Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 992, 993, 994 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bbvka

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se mi to dnes i včera setkalo.
Ale zas byly soutěže který běžely ok..
Takže bych to viděl spíš právě na kvalitu připojení v místě soutěže jak psal Ronnie.
Ale taky počet lidí kteří se připojují, když jsou bikiny a physique čím dál tím víc populární :)
Apple má servery lepší než Ronnie a taky to mají vždy přetížené :))))
Ale i přes sekání jsem rád že ten stream je a můžu to sledovat ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera šiel parádny stream ac brazil, to ste fakt pozerali mčr, heh?
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Ikee napsal:
Gohane a kdyz tady navrhujes 600,- na vlak a cus, ty bys vazne byl ochotny vstavat treba o 4 hodiny drive a vracet se o 5 hodin pozdeji s cca 30kg vybaveni? Dobre ty! :) Treba takovy Frenstat, kdyz musis byt na kazde soutezi o 2 hodiny drive, je rozhodne na vlak vylozene pecka.

A pracoval bys z domova kresla? Chlape ty jsi vazne trochu mimo realny svet. Je videt, ze tva teorie je krasna, ale s praxi bohuzel uz neslucitelna.

Ja myslel ze se bavime o tom jednom cloveku navic.
A proc neni mozne pracovat z domova kresla? Konkretne na tu cinnost co jsem zminoval?

Otazka zustava, byl by si ochotny cestovat napr. do Frenstatu a zpatky, i kdyby sam bez vybaveni? :) A kdyz by se neco podelalo, k cemu by si doma byl? Behem prenosu taky musis komunikovat s kolegama, koordinovat vysilani, clanky, fotky, vysledky, kvalitu a podobne.

Gohane nezlob se na me, ale proste je videt, ze nemas ani tuseni. Vrele ti doporucuju se taky nejake souteze ucastnit jako aktivni divak, prijet si vlackem a byt nejakou dobu s teamem, aby si alespon videl, oc jde. Tim bych asi nase zbytecne handrkovani ukoncila. :)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
...prijet si vlackem...

Tohle mi připomnělo, že na první soutěže, co jsme jezdili fotit v roce 2003, jsme jezdili stopem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Gohan napsal:
Ikee napsal:
Gohane a kdyz tady navrhujes 600,- na vlak a cus, ty bys vazne byl ochotny vstavat treba o 4 hodiny drive a vracet se o 5 hodin pozdeji s cca 30kg vybaveni? Dobre ty! :) Treba takovy Frenstat, kdyz musis byt na kazde soutezi o 2 hodiny drive, je rozhodne na vlak vylozene pecka.

A pracoval bys z domova kresla? Chlape ty jsi vazne trochu mimo realny svet. Je videt, ze tva teorie je krasna, ale s praxi bohuzel uz neslucitelna.

Ja myslel ze se bavime o tom jednom cloveku navic.
A proc neni mozne pracovat z domova kresla? Konkretne na tu cinnost co jsem zminoval?

Otazka zustava, byl by si ochotny cestovat napr. do Frenstatu a zpatky, i kdyby sam bez vybaveni? :) A kdyz by se neco podelalo, k cemu by si doma byl? Behem prenosu taky musis komunikovat s kolegama, koordinovat vysilani, clanky, fotky, vysledky, kvalitu a podobne.

Gohane nezlob se na me, ale proste je videt, ze nemas ani tuseni. Vrele ti doporucuju se taky nejake souteze ucastnit jako aktivni divak, prijet si vlackem a byt nejakou dobu s teamem, aby si alespon videl, oc jde. Tim bych asi nase zbytecne handrkovani ukoncila. :)

V ramci povolani? Ano. Kdyz by moje napln prace byla nahravat a uploadovat ustrizky videi, konkretne treba volne sestavy a vyhlasovani, tak na nejakou komunikaci by bohate stacil telefon. Koordinovat neni potreba nic, protoze jedina vec se kterou bych pracoval je stream.

Ja si zase myslim ze to zbytecne komplikujes a snazis se to ukazat jako zbytecne slozite, kdyz ve skutecnosti to o cem se bavim spociva ve zmacknuti record,stop,prejmenovani souboru a uploadnuti ho pod vhodnym nazvem. Jak uz jsem rekl, kdyby stream obcas nesekal, tak bych to klidne udelal z pohodli domova.
Ikee

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno Ronnie, budiz ti to inspiraci. :) Sice jsem myslela, ze navrh na cloveka na upload byl jako reseni sekani a ze kluci nejsou schopni to na miste resit. Pokud je ale podminkou teto prace nesekajici se stream, tak v tom pripade dany clovek neni zapotrebi, protoze s hladkym provozem si preci poradi team sam. Ale uz se v tom mozna zacinam motat.

A to s tim stopem jsem klukum precetla, aby si vazili pohodli auta. I kdyz fotak je asi lehci nez nabouchany kufr a chytat si stopa v 11 vecer taky nic moc. :) Ale je to hezky, kdyz vidis a muzes porovnat, kam az ses posunul v praci, ktera te bavi a zivi.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne květen 31, 2015 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře dojeďte, pokud ještě jedete.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 4:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: pujc Gohanovi na pristi akci ten notas za deset tacu, dej muj tech 1600 (10x100na hodinu + 600 na vlak) a mas po starostech
budes mit HD video v realnem case a bez namahy
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 5:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
daymoon: dědo, řekněte nám, jak se takový problém řešil v dávných dobách mýtu a legend.
Takový problém by se neměl řešit nikdy, v žádných dobách, protože to žádný problém není :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém asi bude kvalitní upload připojení, to jen tak neseženeš, pokud vím tak u nás prakticky jenom optika nebo kabelovka a to pochybuju že bude v nějaké sokolovně, kde se dělají tyhle soutěže
A to že Ronnie nechce používat vychytané externí služby jako např. Youtube/Twitch má zřejmě pochopotelné business důvody

Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Státnice, který mám tenhle pátek. Nesnáším správní, ústavní, mezinárodní a evropský právo!!! Jsem úplně zdeptanej z toho všeho... kam se na to hrabou státnice na bc.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Nesnáším správní, ústavní, mezinárodní a evropský právo!!!

Hm...a urcite si si nezmylil skolu? Mozno ta bavila fyzika
Frozz.

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, studuju bezpečnostní studia, ale nesouhlasím s výběrem státnicových předmětů pro náš obor.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právo, psychologie a ekonomika jsou hrozný sračky ... není nad to nejlepší- elektro, matika, fyzika, chemie a strojnictví.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po červen 01, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Ne, studuju bezpečnostní studia, ale nesouhlasím s výběrem státnicových předmětů pro náš obor.

Co naděláš, já mám obor Regenerace a výživa ve sportu a už týden drtím na státnice Platóna, Aristotela, osvícenství apod. zhovadilosti, které zapomenu v momentě, jak vyjdu ze dveří. Pokud má zkoušející pět pohromadě, tak mu musí dojít, co je pro jaký obor stěžejní a na čem dusit/nedusit studenta.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 992, 993, 994 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: