|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 2:25 pm Předmět: |
|
|
Nahodou ted na ct24 mluvil Jakl za prezidenta docela rozumne. Ono nestaci "myslet si", ze naky helmuti nebudou moct chtit zpatky majetek, ono to chce vedet na 100%.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 2:37 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Nahodou ted na ct24 mluvil Jakl za prezidenta docela rozumne. Ono nestaci "myslet si", ze naky helmuti nebudou moct chtit zpatky majetek, ono to chce vedet na 100%. |
Docela jsem koukal, jak si Moravce s Vondrou dával :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 2:42 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | _Lundgren napsal: | yggu gratuluji zase se ti podařilo vyplodit jeden z tvých tisíců odstavců o ničem
A to o potřebě či nepotřebě EU je taky řádnej bullshit... |
Lepší o ničem, než si plést Belfast s Dublinem ... i když je v tom případě otázkou, zda bych ve tvém případě o nějaké pochopení stál
Ale já ti tvůj názor neberu, že se bez nějaké EU v pohodě obejdeme, a že si z nás všichni sednou na prdel. Jen ho nesdílím.
Otázka je zcela prostá....je pro nás menší zlo "podepsat" Lisabon (i když je v mnoha směrech značně diskutabilní), nebo naprdnout (udělat ze sebe cvoky) krom UK (která je nám politicky i ekonomicky vcelku na dvě věci) zbytek EU? |
Za to Irsko se omlouvám, byl jsem už myšlenkou na fotbale.... Jinak se mi vcelku nelíbí, jak mi podsouváš myšlenky, které jsem tu ani nenaznačil
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Omlouvat se netřeba, upíše se každý, ale když si rejpneš do mě, já oplatím
A nepodsouvám, jen jsem v tom případě špatně pochopil. A tak se ptám znova, co si myslíš, že je pro nás, jako stát, větší zlo ?
1) Podepsat LS, která rozhodně není nic moc...o tom se netřeba hádat.
2) Proslužovat stávající situaci, kdy všechny země krom nás LS schválily/podepsaly. Náš parlament ji oběma komorama schválil rovněž, ÚS Lisabon nezazdí (pokud ano, máš u mě hlubokou a upřímnou omluvu, bez sarkasmu!!!!), takže jediné relevantní nesouhlasné stanovisko má v této sitiuaci výhradně Klaus. Že se na nás teď celá EU dívá jako na prudily, navíc schizofrení, je prostě fakt.
A navíc...není ještě vůbec jisté, že Cameron, i když vyhraje, to referendum vypíše. A pokud by tak neučinil (zatím je to odhadováno 50 na 50), tak se dočkáme tolik let touženému návratu k husitům, aneb Jedni proti Všem o pár století později. A co pak...??? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
Do konce listopadu mám mít hotovej "první" část (oni jsou 2 teda:) bakalářské tj.stačí prý 50 stran  A ješte to musim davat postupně po kapitolách...
Já tu školu miluju _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | Pavelcb napsal: | sere me,že nemůžu najít,jestli se u mého nového telefonu dá zamknout klávesnice na KOD. Nikde jsem to nenašel!! Kua Nokia 6720classic. Nevíte někdo?? |
nevím |
to neni prdel Mě nenapadlo,že by to nokia neměla Co si ted počnu doma
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
Pavel z CB: jestli to je jako u mě:
Menu - Nástroje - Nastavení - Obecné - Zapezpečení - Telefon a SIM karta - Zamykací kód _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Pavel z CB: jestli to je jako u mě:
Menu - Nástroje - Nastavení - Obecné - Zapezpečení - Telefon a SIM karta - Zamykací kód |
to jo..ale pořád se mi klávesnice odemyká bez bezpečnostního kodu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st říjen 14, 2009 2:45 pm Předmět: |
|
|
a uz to rychle uklizej, se divim, ze to trvalo tak dlouho. Nepotrestaj nikoho, tituly zustanou vsem .. a kazdej bude spokojenej .. prece
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|