|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 9:26 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
co do p. je bezenec? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
to mate teda pekne havlisticke vyrazy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 11, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
karpály...už asi tři měsíce se s tím trápím. Nedá se cvičit a svým mnohahodinovým pasním na PC tomu moc šanci na zlpšení nedávám. Zítr jdu k lékaři, tak uvidím kam to posune.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | karpály...už asi tři měsíce se s tím trápím. Nedá se cvičit a svým mnohahodinovým pasním na PC tomu moc šanci na zlpšení nedávám. Zítr jdu k lékaři, tak uvidím kam to posune. |
Asi nikam, zkus akupunkturu. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út srpen 11, 2015 1:36 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | | Deadlift napsal: | | karpály...už asi tři měsíce se s tím trápím. Nedá se cvičit a svým mnohahodinovým pasním na PC tomu moc šanci na zlpšení nedávám. Zítr jdu k lékaři, tak uvidím kam to posune. |
Asi nikam, zkus akupunkturu. |
Spis jit pod kudlu...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | campylobacter asi...máš teplotu? |
Nemám a dneska už je mi dobře, zejtra asi půjdu cvičit, tak fakt nevím, co to bylo. Jediný co mě napadá...je možný že to bylo z toho, že jsem to jídlo do sebe kopnul hrozně rychle? Mám ve zvyku jíst svižně, ale tohle bylo skoro na rekord. A vím, že občas kočka/pes když něco sežere rychle že to v podstatě jen spolyká, tak se pak taky pobleje...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út srpen 11, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Deadlift napsal: | | campylobacter asi...máš teplotu? |
Nemám a dneska už je mi dobře, zejtra asi půjdu cvičit, tak fakt nevím, co to bylo. Jediný co mě napadá...je možný že to bylo z toho, že jsem to jídlo do sebe kopnul hrozně rychle? Mám ve zvyku jíst svižně, ale tohle bylo skoro na rekord. A vím, že občas kočka/pes když něco sežere rychle že to v podstatě jen spolyká, tak se pak taky pobleje... |
Jo, u nás obzvlášť když to vyhrabe na kompostu. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 12, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Deadlift napsal: | | campylobacter asi...máš teplotu? |
Nemám a dneska už je mi dobře, zejtra asi půjdu cvičit, tak fakt nevím, co to bylo. Jediný co mě napadá...je možný že to bylo z toho, že jsem to jídlo do sebe kopnul hrozně rychle? Mám ve zvyku jíst svižně, ale tohle bylo skoro na rekord. A vím, že občas kočka/pes když něco sežere rychle že to v podstatě jen spolyká, tak se pak taky pobleje... |
ono to taky klidně nemuselo být vůbec z jídla, ale třeba jen z vedra.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt srpen 13, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://zlin.cz/519861n-muz-v-uherskem-hradisti-miril-na-lidi-pistoli-byla-to-maketa Nechápu, že je někdo tak retardovaný ... co by se v našem super státě stalo člověku, který by ho zastřelil. |
Strávil by pár hodin na policii a pak, pokud by byl slušný, měl by do konce života výčitky svědomí, i když by udělal správnou věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|