|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Video jde pres server, ktery by mel video teprve preklapet vam, tedy v poctu lidi by to byt nemelo. Problem je spis ve velikosti hd objemu vysilani. Ale nejsem zadny odbornik, jeste to tak. :)
Pokud si troufas, klidne porad ronnimu, jestli jsi si jisty, v cem je problem. Musim uznat, ze on je pres IT hodne zdatny a verim, ze ma vse promyslene. Ale kdo vi..
Edit: Nezlob se na me, ale ja na svem mobilu takove problemy nemam. Neni to tvym pc? |
Ne, mnou to určitě není.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:27 pm Předmět: |
|
|
Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání. Zde je jasné, že teoretické řešení je snadné, ale doopravdy praxe už taková není. Ostatně máme s tím mnohaleté zkušenosti a je to sice čím dál lepší (což je jedno, protože ve chvílích, kdy to funguje, to stejně pochválí minimum lidí  ), ale ne vždy je to ideální (a v tu chvíli nastupuje armáda nespokojených lidí, kteří nešetří sprostými slovy*a01*).
Letos jsme v řešení přenosů velmi výrazně pokročili, ať už tím, kolik lidí server unese, tak možností titulkování a podobně, stejně tak (a především) možností dívat se na Androidech, iOS, dále na klasických PC si volit kvalitu. No i když to bylo řešení dost drahé a náročné, tak platilo, co píšu výše, ocenilo to minimum lidí a naopak těch, co mnohdy velmi sprostě a nevybíravě nadávají, je nemálo.
Osobně reálně uvažuji, že přímé přenosy ukončíme, protože současné náklady jsou v malých desítkách ve velmi malých desítkách tisíc korun za každou jednu soutěž, ocení to minimum lidí, a nejvíc jsou slyšet ti nespokojení. Nějak mi to za to asi nestojí.
Naposledy upravil Ronnie dne ne květen 31, 2015 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání. |
Stačilo napsat tohle. Jestli je tam nestabilní připojení tak se nedá nic dělat. Jestli je tam pomalé tak není třeba streamovat ve 3 různých kvalitách.
| Peter Ustinov napsal: | | Gohan napsal: |
Jojo. Budu strašně vděčný za zasekaný přenos který mě po x hodinách sledování vysere na sestavě jediného závodníka o kterého mi jde.
|
kudla, tohle je na par facek...mas to zadarmo a kafras
mel jsi jet s nim a natocit ho tvoji profi kamerou a streamovat to sam, myslim, ze ronnie by byl rad |
Na hlavu ti taky naseru zadarmo a moc by se ti to asi nelibilo co? To jen k tvemu argumentu.
Naposledy upravil Gohan dne ne květen 31, 2015 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Jojo. Budu strašně vděčný za zasekaný přenos který mě po x hodinách sledování vysere na sestavě jediného závodníka o kterého mi jde. |
Z toho, cos napsal, mi plyne, že Ti to celou dobu běželo v pohodě a po x hodinách na jednoho závodníka ne... no, co dodat.
| Gohan napsal: | | Je to sice hezké co ronnie dělá, ale problémy bývaly s přenosem už v minulosti a pořád to tak nějak stagnuje. |
Není pravda, viz můj příspěvek výše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Notrax
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Tak mi pověz v čem je problém tedy?
Jak řešit přímý přenos aby nestál stovky tisíc? 3.5+Mb/s upload .Kamera s dobrým rozlišením co bude stramovat video do počítače odkud se bude streamovat přes twitch.tv. |
Kdyby to bylo takhle snadné, to bychom se měli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:32 pm Předmět: |
|
|
Ne, neběželo to v pohodě. Musel jsem obnovovat co chvíli ale s tím, že se to rozjelo. Potom jsem měl na 3-4 první závodníky černou obrazovku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:33 pm Předmět: |
|
|
Gohane ja te nechapu, tak pokud prirovnavas ronnieho stream k srani na hlavu, proc na to vubec cucas? Nikdo te u pc nedrzi, jak jsem rekla, muzes si to objet sam. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Naposledy upravil Ikee dne ne květen 31, 2015 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Gohan napsal: | | citace: |
Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání. |
Stačilo napsat tohle.
| Peter Ustinov napsal: | | Gohan napsal: |
Jojo. Budu strašně vděčný za zasekaný přenos který mě po x hodinách sledování vysere na sestavě jediného závodníka o kterého mi jde.
|
kudla, tohle je na par facek...mas to zadarmo a kafras
mel jsi jet s nim a natocit ho tvoji profi kamerou a streamovat to sam, myslim, ze ronnie by byl rad |
Na hlavu ti taky naseru zadarmo a moc by se ti to asi nelibilo co? To jen k tvemu argumentu. |
Dalsi internetovy honic tricka?
Nechces mi to prijit rict do oci? |
Nějak jsi pozapomněl kdo se tady vyvalil s pár fackama ty internetový honiči.
| citace: | | Gohane ja te nechapu, tak pokud prirovnavas ronnieho stream k srani na hlavu, proc na to vubec cucas? Nikdo te u pc nenuti, jak jsem rekla, muzes si to objet sam. |
Nepřirovnávám. Jen jsem naznačoval že Petrova argumentace byla slabší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Notrax napsal: | Ronnie, jestli se můžu zeptat, co přesně stojí ty desítky tisíc? Nedokážu si představit, že by si jeden stream ze soutěže tolik naúčtoval. |
Ty desítky jsou "malé" (napsal jsem to nešťastně), náklady na jednu soutěž jsou mezi 10 a 20 tis. dle místa, řešení konektivity, potřebných dojezdů před soutěží, počtu lidí na místě, potřebné techniky apod. Přesně rozklíčovávat to ale nechci.
Nicméně uvažoval jsem i o řešení prostřednictvím satelitního připojení, ale to jsme se reálně dostali "skoro ke stovce" na soutěž a to je nesmysl. Ale třeba nějaké řešení, které bude ze všech lokalit v ČR spolehlivé a přitom cenově únosné, objevíme - ale já o něm nevím. Btw. víte-li někdo, budu za použitelnou radu doopravdy rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
Tak kde je ten problém ? Je tam nestabilní nebo pomalé připojení? Pokud je tam nestabilní tak se nedá nic dělat. Pokud je pomalé tak není třeba streamovat 720p, ale když to teď běží v pohodě, tak ten výpadek musel být způsobený nečím jiným.
Jinak co takhle segmentovat a uploadovat? Sekat to bud po kategoriích nebo přímo po závodnících. Klidne v horsi kvalite s tim ze lepsi kvalita prijde pozdeji.
Naposledy upravil Gohan dne ne květen 31, 2015 5:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 31, 2015 5:46 pm Předmět: |
|
|
Vubec bych se nerozciloval a jen se nad tim pousmal, protoze tohle je uplne normalni, ze odbornici u klavesnice budou vzdycky kritizovat a radit. Jsem celkem rad, ze ten chat pod primym prenosem byl zrusenej, protoze to , co tam nekteri predvadeli, to bylo na ranu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|