|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 31, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Petey napsal: | ja tv tiez nemam, ale paci sa mi ako "nemam TV" pisu ludia, co su 10 hodin denne na internete |
Na tom něco bude... |
Tak to je docela normální u lidí, jejichž práce je zcela závislá na internetu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Prielozny

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 1:18 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Tohle mi prislo do zprav na FB od nejake Annie Mader. Jsem asi uplne blbej ne? Predobjednam si zobzi, ktere ted zrejme zaplatim , ale ktere bude skladem za 2 mesice a oni mi ho pak urcite poslou a kdyz nahodou ne, tak mne jiste penize vratijou *a20*
| kód: | | Zdravím. Chodila jsem po příspěvkách a zjistila jsem, že taky chodíš chodíš do fitka. Píšu z toho důvodu, že tvoříme gym značku Ripebeast a rozesíláme slevy na sportovní výživu a oblečení. Značka vypadá luxusně a má skvělé složení a chuťově je super. Pokud to vidíš pozitivně a máš zájem můžeš využít discount UNLEASHME001. Po použití by tam měla být dvacetpet % sleva. všechno bude skladem v září. V momentě kdy předobjednáš nějaké zboží, které není momentálně k dispozici, získáš od nás poštovné zdarma. Vyvíjíme na podzim gym appku a nejrozsáhlejší fitness událost která je na webovkách. Feedback z tvé strany by byl moc fajn. Opravdu děkuji moc | |
Ripebeast je hodne divny jmeno. Kdy jsi ripe, tak jsi smradlavy. Ripebeast= smradlava bestie:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 9:12 am Předmět: |
|
|
blbost
na někoho kdo žije v USA ten překlad, když už je nutno to překládat a dělat ze sebe nevím co  mohl být mnohem lepší
když jsi ripped tak jsi smradlavý? nemyslím si
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 9:24 am Předmět: |
|
|
Ripped a ripe je dost rozdil xakrurychle... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
ono to z toho ale vychází...
ripe má mnoho význámů
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | ono to z toho ale vychází...
ripe má mnoho význámů |
Ripped nevychází z ripe, ale z rip
Ripebeast je nicméně dost divnej název, ale určitě tím ripe nemysleli smradlavý, to je na někoho, kdo žije v Americe, dost mizernej překlad.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
podle mě máš pravdu z půlky
ripped - ve slangu značícím "fyzičku" je odvozeno od ripe
ripped potom "ne ve slangu" je odvozeno od rip
odvozením nemyslím přidání d/ed apod, ale i fonetickou a semantickou stránku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
proste si to dojebal, uz sem nepis _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
kurna to je smula, snad bude brzo v pohode, nic si udajne neurval, ale rekonvalescence potrva 6-8 tydnu.
https://www.facebook.com/BreznaFitnessClub/videos/449454161893246/
na webu byla kritika ohledne jeho nezodpovednosti , ze si na takovou vahu (220kg) vzal sparinga 60 kilovyho kluka. No nevim, kluk ho jistil dobre, na Petruv popud ruce na cince nemel a ze mu to povolilo, i kdyz to vypadalo jeste celkem lehke, to nemohl nikdo cekat a aby stal na kazde strane jeden je take nesmyl, kdyz tohle je pro nej celkem rutinni vaha. Docela me ty komentare stvou, jak je zase kazdej prechytralej. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
Uff, ale fúkal tych 220 jak nic, brutalna sila, lalekto by pri takej reserve bral troch sparingov heh, stat sa to moze aj pri stovke. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
Ouc  a to jsem se doted tesil na zejtrejsi trenink prsou _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Uff, ale fúkal tych 220 jak nic, brutalna sila, lalekto by pri takej reserve bral troch sparingov heh, stat sa to moze aj pri stovke. |
Presne tak.
A jeho tlakova sila je neskutecna, i na ramena zvada strasny dardy. S Burakem jsou to moji dva nejoblibenejsi cesti kultici a je mi ho lito, snad bude moct brzo zase naplno cvicit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so srpen 01, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
chudak peta
je to sileny jak je uplne videt jak mu tam neco ustřelilo...achjo _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|