Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 996, 997, 998 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/371439-ceska-televize-chce-poplatek-i-za-pocitace-mobily-a-tablety.html

.... lidský odpad v akci.
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Mám hrozný problém se učit fyziku. Strašně mě to nudí, ale bohužel se to někdy a nějak naučit musím

Na jaké úrovni? SŠ nebo VŠ?

Existuje spousta knížek a videí, kde se fyzika vykládá poměrně zajímavou a přístupnou formou. Na netu toho najdeš spoustu. Já sám můžu jako motivaci z knížek doporučit Feynmanovy přednášky, z videí třeba přednášky Waltera Lewina z MIT (najdeš i na youtube). A pokud tě bude nudit i tohle......pak ses asi pro fyziku nenarodil a budeš to muset přetrpět. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SŠ fyzika, učím se na přijímačky na medicínu. Díky podívám se :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/371439-ceska-televize-chce-poplatek-i-za-pocitace-mobily-a-tablety.html

jo jsou to hrozní žiďáci ...
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Tak je přeci třeba víc peněz na natáčení dalších reality show, za účelem naplňování demokratických, sociálních a kulturních potřeb společnosti a potřeby zachovat mediální pluralitu.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prezident kritizoval ČT, podpořil zrušení poplatku

http://www.mediaguru.cz/2015/03/zeman-podporil-zruseni-poplatku-pro-ct-a-kritizoval-ji/#.VXCiNM_tlBc

„Jde o bezprecedentní útok na nezávislost veřejnoprávní televize, který za dobu její existence v demokratické společnosti nemá obdoby. Je o to nebezpečnější, že ho vyslovuje nejvyšší ústavní činitel České republiky,“ sdělila mluvčí televize Alžběta Plívová.

Komedie, člověk by z toho měl pocit že dal pokyn aby Hradní stráž obsadila Kavčí hory.
JENDA10

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Study: No ten Lewin s Feynmanem jsou pro přijímačky na medicínu asi nepoužitelný. :)

Co se týče SŠ, tak jsem zrovna nedávno listoval v tý klasický sérii "Fyzika pro gymnázia" od Lepila, Bednaříka a dalších, a přišla mi docela hezky zpracovaná. Obecně mám tu zkušenost, že fyzika lidi nebaví, protože ji vnímají, nebo je jim vykládána, jako sada vzorců, co se musí naučit a umět ji použít. Jakmile zjistíš, že to tak není, začne tě možná bavit........hodně štěstí. ;)
Study

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi tak nějak to mám. Jakože rozumím tomu, jen mi to příjde, narozdíl třeba od chemie, nuda. Nějak to ted musím přežít

https://www.instagram.com/studynkapetr/
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Prezident kritizoval ČT, podpořil zrušení poplatku ....

Když si člověk odmyslí tu formu, která je dle mne ale povětšinou kalkul nebo vědomý šprajc, tak nutno Zemanovi přiznat, že je z toho našeho politického spektra asi jediný, ze kterého aspoň občas něco rozumného vypadne.
Bombay

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Bombay napsal:
Včera jsem byl na vážení a la tuk, kosti, svaly. Nadváhu jsem čekal, ale metabolismus 49 letého muže ne. Bo je mi 34.
Takže papa chipsy ve 21:38 u počítače, jde se makat na fyzičce.

Není to Herbalife? Každému naměří metabolický věk o 20 let vyšší a když začneš jíst ty jejich předražené produkty, výsledky se "zázračně" zlepšují...

Herba to imho nebude.
Nějaká poradna pro výživu, co u nás ve městě skoro sektářsky nabírá kontakty Jakože před měřením ti dají papír, at tam napíšeš pár lidí, co můžou pozvat.
Já to beru s rezervou. Týpkovi jsem rovnou řekl, že o vedení a poradenství nemám zájem, že začínám znovu sportovat a tohle je vstupní měření pro mě, at vím za tři měsíce, kam jsem se posunul.
Nebyl úplně nadšený
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt červen 04, 2015 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Na Slovensku az na vynimky kazdy, na koho je pisany odber elektriny v domacnosti. Podla logiky - ma elektrinu - ma moznost sledovat/pocuvat verejnopravne media - nech plati.
Nemam s tym problem, je to lepsie ako platit to z dani, az na to, ze je z toho politicka trafika. Kazda vlada tam pretlaca vlastnych ludi, ktori uz vedia co a ako. To je potom vsetko na houno.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 5:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
ygg napsal:

Na Slovensku az na vynimky kazdy, na koho je pisany odber elektriny v domacnosti. Podla logiky - ma elektrinu - ma moznost sledovat/pocuvat verejnopravne media - nech plati.
Nemam s tym problem, je to lepsie ako platit to z dani, az na to, ze je z toho politicka trafika. Kazda vlada tam pretlaca vlastnych ludi, ktori uz vedia co a ako. To je potom vsetko na houno.

Mne ten system vyberu prijde hloupej. Proc to nevyberou rovnou z dani. Vzdyt by to bylo efektivnejsi, usetrilo by se vymahani od neplaticu a dalsi administrativa. Kdyz uz chtej, aby platil v podstate kazdej (prip.kazda domacnost) prijde mi to jako lepsi reseni, nez opruzovat lidi, aby to platili sami.
Judson

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak extra zpravy nesleduju, ale ziskal jsem dojem, ze v posledni dobe se dost zhorsila situace s uprchliky/imigranty (odpadem) z afriky. Ze je z more lovy hlavne Italie, ktera je na rane v jejich smeru na evropu a od tud se rozutikavaji do dalsich zemi.

Muze me nekdo vysvetlit proc sakra je neposilaj obratem z5 na pobrezi afriky ?! Dat jim napit vody a hned odvest, tam nekde vyklopit a papa.
No dobre, rekneme ze nebudu prehanet, ze by je meli nechat tonout na mori, ale kdyz uz je teda vemou, proc je pusti dale do sve zeme ?
Jakej je v tom dlouhodobej uzitek, podle me vubec zadnej a proto nechapou kde je v tom jaka logika. ? Je prece smyslem vest zemi k blahobytu a spokojenosti obyvatel, ale toto je pravej opak.
Copak politici nevidi tu pritez, kterou to prinasi a hlavne prinese v dalsich letech ?
Je v tom nejaky hacek, nejaky zakon, ze je nemuzu vypakovat z5 od kud prisli ? Nebo snad za kazdeho uprchlika maj od UE nejaky prachy a masti si lokalni kapsy ?
Turakam

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 5:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judsone, no, radsej nic,
Grimley

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2015 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No popravde ja v tom taky nevidim zadny terno. EU je v prdeli a ted ma udajne na uprchlika poskytnout 6000 Euro. Podivejte jak je to s cikanama a stedrosti naseho socialniho systemu -> stahujou se do CR i ze Slovenska. Co se asi stane, kdyz tu vsichni ti uprchlici dostanou "sanci"? Priplujou dalsi a dalsi. Rikali, ze za prevoz si paseraci tikaj od sto tisic korun vejs, takovy prachy nesezene spousta lidi ani v CR, ale ono je samozrejme lepsi opustit svou zem (i kdyz je ve srackach) a odjet na zapad, kde me diky multikulti slunickum budou zivit a budu mit vic vyhod nez domaci obyvatelstvo... je mi z toho tak nejak smutno ....

Jsem zvedavej, co se stane, az tihle vyspeli lide, kteri samozrejme maj socialni citeni, jsou si vedomi toho, ze nemaj tak vysoke vzdelani, aby sehnali praci placenou tak, aby mohli zit jako prumerni evropani uvedomej, ze tu na ne ceka podradna prace, jeste k tomu nejista. Myslim, ze pokojne nebudou emigrvat zase za lepsim, zacnou se tvorit dalsi ghetta, nepokoje, zacnou bejt nasrany na puvodni obyvatelstvo, ktery se ma furt lip. Ona treti svetova valka dost mozna bude obcanska -> podivejte na Ameriku, kdyz se tam nasrali ti cernosi.... a to neni Amerika zkazena od slunicek, kdy se nesmi nikomu ublizit....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 996, 997, 998 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: