Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nahodou ted na ct24 mluvil Jakl za prezidenta docela rozumne. Ono nestaci "myslet si", ze naky helmuti nebudou moct chtit zpatky majetek, ono to chce vedet na 100%.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Nahodou ted na ct24 mluvil Jakl za prezidenta docela rozumne. Ono nestaci "myslet si", ze naky helmuti nebudou moct chtit zpatky majetek, ono to chce vedet na 100%.

Docela jsem koukal, jak si Moravce s Vondrou dával :-)
ygg

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
yggu gratuluji zase se ti podařilo vyplodit jeden z tvých tisíců odstavců o ničem

A to o potřebě či nepotřebě EU je taky řádnej bullshit...

Lepší o ničem, než si plést Belfast s Dublinem ... i když je v tom případě otázkou, zda bych ve tvém případě o nějaké pochopení stál

Ale já ti tvůj názor neberu, že se bez nějaké EU v pohodě obejdeme, a že si z nás všichni sednou na prdel. Jen ho nesdílím.

Otázka je zcela prostá....je pro nás menší zlo "podepsat" Lisabon (i když je v mnoha směrech značně diskutabilní), nebo naprdnout (udělat ze sebe cvoky) krom UK (která je nám politicky i ekonomicky vcelku na dvě věci) zbytek EU?
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
_Lundgren napsal:
yggu gratuluji zase se ti podařilo vyplodit jeden z tvých tisíců odstavců o ničem

A to o potřebě či nepotřebě EU je taky řádnej bullshit...

Lepší o ničem, než si plést Belfast s Dublinem ... i když je v tom případě otázkou, zda bych ve tvém případě o nějaké pochopení stál

Ale já ti tvůj názor neberu, že se bez nějaké EU v pohodě obejdeme, a že si z nás všichni sednou na prdel. Jen ho nesdílím.

Otázka je zcela prostá....je pro nás menší zlo "podepsat" Lisabon (i když je v mnoha směrech značně diskutabilní), nebo naprdnout (udělat ze sebe cvoky) krom UK (která je nám politicky i ekonomicky vcelku na dvě věci) zbytek EU?

Za to Irsko se omlouvám, byl jsem už myšlenkou na fotbale.... Jinak se mi vcelku nelíbí, jak mi podsouváš myšlenky, které jsem tu ani nenaznačil
ygg

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvat se netřeba, upíše se každý, ale když si rejpneš do mě, já oplatím

A nepodsouvám, jen jsem v tom případě špatně pochopil. A tak se ptám znova, co si myslíš, že je pro nás, jako stát, větší zlo ?

1) Podepsat LS, která rozhodně není nic moc...o tom se netřeba hádat.

2) Proslužovat stávající situaci, kdy všechny země krom nás LS schválily/podepsaly. Náš parlament ji oběma komorama schválil rovněž, ÚS Lisabon nezazdí (pokud ano, máš u mě hlubokou a upřímnou omluvu, bez sarkasmu!!!!), takže jediné relevantní nesouhlasné stanovisko má v této sitiuaci výhradně Klaus. Že se na nás teď celá EU dívá jako na prudily, navíc schizofrení, je prostě fakt.

A navíc...není ještě vůbec jisté, že Cameron, i když vyhraje, to referendum vypíše. A pokud by tak neučinil (zatím je to odhadováno 50 na 50), tak se dočkáme tolik let touženému návratu k husitům, aneb Jedni proti Všem o pár století později. A co pak...???
Robb

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

slevac

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V Plzni musí padat hlavy
Poman

PříspěvekZaslal: ne říjen 11, 2009 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do konce listopadu mám mít hotovej "první" část (oni jsou 2 teda:) bakalářské tj.stačí prý 50 stran A ješte to musim davat postupně po kapitolách...

Já tu školu miluju
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me,že nemůžu najít,jestli se u mého nového telefonu dá zamknout klávesnice na KOD. Nikde jsem to nenašel!! Kua Nokia 6720classic. Nevíte někdo??
kwaker

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
sere me,že nemůžu najít,jestli se u mého nového telefonu dá zamknout klávesnice na KOD. Nikde jsem to nenašel!! Kua Nokia 6720classic. Nevíte někdo??

nevím
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kwaker napsal:
Pavelcb napsal:

nevím

to neni prdel Mě nenapadlo,že by to nokia neměla Co si ted počnu doma
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavel z CB: jestli to je jako u mě:

Menu - Nástroje - Nastavení - Obecné - Zapezpečení - Telefon a SIM karta - Zamykací kód

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Pavel z CB: jestli to je jako u mě:

Menu - Nástroje - Nastavení - Obecné - Zapezpečení - Telefon a SIM karta - Zamykací kód

to jo..ale pořád se mi klávesnice odemyká bez bezpečnostního kodu
ygg

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/181570-ministerstvo-zakazalo-zverejnit-jmena-rychlostudentu-na-plzenskych-pravech.html
mysH

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a uz to rychle uklizej, se divim, ze to trvalo tak dlouho. Nepotrestaj nikoho, tituly zustanou vsem .. a kazdej bude spokojenej .. prece

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: