|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá září 04, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | | Draper napsal: | | Mravenec1 napsal: | též už jsem zažil tak tam borec jel bicak a když sem mu řekl, že chci jet dřepy tak me hned pustil normálně a jel to vedle, takže zatim mam dobrou zkusenost
kolikrát sám nabídnu střídat se at nekdo neceka atd
ale zas asi jde oto na koho narazis |
Nedavno jsem ale narazil na borca, co jel v drepovacim stojanu superserku s 2 EZtama, na jedny mel na kazde strane 5 nebo 7,5kg, uz nevim a druhou mel prazdnou na dojeti a ten to nejak chapat nechtel |
a jak to dopadlo? |
Dodnes ten cervenej flek z koberce pod drepovacim stojanem jeste nevycistili :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: so září 05, 2015 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne září 06, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
ako vravim, pokial sa sere na nazor vacsiny (a teraz je jedno ci je nazor dobry alebo nie) tak to nedopadne dobre. Vzdy sa najde niekto kto im bude rozpravat co chcu pocut a ponukne rychle riesenie problemov _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne září 06, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
Děcka za boha nemůžu přijít na to, jak na noťasu Lenovo vypnout Touchpad. Zkratka k Fn na klávesnici žádná, v ovládacích panelech myši či klávesnice taky nic. Prosím nějaké nápady? Už mě štve, že kdykoliv píšu delší text, tak mi kurzor lítá a pak si vpisuju slova úplně někam jinam a pod. Díky! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne září 06, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Děcka za boha nemůžu přijít na to, jak na noťasu Lenovo vypnout Touchpad. Zkratka k Fn na klávesnici žádná, v ovládacích panelech myši či klávesnice taky nic. Prosím nějaké nápady? Už mě štve, že kdykoliv píšu delší text, tak mi kurzor lítá a pak si vpisuju slova úplně někam jinam a pod. Díky! |
Mělo by to být v ovládacích panelech, podle mě špatně hledáš. Při nejhorším můžeš ve správci zařízení zakázat nebo zastavit ten touchpad.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne září 06, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Děcka za boha nemůžu přijít na to, jak na noťasu Lenovo vypnout Touchpad. Zkratka k Fn na klávesnici žádná, v ovládacích panelech myši či klávesnice taky nic. Prosím nějaké nápady? Už mě štve, že kdykoliv píšu delší text, tak mi kurzor lítá a pak si vpisuju slova úplně někam jinam a pod. Díky! |
na W8.1 ale na W7 to bude podobné/stejné:
Ovládací panely -> Zařízení a tiskárny -> Myš -> Nastavení zařízení -> Deaktivovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: ne září 06, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Ikee napsal: | | Děcka za boha nemůžu přijít na to, jak na noťasu Lenovo vypnout Touchpad. Zkratka k Fn na klávesnici žádná, v ovládacích panelech myši či klávesnice taky nic. Prosím nějaké nápady? Už mě štve, že kdykoliv píšu delší text, tak mi kurzor lítá a pak si vpisuju slova úplně někam jinam a pod. Díky! |
na W8.1 ale na W7 to bude podobné/stejné:
Ovládací panely -> Zařízení a tiskárny -> Myš -> Nastavení zařízení -> Deaktivovat |
Mys jsem zkousela, ale zadne nastaveni natoz deaktivace tu prave neni. Chjo, je to voser. Ale dekuju za napovedy, kdyz ani google nepomohl. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po září 07, 2015 7:43 am Předmět: |
|
|
zkus Fn+F6 treba to pomuze, nevim jak moc je to univerzalni, nejaka kombinace Fn+ neco to bude
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po září 07, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | zkus Fn+F6 treba to pomuze, nevim jak moc je to univerzalni, nejaka kombinace Fn+ neco to bude |
Absolutně to nechápu, ale ani tam není klávesová zkratka pro Fn+ , není tam nastavení myši ani klávesnice.. S takovýmhle vojebem jsem se ještě nesetkala. Je to jen pracovní kalkulačka na doma, ale i tak. Každopádně moc děkuju za nápady, budu to dnes zkoušet dál.
EDIT: Právě jsem v krabici vyšťourala, že to není touchpad, ale ThinkPad a jedná se o Lenovo ThinkPad L440 nebo L540. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po září 07, 2015 8:19 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | sk napsal: | | zkus Fn+F6 treba to pomuze, nevim jak moc je to univerzalni, nejaka kombinace Fn+ neco to bude |
Absolutně to nechápu, ale ani tam není klávesová zkratka pro Fn+ , není tam nastavení myši ani klávesnice.. S takovýmhle vojebem jsem se ještě nesetkala. Je to jen pracovní kalkulačka na doma, ale i tak. Každopádně moc děkuju za nápady, budu to dnes zkoušet dál.
EDIT: Právě jsem v krabici vyšťourala, že to není touchpad, ale ThinkPad a jedná se o Lenovo ThinkPad L440 nebo L540. |
U meho NB staci podrzet prst v levem hornim rohu touchpadu, treba o bude u tebe podobne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po září 07, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Ikee napsal: | | sk napsal: | | zkus Fn+F6 treba to pomuze, nevim jak moc je to univerzalni, nejaka kombinace Fn+ neco to bude |
EDIT: Právě jsem v krabici vyšťourala, že to není touchpad, ale ThinkPad a jedná se o Lenovo ThinkPad L440 nebo L540. |
U meho NB staci podrzet prst v levem hornim rohu touchpadu, treba o bude u tebe podobne... |
Jen podržet a nemačkat? Oki, zkusím vše. Mám teď lehčí pracovní nával a při tomhle psaní bych asi třískala hlavou o stůl. Děkuju. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po září 07, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
Deaktivuj to ve spravci zarizeni v ovladacich pro touchpad _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po září 07, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Deaktivuj to ve spravci zarizeni v ovladacich pro touchpad |
Vše si píšu a večer to vyzkouším, teď jsem v práci normálně na pevném pc. Díky! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po září 07, 2015 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po září 07, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
Pocvicim a jdu na to!! :) Dekuju moc vsem, to by bylo, aby nebylo! _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|