Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 985, 986, 987 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Zase jsem se v poslední době dopracoval k tomu, že jsem pracoval do dvou do tří do rána. Přitom jsem se asi před půl rokem dopracoval postupně k tomu, že jsem v půl desátý vypínal počítač a chodil spát a usnul. Nějakou dobu to šlo, pak jsem to porušil s tím že budu projednou pracovat a už to šlo zase nahoru.

Ja na tom nevidim vubec nic spatneho, prece zalezi na tom v kolik zacinas a jak mas placeny nocni prescasy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Zase jsem se v poslední době dopracoval k tomu, že jsem pracoval do dvou do tří do rána. Přitom jsem se asi před půl rokem dopracoval postupně k tomu, že jsem v půl desátý vypínal počítač a chodil spát a usnul. Nějakou dobu to šlo, pak jsem to porušil s tím že budu projednou pracovat a už to šlo zase nahoru.

To nechápu, já bych tak okolo 10 už usínal na stole ale tak záleží od kolika pracuješ, třeba začínáš po poledni :-)
Jednou jsem někde viděl nějakou studii, která stovnávala myslím výkonnost programátorů a čas jak dlouho pracují. Dlouhodobě byli nejvýkonnější ti co pracovali okolo 8h denně. U těch co pracovali déle třeba 10h nebo víc se sice výkonnst krátkodobě zvedla (měsíc/dva), ale potom šla niže než u těch 8hodinových.
tady taky něco píšou:
http://cogsci.stackexchange.com/questions/4514/what-is-the-most-effective-maximum-work-duration-per-day
Bombay

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě kvalita zueleniny, ať už je léto.
Rajčata červená voda, i když se teda dá připlatit a vybrat lepší jakost.
Barevné papriky běžně 27 Kč kus, to je šílenství.
Okurky zelené vodové válce, zlo.
Koupil jsem si na chut italskou hrušku, sladká voda, hnus. Africká hruška totálně nezralý kentus hořký.

Těším se, že za tři, čtyři týdny jedu k rodině do Trenčína, mají tam fajný trh venku a obvykle tam nakoupím zeleninu, která má chuť. Hlavně pálivé bílé papriky, do leča boží

Judson

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Posledni dobou me zacina docela stvat reklama na rani snidani s nutelou. To jako je normal aby cela rodina s detmi snidala chleba namazanej cokoladou ?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No zelenina je vazne hnus posledni dobou... delam si zeleninovy salaty (rajce, okurka, zluta paprika) uz dlouho kazdej den a poslednich 14 dnu cca je to vazne k hovnu, okurky jsou nahorkly a paprika totalne bez chuti...rajcata kupuju kerickovy, ty jediny stojej za to, ale jinak je to vazne kentus ...a to kupuju pokazdy nekde jinde....
Study

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona ta cena a kvalita dnešní zeleniny je opravdu žalostná. Ještě, že nám to tady skoro vše roste na zahrádce

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Diana

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se těším na normální české jahody, navíc u nás vyhlášené, z Kunratic. Koupím celý koš a jahody provoní celý byt.
Jinak ze zeleniny je nyní výborný chřest.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
jnerez

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Už se těším na normální české jahody, navíc u nás vyhlášené, z Kunratic. Koupím celý koš a jahody provoní celý byt.
Jinak ze zeleniny je nyní výborný chřest.

Ty nemáš svoje nebo co? Si byla přece dycky zahrádkářka .
Diana

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem pořád - dokonce i kaktusářka:-)I když těch kaktusů se moc nenajíš
Ale jahody na zahradě nemám. Od nás jsou jahodové plantáže, co bys kamenem dohodil. Takže když je sezóna, chodím na samosběr tam. Pražákům vřele doporučuji http://www.kunratickejahody.cz/
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne, na Jiraku se ted daji koupit Kunratice a Louny. Vonave a moc chutne jahody...

Jinak zelenina je klasika - redkvicky, kedlubny, cibulka, chrest a dokonce i prvni rajcata a okurky.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Posledni dobou me zacina docela stvat reklama na rani snidani s nutelou. To jako je normal aby cela rodina s detmi snidala chleba namazanej cokoladou ?

Ono to hlavně není žádná čokoláda. Nutella je směs rostlinného tuku a cukru; ořechy jsou 13% a kakao 7%
Judson

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Judson napsal:

Ono to hlavně není žádná čokoláda. Nutella je směs rostlinného tuku a cukru; ořechy jsou 13% a kakao 7%

Tak jsem to myslel, ja rikam cokolada i tem 100g cokoladam za 15 kc ))
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Vymenu manzelek nekoukam, az ted jsem se podival na tenhle dil. Opravdu by me zajimalo, jestli je to realita nebo to ma alespon castecne predem dany scenar, aby to bylo pro divaky zajimave, protoze neverim, ze se neco takoveho vubec muze dit. Hnus

http://novaplus.nova.cz/porad/vymena-manzelek/video/5545-novy-dil-vymena-manzelek-27-5-2015/
Study

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že jsi to sem dal, tak se na to dívá a sem zhruba v půlce... to je brutální, co za individua to existuje Nevím jestli to mám vůbec komentovat, nejspíše bych musel vyjmenovat všechna sprostá slova, co znám a zřejmě by to ani k popisu dané osoby nestačilo

EDIT: Napln zivota - cigareta, kafe, tablet... and repeat

EDIT2: Myslím, že ta Věra se teda chová autenticky... a pálit petky v kamnech, ty v*le

https://www.instagram.com/studynkapetr/

Naposledy upravil Study dne čt květen 28, 2015 7:34 pm, celkově upraveno 3 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je z toho neskutečně smutno, chudáci děti, co z nich bude.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 985, 986, 987 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: