Sere mě když dřepuju v kleci nebo tahám na stanovišti a dementi v poloprázdné posilce si berou kotouče na stanovišti kde cvičím. Všude jinde je jich dost, ale u mě to mají nejblíž. Co to kurva je, příště budu střílet.
Navíc je to pravidelně, asi si na mě zasedli
Tomu moc nerozumím, buď ty kotouče budeš za chvíli potřebovat, a pak nechápu, že toho, kdo je hodlá odnést, nepošleš fofrem do hajzlu. Nebo je potřebovat nebudeš, a pak ale nevím, proč by ti to mělo vadit.
Zrovna tohle mi přijde jako vcelku velmi snadno řešitelná věc.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Mě by přišlo normální, kdyby se ten dotyčný zeptal jestli ty kotouče budu potřebovat a jestli si je může vzít.
Někdy nevím jestli si tam za další 2 série nepřihodím.
Mě by přišlo normální, kdyby se ten dotyčný zeptal jestli ty kotouče budu potřebovat a jestli si je může vzít.
Někdy nevím jestli si tam za další 2 série nepřihodím.
Tak o zeptání se nebyla řeč, to je samozřejmě základní slušnost a měla by být i samozřejmost .... ale když není, tak se holt člověk musí ozvat.
Jako že v danou chvíli nevíš, zda tam příští či přespříští sérii nešoupneš ještě pár pětadvacítek navíc, jo? Koukám slušnej oddíl.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Ne, nevím jestli tam nešoupnu 5tky nebo 10tky.
Já nemám problém se ozvat, když se mi něco nelíbí, ale třeba v půlce série se s někým začít dohadovat se mi nechce. Já třeba ty kotouče ani nakonec nepotřebuju.
Mě jenom hlava nebere, že to někoho napadne. Mě by ve snu nenapadlo jít ke stanovišti kde někdo cvičí, bez ptaní si vzít ze stojanu kotouče, když jich je všude jinde po fitku dost.
Trošku slušnosti a vychování by neškodilo, ale to bych asi chtěl moc, že?
No nejspíš jiná doba.
Téma se jmenuje Co vám leze na nervy. Napsal jsem ci mi leze na nervy OK?
O čem se u nás moc nemluví,pro některé lidi vzorové Švédsko, 55 oblastí, které ovládají muslimské gangy podle práva Šaría a pro regulérní policii jsou no-go.
Když se tu mluvilo o strachu, tak toto je něco, co mě upřímně děsí. Kolik imigrantů Švédsko přijalo za posledních 20 let???
A kolik nám jich teď nutí EU přijímat??? Plus kvóty mají stanovovat náš roční příjem imigrantů = každý rok určitou skupinu lidí a nikdo nemá záruku, že se kvóty nezvýší.
Někdy bych fakt byla věštec a viděla do budoucnosti, jak to dopadne, protože už teď jsem napnutá jak kšandy.
Humanitární pracovníci popisují zoufalou situaci uprchlíků, kterých je na místě kolem tři tisíc. Od letošního dubna jich přibývá každý den několik desítek a podle odhadů tu v létě už bude asi 5 tisíc lidí. Na záběrech řidičů kamionů je vidět, jak se stovky mladých mužů a několik mladých žen snaží násilím dostat do kamionů, ohrožují i řidiče projíždějících osobních aut. Situace se vymkla kontrole i francouzské policii, vláda proto plánuje vytvořit speciální policejní komanda, aby odhalila pašerácké sítě a posílila policejní přítomnost nejen v přístavu Calais, ale i na nádražích, silnicích a v železničních spojích.
Od britského premiéra se utečenci zřejmě pomoci nedočkají, protože už před volbami řekl jasně, že nechce do země přijímat další uprchlíky. Navíc premiér David Cameron oznámil, že Británie prakticky zruší sociální dávky a daňové úlevy pro imigranty ze zemí EU.
Já předpokládám, že jim zatím tyhle základní věci poskytují ty humanitární organizace, který tam působí - na druhou stranu......přes léto si tam můžou fajn zakempovat, ale co až přijde zima?? Co až jich tam bude ještě víc?? Kam jako půjdou???
O čem se u nás moc nemluví,pro některé lidi vzorové Švédsko, 55 oblastí, které ovládají muslimské gangy podle práva Šaría a pro regulérní policii jsou no-go.
Když se tu mluvilo o strachu, tak toto je něco, co mě upřímně děsí. Kolik imigrantů Švédsko přijalo za posledních 20 let???
A kolik nám jich teď nutí EU přijímat??? Plus kvóty mají stanovovat náš roční příjem imigrantů = každý rok určitou skupinu lidí a nikdo nemá záruku, že se kvóty nezvýší.
Někdy bych fakt byla věštec a viděla do budoucnosti, jak to dopadne, protože už teď jsem napnutá jak kšandy.
Kdybys žila ve Francii, Anglii či Holandsku, tak bych určité napětí proti uprchlíkům chápal. Ale nikdy ho nepochopím u Čecha či Poláka. Pro mě osobně to je na podobné úrovni, jako se tady začal bát hurikánu a nebo zemětřesení. Ano, je možné, že se to časem změní. Ale zatím ...
Proč zatím??? Cizinecká zatýká běžence už i u nás a Anglie ani Francie nejsou přes půl kontinentu daleko - pár hodin cesty autem, hodinu letadlem.... Na můj vkus je prostě tohle všechno už příliš blízko nás a nejde mít klapky na očích a říkat si "To u nás nehrozí."
Jo, pravděpodobnost hurikánu je u nás stejná jako ve Francii = malá.
Pravděpodobnost běženců je u nás taky stejná. Nebo si myslíte, že tihle lidi budou mít do nekonečna co jíst, pít a možnost stanovat???
Tipuju, že tak v říjnu už jim bude kosa a co se s nimi stane potom??? Proč začali v Itálii rabovat a krást?? No protože neměli co jíst a kam jít.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru