Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 982, 983, 984 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda ti lidi, pořádně muslima v životě neviděli, ale už by to stříleli a vypalovali je mi smutno z té primitivnosti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Mám psa a shodou náhod má také třináct kilo, a shodou náhod do něj taky startují jiní psi, ale ani náhodou by mě to nenapadlo řešit nožem psů, kteří by tvojemu psovi rádi opravdu ublížili nebo ho dokonce zabili je naprosté minimum, téměř vždy jde čistě o instiktivní nutkání si zajistit respekt a vůdčí postavení, takže z toho není třeba hned skákat na jabloň - kdyby se tvůj synek na pískovišti popral s klukem od vedle tak to taky budeš řešit tak že svojeho kluka vezmeš pod sukni do náruče a jemu nebo jeho rodičům budeš vyhrožovat zbraní?

Já vím, že ty spíš vysíráš z důvodů jakýchsi antipatií, ale zkusím ti to vysvětlit.
Kdyby se mi bojový pes typu staford zakousnul do retrívra, kterého bych venčil, a já měl při sobě nůž, a hrozilo, že toho mojeho psa zabije, pravděpodobně bych ho použil. V takové chvíli se člověk prostě snaží udělat co se dá.
Prosím tě nemíchej to s tím, že když venčím svojeho psa a startují na něho jiní psi, vezmu ho do náruče, než si ho jeho majitel zpacifikuje. Náš pes byl týranej a užil si svoje, než jsme si ho vzali.
Nechápu, proč by ho měl otravovat pes nějakýho debila, co ho nezvládá. Takže když k němu běží velkej pes na volno a já nevím, co od něho mám čekat, řeším to takhle. Můžeš si o tom myslet co chceš, je mi to fuk...
A "pod sukni do náruče"
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Sranda ti lidi, pořádně muslima v životě neviděli, ale už by to stříleli a vypalovali je mi smutno z té primitivnosti

primitivní seš tady asi jen ty, jelikož mi přijde že moc nerozumíš kontextu a psanýmu textu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Asi začnu nosit nůž i na záchod, kdybych měl náhodou moc dlouhý nezkrotný hovno a potřebovalo useknout......

Nejsem proti nošení zbraní na obranu, ale experti s nožem na opasku, kterej nosej úplně všude, jsou taky docela extrém....

jak flew psal, i na ples
bez hodinek a noze si prijdu jako nahatej
takze klidne i na ten zachod
ale neni to nejakej bojovej Bowie, vetsinou malej zaviracek Gerber, nebo CRKT do 12cm rozlozenej
flew

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2015 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Grimley napsal:
Asi začnu nosit nůž i na záchod, kdybych měl náhodou moc dlouhý nezkrotný hovno a potřebovalo useknout......

Nejsem proti nošení zbraní na obranu, ale experti s nožem na opasku, kterej nosej úplně všude, jsou taky docela extrém....

ehm od vojáka bych takovy *** fakt nečekal... to tam děláš někde v kanclu ?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Státní zástupce ale před soudem uvedl, že s kritikou nesouhlasí. "Odmítám stížnost bývalé ministryně spravedlnosti Válkové s tím, že orgány činné v trestním řízení postupovaly správně," uvedl.

.
.

"Stížnost pro porušení zákona je odůvodněná," uvedl po projednání předseda senátu Jan Bláha. A dodal, že soudy přehlížely vše, co bylo ve prospěch obžalovaného, a využily jen to, co bylo v jeho neprospěch.

"Skutková zjištění obou soudů jsou v extrémním rozporu s důkazy. A vylučují obviněného jako možného pachatele," dodal Bláha.

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/chtel-mladik-zabit-kadernici-nejvyssi-soud-resi-stiznost/r~9df45cccfebe11e4bc3a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

Je dobré si občas uvědomit, že při troše "štěstí" v tom kriminále může skončit úplně každý ...
Petey

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ani jeden dokaz, popis pachatela je uplne iny,nesedi cas...krasa
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Státní zástupce ale před soudem uvedl, že s kritikou nesouhlasí. "Odmítám stížnost bývalé ministryně spravedlnosti Válkové s tím, že orgány činné v trestním řízení postupovaly správně," uvedl.

.
.

"Stížnost pro porušení zákona je odůvodněná," uvedl po projednání předseda senátu Jan Bláha. A dodal, že soudy přehlížely vše, co bylo ve prospěch obžalovaného, a využily jen to, co bylo v jeho neprospěch.

"Skutková zjištění obou soudů jsou v extrémním rozporu s důkazy. A vylučují obviněného jako možného pachatele," dodal Bláha.

