v supermarketech, tech mensich v meste. V hypermarketu je prd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
arkan

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
A za všechno může co? No (zastupitelská) demokracie, to byla největší chyba v historii lidstva.

Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš Klement Gottwald.
LaFontaine

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli si někdo myslí, že se teď máme hůř než za Karla IV., tak to už je úplnej konec :D Kdo chce, tak ať si klidně začne něco pěstovat na poli, na to nepotřebujete panovníka.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už mě tak trochu leze na nervy teta. Je mladá, je po porodu a ráda by dala nějaké kg dolu, už jsem jí radil minule teď znova. Když jí řeknu, že je potřeba jíst zdravě a tak nějak pravidelně (aspoň 3x denně), tak mi řekne, že na to nemá čas, že má prcka. Když jí řeknu, že si ho prostě musí nějak udělat, tak její odpověď je - počkej až budeš mít taky děti.

Já chápu, že to není sranda, ale buď něco chci a dělám pro to něco, nebo se vymlouvám. Jako kdyby všichni ostatní co cvičí nebo sportují neměli děti.

Ono mě to možná ani tak neleze na nervy jako spíš mrzí. Člověk se snaží pomoci a pomalu je ještě ten špatný.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neřeš ji... poradil jsi jak se na to má jít, poradil...Dál to je už jen na ní
Judson

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Už mě tak trochu leze na nervy teta. Je mladá, je po porodu a ráda by dala nějaké kg dolu, už jsem jí radil minule teď znova. Když jí řeknu, že je potřeba jíst zdravě a tak nějak pravidelně (aspoň 3x denně), tak mi řekne, že na to nemá čas, že má prcka. Když jí řeknu, že si ho prostě musí nějak udělat, tak její odpověď je - počkej až budeš mít taky děti.

Já chápu, že to není sranda, ale buď něco chci a dělám pro to něco, nebo se vymlouvám. Jako kdyby všichni ostatní co cvičí nebo sportují neměli děti.

Ono mě to možná ani tak neleze na nervy jako spíš mrzí. Člověk se snaží pomoci a pomalu je ještě ten špatný.

Lol, to je jen zacatek, bude hur, budes rad esli se vubec casem k cviceni dostanes ty
arkan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 7:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LaFontaine
Jirka Kalous
Jedná se o politický vtip současnosti Autor irena iris motorkáři cz, něco jako důchod důchod dole,ale někomu se nemusí líbit.

Spazik

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Ježíš to jsou takový kecy Prostě je líná a hledá nějakou výmluvu, tak to hodí na děcko, kdyby ho neměla, tak se vymluví třeba na práci.
Moje máma měla 3 děti, starala se o dům a zahradu, v té době ještě nebylo tisíc zjednodušéváků jako mají dnešní matky a čas na to jíst jako člověk určitě měla.
A tato lejdy nemá čas na to jíst 3x denně Vždyť je doma a děcku stejně musí kvalitně vařit, jestli mu teda neobjednává pizzu...
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No super, takže balík, kterej jsem si objednal z UK, mi místo do ČR poslali do Švédska, paráda. Zkurvený UPS, ještě to prý doručujou tak, že když nikdo není doma, tak to nechaj u garáže nebo co, takže někdo ve Švédsku dostal k předčasnej vánocům nový Loake 1880 .

Vsadím se, že to bude teďka vyřizování na půl roku a nakonec jestli to někdy z toho Švédska dorazí tak budu ještě platit CLO a DPH

Lunreal

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
No super, takže balík, kterej jsem si objednal z UK, mi místo do ČR poslali do Švédska, paráda. Zkurvený UPS, ještě to prý doručujou tak, že když nikdo není doma, tak to nechaj u garáže nebo co, takže někdo ve Švédsku dostal k předčasnej vánocům nový Loake 1880 .

Vsadím se, že to bude teďka vyřizování na půl roku a nakonec jestli to někdy z toho Švédska dorazí tak budu ještě platit CLO a DPH

A ktery loake jsi bral, ze je nemeli v čr?
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potřeboval jsem klasický formální oxfordky, tak původně jsem chtěl koupit tu nejlevnější indickou řadu tady v ČR za 3,7k, ale pak jsem dostal tip, že na UK ebay je časově limitovaná akce, kdy oficiální loake účet prodává tu jejich nejvyšší řadu 1880 za 4k i s poštovným, tak neber to
ygg

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale to byla akce jen pro Skandinávii .
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OT:

Ked sa niekomu zmeni pupok (odborny preklad do cestiny: pupik ), co to znamena? Sypku? Golaudskeho symbionta? Zranenie? Nic?

Len ma to tak napadlo ked som porovnal Volakove starsie a novsie foto....:

http://i.ytimg.com/vi/fQFVet0hbWE/maxresdefault.jpg

vs

http://www.pluska.sk/sport/ostatne/exkluzivne-pluska-sk-roman-volak-prehovoril-rozvode.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 900, 901, 902 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: