|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
ano, aj na toto idu dane _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Balík s doplňkama, který je poslán českou poštou do Anglie, na který čekám už 3,5 týdne....Hnus toto (minulý týden byl ještě v čr) |
máš použít trošičku dražší službu EMS, už bys to dávno měl cipe...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 4:29 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Balík s doplňkama, který je poslán českou poštou do Anglie, na který čekám už 3,5 týdne....Hnus toto (minulý týden byl ještě v čr) | ...vo vidíš a já měl z firmy balík za pět dní v Pakistánu. Zkušenosti jsou různé.
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | Co mi leze na nervy? Že se se mnou po 3 letech rozešla přítelkyně kvůli nějakýmu děvkařovi |
tak to je smutné, prostě ho měl velkýho a té kravičce nakecal díru do hlavy a pak jí to krásně udělal, tak jak to umí jen on, s těma slepičkama se prostě musíš naučit vyjebat, nebo prostě ony jednoho dne vyjebou s tebou, ony mají jiný mozek a když budeš hrát na jejich emoce, tak jsou tvoje všechny, stejně jako to dělá ten děvkař, ale on už se tak narodil, ty se to musíš naučit... , pojď se v sobotu ožrat, pořádně to zapijeme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | SnakeSoft napsal: | Co mi leze na nervy? Že se se mnou po 3 letech rozešla přítelkyně kvůli nějakýmu děvkařovi |
tak to je smutné, prostě ho měl velkýho a té kravičce nakecal díru do hlavy a pak jí to krásně udělal, tak jak to umí jen on, s těma slepičkama se prostě musíš naučit vyjebat, nebo prostě ony jednoho dne vyjebou s tebou, ony mají jiný mozek a když budeš hrát na jejich emoce, tak jsou tvoje všechny, stejně jako to dělá ten děvkař, ale on už se tak narodil, ty se to musíš naučit... , pojď se v sobotu ožrat, pořádně to zapijeme... |
...a když se přitom cipínek nezasere, mohli byste skórovat
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
Uz ma plienky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: | ...cipinku, to je co post, to perla:o) |
Nejlepší je, že má většinou pravdu:-))). |
ano, ale pan Ronnie mě už chtěl nekolikrát za moje ostrá, i když spravedlivá slova vyhodit, kolikrát jsem si připadal jako mistr Jan Hus...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 7:10 pm Předmět: |
|
|
Jako Hus? ...jako že musíš ubrat spotřebu lihu nebo přestat kouřit, abys neblafl (resp. ty ethanolové výpary)?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | Hulkie, pojď s náma bude sranda, ber to jako neoficiální sraz ronnie.cz fóra, kde se nebude cvičit, ale chlastat a povídat o životě, ženách, penězích atd... |
přijeď do Brna a bude to na mně. Ty dvě piva a tři malý rumy co sneseš ještě zvládnu zatáhnout:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|