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/chtel-mladik-zabit-kadernici-nejvyssi-soud-resi-stiznost/r~9df45cccfebe11e4bc3a0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1

Je dobré si občas uvědomit, že při troše "štěstí" v tom kriminále může skončit úplně každý ...

Člověk věří tomu, čemu věřit chce. Jako ty, Yggu. Kde bereš tu jistotu, že si Válková nehoní triko a média to jako vždy nepřekroutí? Tím neříkám, že kecají. Nevím kde je pravda. Jen, podle toho co čtu, odvolací soudy většinou opraví nesmysly prvoinstančních soudů, takže bych tady byl opatrný.
Jinak, s poslední větou plně souhlasím. Ono se o tom nemluví, ale s určitým promilem justičních omylů se prostě počítá.

xakrurychle napsal:
Majesty napsal:

primitivní seš tady asi jen ty, jelikož mi přijde že moc nerozumíš kontextu a psanýmu textu

Myslím si, že tvé sdělení bylo jasné a Majesty ho pochopil naprosto přesně.
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pak už jen zbývá ostrá střelba automatickou zbraní do soudce a státního zástupce jako pomsta největšího kalibru... , možná bych vzal s nimi i jejich rodiny, aby se to sviňstvo dál nemohlo množit...
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Člověk věří tomu, čemu věřit chce. Jako ty, Yggu. Kde bereš tu jistotu, že si Válková nehoní triko a média to jako vždy nepřekroutí? Tím neříkám, že kecají. Nevím kde je pravda. Jen, podle toho co čtu, odvolací soudy většinou opraví nesmysly prvoinstančních soudů, takže bych tady byl opatrný.

Hele, Mablungu, nechceš si to přečíst raději celé a ještě jednou? Nerad bych tady z tebe dělal vola a vím, že ne vždy se pokaždé zadaří.
Mablung

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mablung napsal:

Hele, Mablungu, nechceš si to přečíst raději celé a ještě jednou? Nerad bych tady z tebe dělal vola a vím, že ne vždy se pokaždé zadaří.

Tenhle článek byl napsán tak, aby vzbuzoval jasně dané emoce. A právě proto mu nevěřím. Všimni si, že ti kdo ho odsoudili, měli příležitost ke dvou neutrálním prohlášením. Pak tam máš emotivní prohlášení údajného vraha a prohlášení jeho obhájců napadajících rozpory v důkazech. Ale nikde nemáš uvedené důkazy, na jejichž základě ho odsoudili. Proč? Možnosti jsou více méně dvě.
1) Novinář je pako (slušně pravděpodobné)
2) Nebyly uvedeny úmyslně, protože to by narušilo jednostrannost článku
p.s. Silně pochybuji, že by ho odsoudili jen kvůli tomu, že se na daném místě v tu dobu vyskytoval. To by neudělal ani soudce z Plzně.
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch článků bylo víc, z více novin i od více vlastníků novin (v reflexu o tom byl článek už někdy v únoru) .. že by všichni novináři byli tak blbý? Článek jde napsat aby vypadal ve prospěch někoho, to ano .. nicméně o kvalitě rozsudků našich nezávislých (hahah, až mě bolí břicho ze smíchu) soudů si myslím svoje ..

smutný je, že tím že student, tak ta náhrada bude směšná .. 2 roky života v prdeli a nic .. vítejte v ČR
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem koupil v Kauflandu lískové ořechy, dneska ráno jsem si odsypal, namočil že si je dám teď večer. No pomalu každý druhý byl plesnivý. Nemá někdo podobnou zkušenost?

btw: může to být tím namočením?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nedávno jsem koupil v Kauflandu lískové ořechy, dneska ráno jsem si odsypal, namočil že si je dám teď večer. No pomalu každý druhý byl plesnivý. Nemá někdo podobnou zkušenost?

Koukni do mého logu. Stalo se mi to samé cca 2-3 týdny zpět. Taky kupovány v Kauflandu a shnilý hned po otevření. Nahlásil jsem to na SZPI, ale jak vidím, tak s tim jeste nic neudělali..
prochm

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
MAST3R napsal:

Koukni do mého logu. Stalo se mi to samé cca 2-3 týdny zpět. Taky kupovány v Kauflandu a shnilý hned po otevření. Nahlásil jsem to na SZPI, ale jak vidím, tak s tim jeste nic neudělali..

Já si je tam kupuji už dlouho to půl kilové balení. Naposledy asi před měsícem a nikdy žádný problém nebyl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 982, 983, 984 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: