Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 989, 990, 991 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Video jde pres server, ktery by mel video teprve preklapet vam, tedy v poctu lidi by to byt nemelo. Problem je spis ve velikosti hd objemu vysilani. Ale nejsem zadny odbornik, jeste to tak. :)

Pokud si troufas, klidne porad ronnimu, jestli jsi si jisty, v cem je problem. Musim uznat, ze on je pres IT hodne zdatny a verim, ze ma vse promyslene. Ale kdo vi..

Edit: Nezlob se na me, ale ja na svem mobilu takove problemy nemam. Neni to tvym pc?

Ne, mnou to určitě není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání. Zde je jasné, že teoretické řešení je snadné, ale doopravdy praxe už taková není. Ostatně máme s tím mnohaleté zkušenosti a je to sice čím dál lepší (což je jedno, protože ve chvílích, kdy to funguje, to stejně pochválí minimum lidí), ale ne vždy je to ideální (a v tu chvíli nastupuje armáda nespokojených lidí, kteří nešetří sprostými slovy*a01*).

Letos jsme v řešení přenosů velmi výrazně pokročili, ať už tím, kolik lidí server unese, tak možností titulkování a podobně, stejně tak (a především) možností dívat se na Androidech, iOS, dále na klasických PC si volit kvalitu. No i když to bylo řešení dost drahé a náročné, tak platilo, co píšu výše, ocenilo to minimum lidí a naopak těch, co mnohdy velmi sprostě a nevybíravě nadávají, je nemálo.

Osobně reálně uvažuji, že přímé přenosy ukončíme, protože současné náklady jsou v malých desítkách ve velmi malých desítkách tisíc korun za každou jednu soutěž, ocení to minimum lidí, a nejvíc jsou slyšet ti nespokojení. Nějak mi to za to asi nestojí.

Naposledy upravil Ronnie dne ne květen 31, 2015 5:59 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Jojo. Budu strašně vděčný za zasekaný přenos který mě po x hodinách sledování vysere na sestavě jediného závodníka o kterého mi jde.

kudla, tohle je na par facek...mas to zadarmo a kafras
mel jsi jet s nim a natocit ho tvoji profi kamerou a streamovat to sam, myslim, ze ronnie by byl rad
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání.

Stačilo napsat tohle. Jestli je tam nestabilní připojení tak se nedá nic dělat. Jestli je tam pomalé tak není třeba streamovat ve 3 různých kvalitách.

Peter Ustinov napsal:
Gohan napsal:

Jojo. Budu strašně vděčný za zasekaný přenos který mě po x hodinách sledování vysere na sestavě jediného závodníka o kterého mi jde.

mel jsi jet s nim a natocit ho tvoji profi kamerou a streamovat to sam, myslim, ze ronnie by byl rad

Na hlavu ti taky naseru zadarmo a moc by se ti to asi nelibilo co? To jen k tvemu argumentu.

Naposledy upravil Gohan dne ne květen 31, 2015 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Z toho, cos napsal, mi plyne, že Ti to celou dobu běželo v pohodě a po x hodinách na jednoho závodníka ne... no, co dodat.

Gohan napsal:
Je to sice hezké co ronnie dělá, ale problémy bývaly s přenosem už v minulosti a pořád to tak nějak stagnuje.

Není pravda, viz můj příspěvek výše.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Notrax

Ronnie, jestli se můžu zeptat, co přesně stojí ty desítky tisíc? Nedokážu si představit, že by si jeden stream ze soutěže tolik naúčtoval.
Ronnie
Administrátor

Gohan napsal:
Tak mi pověz v čem je problém tedy?

Jak řešit přímý přenos aby nestál stovky tisíc? 3.5+Mb/s upload .Kamera s dobrým rozlišením co bude stramovat video do počítače odkud se bude streamovat přes twitch.tv.

Kdyby to bylo takhle snadné, to bychom se měli.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, neběželo to v pohodě. Musel jsem obnovovat co chvíli ale s tím, že se to rozjelo. Potom jsem měl na 3-4 první závodníky černou obrazovku.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
citace:

Počet lidí problém není, server je unese jedna dvě, problém je konekttivita v místech konání.

Stačilo napsat tohle.

Peter Ustinov napsal:
Gohan napsal:

Na hlavu ti taky naseru zadarmo a moc by se ti to asi nelibilo co? To jen k tvemu argumentu.

Dalsi internetovy honic tricka?
Nechces mi to prijit rict do oci?
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohane ja te nechapu, tak pokud prirovnavas ronnieho stream k srani na hlavu, proc na to vubec cucas? Nikdo te u pc nedrzi, jak jsem rekla, muzes si to objet sam.

Naposledy upravil Ikee dne ne květen 31, 2015 5:34 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jseš nějakej hustej Kubajz
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Gohan napsal:
citace:

Stačilo napsat tohle.

Peter Ustinov napsal:
Gohan napsal:

Dalsi internetovy honic tricka?
Nechces mi to prijit rict do oci?

Nějak jsi pozapomněl kdo se tady vyvalil s pár fackama ty internetový honiči.

citace:
Gohane ja te nechapu, tak pokud prirovnavas ronnieho stream k srani na hlavu, proc na to vubec cucas? Nikdo te u pc nenuti, jak jsem rekla, muzes si to objet sam.

Nepřirovnávám. Jen jsem naznačoval že Petrova argumentace byla slabší.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Notrax napsal:
Ronnie, jestli se můžu zeptat, co přesně stojí ty desítky tisíc? Nedokážu si představit, že by si jeden stream ze soutěže tolik naúčtoval.

Ty desítky jsou "malé" (napsal jsem to nešťastně), náklady na jednu soutěž jsou mezi 10 a 20 tis. dle místa, řešení konektivity, potřebných dojezdů před soutěží, počtu lidí na místě, potřebné techniky apod. Přesně rozklíčovávat to ale nechci.

Nicméně uvažoval jsem i o řešení prostřednictvím satelitního připojení, ale to jsme se reálně dostali "skoro ke stovce" na soutěž a to je nesmysl. Ale třeba nějaké řešení, které bude ze všech lokalit v ČR spolehlivé a přitom cenově únosné, objevíme - ale já o něm nevím. Btw. víte-li někdo, budu za použitelnou radu doopravdy rád.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kde je ten problém ? Je tam nestabilní nebo pomalé připojení? Pokud je tam nestabilní tak se nedá nic dělat. Pokud je pomalé tak není třeba streamovat 720p, ale když to teď běží v pohodě, tak ten výpadek musel být způsobený nečím jiným.

Jinak co takhle segmentovat a uploadovat? Sekat to bud po kategoriích nebo přímo po závodnících. Klidne v horsi kvalite s tim ze lepsi kvalita prijde pozdeji.

Naposledy upravil Gohan dne ne květen 31, 2015 5:47 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vubec bych se nerozciloval a jen se nad tim pousmal, protoze tohle je uplne normalni, ze odbornici u klavesnice budou vzdycky kritizovat a radit. Jsem celkem rad, ze ten chat pod primym prenosem byl zrusenej, protoze to , co tam nekteri predvadeli, to bylo na ranu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 989, 990, 991 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: