|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Spolubydlící mi pořád bere moje jídlo (každej má svoji skříň) - vajíčka, tvarohy, čaje, rýži, 10x jsem mu to říkal a nic, nechápu jak jsou někteří vychovaný, bych mu dal čelo |
To bych byl asi HODNE zlej :)
Ale pomatuju zivot na kolejich, tam se malokdy stalo, ze to , co jsem si dal jeden den do lednicky (a to byla jen jedna lednicka na celem patre), jsem tam druhy den jeste nasel. Dokonce i vlocky namocene v mliku mne tam parkrat zmizely. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: čt duben 02, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Spolubydlící mi pořád bere moje jídlo (každej má svoji skříň) - vajíčka, tvarohy, čaje, rýži, 10x jsem mu to říkal a nic, nechápu jak jsou někteří vychovaný, bych mu dal čelo |
Tak tohle je dost neprijemny. To je fakt nevychovanost.
A propo dneska sem asi po pul roce na nocni. Ale sem aktivni jak svina, makam jak sroubek, i kdyz bych nemusel .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: |
A propo dneska sem asi po pul roce na nocni. Ale sem aktivni jak svina, makam jak sroubek, i kdyz bych nemusel . |
To jsem si vzdycky rikal taky tak do 2 do rana a pak uplne v pr*deli. Jeste ze jsem tam mohl chrapat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Spolubydlící mi pořád bere moje jídlo (každej má svoji skříň) - vajíčka, tvarohy, čaje, rýži, 10x jsem mu to říkal a nic, nechápu jak jsou někteří vychovaný, bych mu dal čelo |
Ale pomatuju zivot na kolejich, tam se malokdy stalo, ze to , co jsem si dal jeden den do lednicky (a to byla jen jedna lednicka na celem patre), jsem tam druhy den jeste nasel. Dokonce i vlocky namocene v mliku mne tam parkrat zmizely. |
To je vydělávající člověk, kterej má tak 35 měsíčně, ale k jídlu si nic nekoupí, dneska jsem ho už poslal doprdele, když mi zas něco zmizelo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
ty musíš být v obličeji asi hrozný dobrák, že si někdo troufne sežrat jídlo dvoumetrový gorile _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt duben 02, 2015 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: |
A propo dneska sem asi po pul roce na nocni. Ale sem aktivni jak svina, makam jak sroubek, i kdyz bych nemusel . |
To jsem si vzdycky rikal taky tak do 2 do rana a pak uplne v pr*deli. Jeste ze jsem tam mohl chrapat. |
Ja bych tu taky mohl spat, ale neusnul bych tu. Rano az dojdu domu, tak urco taky moc nepospim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt duben 02, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Spolubydlící mi pořád bere moje jídlo (každej má svoji skříň) - vajíčka, tvarohy, čaje, rýži, 10x jsem mu to říkal a nic, nechápu jak jsou někteří vychovaný, bych mu dal čelo |
Ale pomatuju zivot na kolejich, tam se malokdy stalo, ze to , co jsem si dal jeden den do lednicky (a to byla jen jedna lednicka na celem patre), jsem tam druhy den jeste nasel. Dokonce i vlocky namocene v mliku mne tam parkrat zmizely. |
To je vydělávající člověk, kterej má tak 35 měsíčně, ale k jídlu si nic nekoupí, dneska jsem ho už poslal doprdele, když mi zas něco zmizelo |
Něco pěkného si nachystej a přidej do toho tunu projímadla. Přejde ho to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 04, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy, že nevím, jestli nezačnu chodit do posilky _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 04, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Leze mi na nervy, že nevím, jestli nezačnu chodit do posilky |
Proc? Mas pocit, zes ze sebe vybehal vsechny svaly ? :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 04, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 04, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 04, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so duben 04, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|