Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 972, 973, 974 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martule

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-mail od zamestnavatele co NE potěší....

VERY IMPORTANT NOTICE !!!
BIG ONE FITNESS "Mendlák", Václavská 6
8.5. -10.5. will be CLOSED
7.5 (Thursday) will be open ONLY till 19:00
due to reconstruction of the men's showers.
We apologize a lot for the inconvenience.
You can use B1F Club, Benešova 14
Classes at B1F"Mendlák" during these days will be cancelled.

a mám celej víkend zkaženej...

já přece pánský šatny nepotřebujůůůů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, 3dny v kuse pauza, to bude hruza, jen si na chudacich adminach v praci v ctvrtek nevybijej vztek
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem si rozřízl levou dlaň, resp. kůži na palci a ukazováčku - to potěší.
Zrovna tyto prsty vůbec nejsou potřeba při řízení, jízdě na kole nebo cvičení s činkama:o)
Ale zase jsem ušetřil 1000 kč za opraváře, takže aspoň pro ten pocit, že to k něčemu bylo:o)
Study

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten pocit, když už někdo dava na net vysledky maturity... zjištuješ co všechno máš blbě, počítáš každý bod... stále tam nejsou všechny výsledky, začínáš být pořádně nervní... až pak přesáhneš hranici 5 a dostaneš se do 4 :D

(Je opravdu šílené, co sem tam nasekal za chyby, ale tak jsem už klidnější. Počítal sem s odpovedmi, se kterými jsem si fakt jistý, že jsem je tam dal. Na to, že jsem měl naposled nějakou matiku minuly rok a ted sem si akorat spočital 3 didaktaky, tak to.. mohlo byt přece jenom lepší. )

... Ted jen čekam Johnbeara až napiše jak easy to bylo

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Johnbear

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to easy, ale posral jsem co jsem mohl
Study

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekecej... Já jsem u 9 třeba četl trojúhelník a tak sem to přeskočil

http://matikamailem.cz/zajima-nas-vas-nazor/

Johnbear

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2015 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako jednička bude, ale já jsem šel na 100%
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak doufám, že z toho bude precedens, že až někdo zavolá na fízlárnu, že mu nájemce nezaplatil týden nájem, že nastartujou několik antonů, pořádkovou jednotku, místní, vyjednavače, sanitky, psovody, kropící vůz a další, no a situaci hned vyřeší vyvedením squaterů (neplacení nájemnýho to přece je ne?) ..
.. jo kdyby tak platily stejný pravidla pro všechny a ne si pohonit ego v TV a výsledek opět žádnej (+ by mě zajímal účet za celou tu monstr akci) ..

http://praha.idnes.cz/policie-zasahovala-u-squatu-cibulka-db7-/praha-zpravy.aspx?c=A150506_091232_praha-zpravy_bur
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
tak doufám, že z toho bude precedens, že až někdo zavolá na fízlárnu, že mu nájemce nezaplatil týden nájem, že nastartujou několik antonů, pořádkovou jednotku, místní, vyjednavače, sanitky, psovody, kropící vůz a další, no a situaci hned vyřeší vyvedením squaterů (neplacení nájemnýho to přece je ne?) ..
.. jo kdyby tak platily stejný pravidla pro všechny a ne si pohonit ego v TV a výsledek opět žádnej (+ by mě zajímal účet za celou tu monstr akci) ..

http://praha.idnes.cz/policie-zasahovala-u-squatu-cibulka-db7-/praha-zpravy.aspx?c=A150506_091232_praha-zpravy_bur

Tohle není o neplacení nájemnýho..četl jsi ten článek celej, nebo sis přečetl jen nadpis?
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistěže četl, až do doby před několika dny tam bydleli legálně po domluvě s majitelem, pak podal trestní oznámení a do 2 dnů takováhle akce. Nerozporuju, že by tam ty squatery měli nechat .. kromě jinýho úplně nerozumím tomu, jak na to úřady serou a nechaj tu památku dál chátrat (maj pravomoce donutit majitele to opravit) .. takže pro mě osobně jsou stejná verbež jak ty squateři, tak majitel .. který tu nemovitost rozhodně nemá na to, co soustavně prezentuje, spíš bych řekl, že se mu ty squateři hodí, aspoň se pak má na co vymluvit, kdo to zdemoloval ..

.. mě jen nejde do hlavy, že zatímco tady policajti jednaj okamžitě a ve velkým s velkou TV "slávou" .. zatímco jinde tě pošlou do prdele, že to řešit nebudou. Kéž by to platilo takhle vždycky, když maj něco dělat ..
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt je, že jen tak se nabořit do majetku, který mi nepatří, je věc, jaká mne neuvěřitelně sere. Ale v případě Cibulky vůbec. To je velmi smutný příběh, a ti squateři jsou za posledních cca 100 let ... a spíš víc ... bohužel to lepší, co tu usedlost potkalo.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Cibulka_%28Ko%C5%A1%C3%AD%C5%99e%29

A zcela upřímně, Vaníčkovi ty jeho plány nevěřím ani smykem, ty jsou zcela nereálné. Ten je pravděpodobně jen jistá forma bílého koně, a skutečným cílem je pomoci tomu k zemi a pak "zařídit" vybudování zcela nového objektu. Ale domov pro seniory to rozhodně nebude.

Pravdou taky je, že zrovna tam fakt nic nehoří a ten zásah policie mne tak maximálně dovede nasrat. Protože jej platím a stejně k ničemu není a nebude.
Study

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějak se nemůžu poslední dobou dokopat k rannímu tréninku. Vždy sedím ještě půl hodiny až hodinu u pc než se trochu vzbudím. Možná bych měl přestat brát ty drogy...

Turakam

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chodiť trénovač ráno?, fuj
Majesty

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

All day all night
Study

PříspěvekZaslal: so květen 09, 2015 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, dřív jsem se vzbudil a hned sbalil věci a valil do fitka. Ted sice trénuji doma, ale nemůžu se vůbec vzbudit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 972, 973, 974 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: