No tak to je jasný, že to nežere - komu by chutnala nemastná neslaná dietní strava??? To je jak nemocniční jídlo.
Asi tak. Vyloženě rozmazlená mi naše malá lady nepřijde, přes týden má normální průměrný granule a kapsičky jen o víkendy. Jen teďka musela na týden opustit granule a být jen na měkké stravě a to si asi umíte představit, co všechno v těch Whiskas kapsičkách je za dochucovadla a soli. A ráno najednou bum, eukanuba za 50,- čistý maso s rýží, ale podle mě až dorazím dom, tak ta miska prázdná bude. :)
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
A co teprve až přijde den D a já ji oholím a natřu soutěžní barvou, to bude teprve nasraná...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Kdyz jsme u tech kocek a jeste v tematu Co vam leze na nervy, tak me (nas) fakt nasr*lo, kdyz nam asi pred dvema mesicama nekdo zabil/ukradl nasi cicu. Byla to nadherna Britska modra kocka, navic povahove neskutecne hodna a mazliva a najednou se nam nevratila z venku, kam pravidelne chodila.
"Hrozna nahoda" je, ze tu noc zmizelo ze sousedstvi asi dalsich 5 kocek (a nejednalo se o zadny odchyt konany mestem, protoze jsme obvolali a obchodili vsechny mozny urady a utulky).
Pritom ty kocky proste nemohly nikomu normalnimu vadit, byly kastrovany, takze venku nedelaly bordel, a na zachod (aspon ta nase) chodila vyhradne doma.
Nemame ale nikomu jak dokazat, ze to byl zrovna on (a), tak jsme se holt museli smirit s tim, ze mezi lidma existuji fekalie, co maji potrebu nekomu zabijet/krast/travit/whatever jejich domaci zvirata, a zitra si jedeme pro novou kocku (Mainskou myvali), kterou nam asi nezbude, nez drzet doma, prestoze bydlime u hezkyho vnitrobloku plnyho zeleně, kde se ty kocky mohly krasne vyblbnout.
Když už jsme u téma koček, tak v poslední době vídám na silnicích dost přejetejch koček, já za svou řidičskou kariéru sejmul jen jednoho holuba, ale těch koček rozjetejch po silnicích je celkem dost
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru