Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1032, 1033, 1034 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Grimley napsal:
Právě jsem zlikvidoval další ipod v pračce protože bez mp3ky je moje energie poloviční, poohlížím se po nový mp3ce. Měl jsem jsem zatím všechny ipody, ale tahle 7.generace se mi moc nelíbí, doporučíte mi něco podobnýho ?:)

kup si ipod...za pár peněz dobrá věc. Jinak já jsem spokojen s mp3 integrovanou ve sluchátchách od sony.

dík ... potřebuju něco s diplejem, na běh mám scooter / dance mix a do posilky mám rammsteiny / hammerfall a sabaton
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ipod nano má přeci displej...:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Vsak ma :) ale ta sedma generace mi prijde min prakticka oproti ty sestce, ta se vazne povedla, vcetna klipsny, ta sedmicka je naprd :/ ma vyjit udajne osma generace, ale to bude buhvi kdy a ja to preci jen mam primarne na beh a posilku, nepotrebuju s tim nekde delat paradu
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Deadlift napsal:

Vsak ma :) ale ta sedma generace mi prijde min prakticka oproti ty sestce, ta se vazne povedla, vcetna klipsny, ta sedmicka je naprd :/ ma vyjit udajne osma generace, ale to bude buhvi kdy a ja to preci jen mam primarne na beh a posilku, nepotrebuju s tim nekde delat paradu

Proč si tedy nekoupíš šestku, když se ti líbila?
Grimley

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ona politika applu je trochu idiotska v tomhle, jakmile se zacne prodavat nova generace, tu starou stahnou ze vsech obchodu. Vzhledem k tomu, ze sedmicka uz je dlouho, nesezenu sestku uz ani u tech obchodniku, co nemaj s applem smlouvu o tomhle idiotskym stahovani starejch generaci vyrobku
Mablung

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
No ona politika applu je trochu idiotska v tomhle, jakmile se zacne prodavat nova generace, tu starou stahnou ze vsech obchodu. Vzhledem k tomu, ze sedmicka uz je dlouho, nesezenu sestku uz ani u tech obchodniku, co nemaj s applem smlouvu o tomhle idiotskym stahovani starejch generaci vyrobku

A co bazarovou?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...teď jsem někde četl, že průměrný řecký důchod je 45 000 Kč, tedy jako by někdo z Vás měl řekněme 60000 Kč hrubého a přitom byl důchodce. V kombinace s jejich vrozenou leností to nemůže dopadnout jinak než bankrotem. V EU jsou idioti, že je nechali přijmout EURo - to bylo nezodpovědné. Pokud si pamatuji, falšovali údaje, aby byly splněny požadavky EU = pro mě automaticky vyřazení z přístupových rozhovorů...prostě podvod. EU jednou na ten svůj humanismus chcípne.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď jsem na to kouknul, odchod do důchodu v 60, důchod ve výši 75% platu, k tomu 13. a 14. důchody
člověk

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Právě jsem zlikvidoval další ipod v pračce protože bez mp3ky je moje energie poloviční, poohlížím se po nový mp3ce. Měl jsem jsem zatím všechny ipody, ale tahle 7.generace se mi moc nelíbí, doporučíte mi něco podobnýho 6.generaci :)

Hele já svůj ipod shuffle vypral taky v pračce, nechal jsem ho 3 dny odležet a pak se znova rozjel -> jede mi do teď

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
teď jsem na to kouknul, odchod do důchodu v 60, důchod ve výši 75% platu, k tomu 13. a 14. důchody
...prostě třou bídu s nouzí:o) O tom si můžeme nechat jen zdát.
arkan

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řecko se nikdy nemělo stát členem eurozony ,udělalo by nejlépe kdyby se vrátilo k drachmě ,
devalvovalo ji o 80% tím by dramaticky snížilo cenu práce .
Přiřadilo by se k levným ekonomikám konkurujícím levnou cenou práce pod 10 eur, jako jsou země východní Evropy od pobaltských republik přes Polsko,Česko,Slovensko až po Rumunsko a Bulharsko.
KAM ODEDÁVNA PATŘÍ.
mysH

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
To je nějaký vtip? Jestli ne tak to jsi první echt pravičák a volič svobodných který dává na cokoli odkaz z komunistických literárek s tím, že je to dobrý počtení

Hrdé, poctivé Řecko jako oběť zlých bank z Německa a Francie nad nimiž, jak už to v komunistických pohádkách bývá, stojí tlustý bankéř s doutníkem a v klobouku z USA

Jsem někde jen viděl link na článek, že to je komoušskej web ani nevim .)
Řecko je obětí vlastní nenažranosti .. na druhou stranu kdyby banky měly jen trochu soudnosti, tak jim nepůjčej nic.
A i když to bude znít asi divně, tak jim fandím, oni nemaj už co ztratit. Přechod na drachmu by je zachránil ze sraček, cokoliv jinýho (včetně "prominutí" větší části závazků) je nechá ve sračkách navždy.
Proč by nebrali, proč by to nezkoušeli, když viděj jak je EU plná idiotů, který odmítaj uznat vlastní chybu. Který je budou donekonečna zkoušit zachránit. Fandím jim . ne proto, že bych si myslel, že závazky se platit nemaj .. ale aby i EU pochopila, že politikou všechno vyřešit nejde . že ten rozum je fakt nutnej
Makuška

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

arkan napsal:
Není tam napsáno že po bankrotu pokud nemůže stát devalvovat jako např .Řecko tak musí seškrtat všechnny výdaje od platů státních zaměstnanců. přes důchody až po armádu....

Aha. Děkuju.
sk

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

A i když to bude znít asi divně, tak jim fandím, oni nemaj už co ztratit. Přechod na drachmu by je zachránil ze sraček, cokoliv jinýho (včetně "prominutí" větší části závazků) je nechá ve sračkách navždy.

No nejsem si jisty, ze by jim drachma nejak zvlast pomohla. Nemaji zadny prumysl, zadny vyvoz. K cemu jim bude, ze jejich pracovni sila bude extremne levna, pripadne vyrobky, kdyz nic nevyrabi a nic nevyvazi.
Stejne ve vysledku budou muset udelat to co po nich chteji ted veritele - sekrtat vydaje statu na minimum, sekrtat vydaje na armadu. Kdyz se na EU vykaslou, tak jediny rozdil bude v tom, ze stejne budou muset skrtat, akorat nedostanou zadne prachy.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
MalajskyTygr napsal:
To je nějaký vtip? Jestli ne tak to jsi první echt pravičák a volič svobodných který dává na cokoli odkaz z komunistických literárek s tím, že je to dobrý počtení

Hrdé, poctivé Řecko jako oběť zlých bank z Německa a Francie nad nimiž, jak už to v komunistických pohádkách bývá, stojí tlustý bankéř s doutníkem a v klobouku z USA

Jsem někde jen viděl link na článek, že to je komoušskej web ani nevim .)
Řecko je obětí vlastní nenažranosti .. na druhou stranu kdyby banky měly jen trochu soudnosti, tak jim nepůjčej nic.
Proč by nebrali, proč by to nezkoušeli, když viděj jak je EU plná idiotů, který odmítaj uznat vlastní chybu. Který je budou donekonečna zkoušit zachránit. Fandím jim . ne proto, že bych si myslel, že závazky se platit nemaj .. ale aby i EU pochopila, že politikou všechno vyřešit nejde . že ten rozum je fakt nutnej

Já jim tedy v současné době vůbec nefandím. Oni nic nepochopili, všechny jejich problémy svádějí na "zlé" Němce, zvolili si naivně komouše kteří jim naslibovali zcela nereálné věci. Že jim věřitelé odpustí dluhy ale budou jim dál bez problému půjčovat a oni navíc ještě přestanou šetřit a začnou bez dohledu rozhazovat. A Syriza navíc nemá žádný vlastní plán B, žádnou vlastní vizi, jen se drží eura jak klíšťata, vyhrožují uprchlíkama, že se přimknou k Rusku, Číně, jen hledají z koho by vyrazili nějaké prachy a výhody.

A EU má něco pochopit? Ty všechny eurokomise apod. jsou jen parta psychopatů kteří vidí před očima Eurofederaci a chtějí toho dosáhnout ASAP, no matter what, zpátky ani krok. A vystoupení Řecka z Eurozóny je pro ně pořádným krokem zpět, ne-li zničení jejich "vznešené ideie".

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1032, 1033, 1034 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: