|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
to pozor, krasokorculovanie je oproti kulturistike technicky a presne hodnoteny sport _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | to pozor, krasokorculovanie je oproti kulturistike technicky a presne hodnoteny sport |
Tak v kulturistice máš taky nějaké metriky, ale pořád tam je určitý prostor pro lidský faktor v hodnocení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
Konecne pravidelne cvicim a uz tyden me boli nechutne zapesti  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 5:43 am Předmět: |
|
|
Dnes poslední den nic nedělání zakončený snad úspěšným auditem. Strašně se těším do fitka. Štve mě ta týdenní neaktivita, ale ISO je důležitější.
Těším se domů-už mě ta placka jižního Slovenska nebaví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 6:30 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Deadlift napsal: | Dnes poslední den nic nedělání zakončený snad úspěšným auditem. Strašně se těším do fitka. Štve mě ta týdenní neaktivita, ale ISO je důležitější.
Těším se domů-už mě ta placka jižního Slovenska nebaví. |
To úplně chápu, sama když mám výpadky kvůli práci tak nejen že jsem utahaná, ale ještě nasraná. Implementuješ někde 9001 nebo jiné? Co vlastně děláš za práci? Vezmu si u tebe stáž. :) | ISO 13485:2012 pro in vitro prostředky a ISO 9001:2008 - což je ale základní ISO a to získat je docela v pohodě. Pošlu Ti odkaz do pm na firmu:o)
Jinak jsem vystudovaný biochemik - specializovaný na enzymologii. Asi by se dalo říct, že se zabývám výzkumem metabolických drah mikroorganismů a poznatky aplikuji při identifikaci bakterií a kvasinek v laboratořích klinické mikrobiologie kam dodáváme naše produkty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
...jinak audit je úspěšně a bez neshod za mnou...klepu si na rameno a sám sebe chválím (bo nikdo jiný to za mě stejně neudělá:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:13 pm Předmět: |
|
|
Lezou mi na nervy ruzni humanisti, jako je Sabatova, ktera dela, jako bychom ty uprchliky tu snad tyrali. Jediny Zeman se neboji rict co si mysli, a i kdyz si to mysli vetsina lidi, tak do neho zase sijou, ze je rasista a nevim co vsechno. At tu nelezou, kdyz se jim nelibi jak to tady chodi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
zeman nie je rasista, ale buran a debil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
Zeman je velmi inteligentní člověk. Je to demagog, hraje na nacionalistickou strunu a říká, co chce masa průměrných jedinců slyšet. Získává si tím body do příštích voleb.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zeman říká spoustu věcí, které lidi chtějí slyšet, a další spoustu, které slyší neradi. Z čehož usuzuju, že říká, co se mu zrovna chce...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
On rád provokuje, vyvolává kontroverze a vášně, ale současně zná míru ... kdy to ještě z hlediska celkové své popularity ustojí.
Takže ano, říká a dělá co zrovna chce ... nasrat kde koho a ukázat jak jsou všichni ostatní blbci:-) ... ale velmi dobře umí odhadnout kam může zajít, co mu ještě u většiny voličů projde, a co by už bylo za hranou. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|