Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1017, 1018, 1019 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

xakrurychle napsal:
ropu kupuje Turecko a arabský státy

Myslíš ty stejný arabský státy, který odmítají přijímat uprchlíky jo?? A to stejný Turecko, který chce do EU?? No tak to je paráda.

Proč někdo neuvalí sankce na Turecko a arabský státy za to, že obchodují s teroristy??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Balista

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Proč někdo neuvalí sankce na Turecko a arabský státy za to, že obchodují s teroristy??

Protože ti, kteří by uvalovali sankce, obchodují s tím Tureckem a s těmi arabskými státy
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj :) money money money..

E//

Můžeš zkusit ty sankce uvalit sama
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Protože ti, kteří by uvalovali sankce, obchodují s tím Tureckem a s těmi arabskými státy

Jo. To je přesný. Téhle odpovědi jsem se bála - a nám tu pak někdo bude říkat kolik migrantů máme přijímat?? Upřímně....tak jak jsem ho neměla ráda, tak začínám sympatizovat se Zemanem, který má takový výroky, že Saudům se to nelíbí a odmítají s náma obchodovat. Jen tak dál.
sk

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
xakrurychle napsal:
ropu kupuje Turecko a arabský státy

Myslíš ty stejný arabský státy, který odmítají přijímat uprchlíky jo?? A to stejný Turecko, který chce do EU?? No tak to je paráda.

tech duvodu je fakt hodne a kvuli par milionum dolacu pro IS nestoji za to, nastvat si Turecko s jeho armadou na hranicich s IS (ktera se nejspis bude jeste hodit) pripadne arabske staty, ktere jsou oficialne sjednocene proti IS.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

turecko v čele s erdoganem nemá v evropě v 21. století co dělat, to je totální radikální maniak
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zachvíli to půjde tak do prdele, že si lidi rádi vzpomenou na zlaté časy za komončů nebo nácků.
Makuška

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem před chvílí narazila na dva dobrý paradoxy:

Na jedné straně v Calais stávka trajektářů kvůli nezvládnuté situaci v přístavu, zablokovaná doprava, hořící pneumatiky, stojící kamiony a ještě víc migrantů, kteří chtějí využít dopravního kolapsu a narvat se na kamiony:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3135685/French-wildcat-strikes-close-Calais-Channel-Tunnel-amid-reports-migrants-exploiting-traffic-chaos-sneek-trucks-bound-Britain.html

Na druhé straně Lybie, která chce útočit na Evropské lodě potápějící lodě pašeráků:
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/373152-libye-hrozi-ze-bude-utocit-na-lode-protipaseracke-operace-eu.html

A mezi těma dvěma stranami statisíce imigrantů..... paráda no ne??

Já bych tak řekla, že jsme oficiálně v prdeli.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
J...
Já bych tak řekla, že jsme oficiálně v prdeli.

Vis, jaky je rozdil mezi optimistou, pesimistou a realistou???
Optimista se uci anglicky, protze doufa, ze bude cestovat, pesimista se uci cinsky, protoze vidi, co se ve svete deje, no a realista se uci strilet
Study

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že každému už musí být jasno, jaké se tu hraje divadlo s uprchlíky, ruskem a ukrajinou a ISIS atd.

Třeba kdyby se fakt chtělo, tak takový Islámmský stát už dávno neexistuje, jenže pro zbrojařský průmysl by to bylo nežádoucí, když takhle mají neustálý odbyt zbraní a munice.

Jen si myslím, že v dnešní době je podstatné nežrat to, co nám média (jakákoliv) servírují, ale popřemýšlet nad tím a dávat si věci do souvislostí.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsou to zájmy těch nahoře, nikoliv většiny populace...až se tu nebude dát žít, tak "šlechta" nasedne do vrtulníku/letadla a přestěhuje se jinam..no problem
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Já myslím, že každému už musí být jasno, jaké se tu hraje divadlo s uprchlíky, ruskem a ukrajinou a ISIS atd.

Třeba kdyby se fakt chtělo, tak takový Islámmský stát už dávno neexistuje, jenže pro zbrojařský průmysl by to bylo nežádoucí, když takhle mají neustálý odbyt zbraní a munice.

Jen si myslím, že v dnešní době je podstatné nežrat to, co nám média (jakákoliv) servírují, ale popřemýšlet nad tím a dávat si věci do souvislostí.

Jak jako, kdyby se fakt chtělo? Ono to s tím chtěním není jen tak.
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:

Jakmile něco začíná ve stylu " každému už musí být jasno", tak zbystřím, protože to jasné bude jen autorovi. Mezi Islámským státem a třeba mezi rusko-afghánskou válkou je určitá paralela a myslím, že ti nemusím vysvětlovat, že se SSSR zasraně snažilo Afghánce porazit.

Makuška napsal:

Amíci podle mě bombardují málo a nedostatečně přesně. Ať mi nikdo netvrdí, že Amíci nevědí, kde ty ropná pole jsou a nedokážou je zničit, aby IS neměl co prodávat. Jenže to by USA museli chtít opravdu trefit.

Nemám v tomto ohledu moc velké technické znalosti, ale pamatuji si, co udělal Sadám, když zapálil ropné vrty.
Jejich bombardování možná není až tak dobrý nápad, jak by se na první pohled mohlo zdát.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2015 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož jsem moc šikovný kluk, tak se mi včera povedlo si "ukopnout" malíček. Odnesl to nehet a bříško prstu, naštěstí jsem si to bříško neukopl celé, tak se to zahojí rychleji (doufám).

Minulý týden jsem byl cvičit 2x, tenhle zatím ani jednou. Už jsem skoro jak ten CIZO.
CIZO

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2015 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Minulý týden jsem byl cvičit 2x, tenhle zatím ani jednou. Už jsem skoro jak ten CIZO.

Ale kdeže, já navzdory všem bebíčkům stále trénuju 3x týdně!

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1017, 1018, 1019 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: