|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Barbar Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 10:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Marky V. napsal: | Opět se přesvědčuju o tom, že česká žurnalistika je totální žumpa.
Proč někdo vynechá kus paragrafu, jakoby se nic nedělo? Kam až může neschopnost či drzost naší mediální žumpy klesnout?
P.S. K osobě dotyčné právničky z nějakého sdružení, která je "aktivistkou" a vrtá se v našich životech, i když jí nikdo nevolil, se nemá cenu vyjadřovat. |
Hele, rozčiluješ se hezky, ale má to jednu vadu. Je pravda, že v článku kus paragrafu chybí. Je to ale podstatné? Není. Podstatné je rozhodnutí soudu ... "Soudce jednání policie označil za nezákonné." . Nebo si myslíš, že soudce ten paragraf nezná celý a podle toho rozhodl? Ehm ....
Na osobu právničky se vykašli. Ji jsem viděl v jednom rozhovoru na DVTV, a přišla mi jako úplný mimoň, byť jsem s ní věcně souhlasil. Jenže o ni nejde, jde o rozhodnutí KS v Brně. A já jsem jí tentokrát vděčný, že to k tomu soudu dovedla. |
Problém je v tom, že z důvodu podobných kauz se z policistů stávají alibisté, kteří do ničeho nepůjdou z vlastní vůle a iniciativy, aby náhodou nebyla stížnost a neměli průser. Bohužel už to kolem sebe začínám vidět.
Rozhodně nejsem pro nějakou buzeraci a šikanu, ale proč by měl být problém v tom konkrétním případě z důvodu opatření na imigranty ukázat občanku a za dvě minuty je vyřízeno. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: |
Problém je v tom, že z důvodu podobných kauz se z policistů stávají alibisté, kteří do ničeho nepůjdou z vlastní vůle a iniciativy, aby náhodou nebyla stížnost a neměli průser. Bohužel už to kolem sebe začínám vidět.
Rozhodně nejsem pro nějakou buzeraci a šikanu, ale proč by měl být problém v tom konkrétním případě z důvodu opatření na imigranty ukázat občanku a za dvě minuty je vyřízeno. |
Marky promiň, ale tohle je úplně něco jiného, než to předtím. Já nemám problém s tím, že polemizuješ s rozsudkem, byť já s ním třeba souhlasím. Protože pokud je na první pohled zřejmé, že se o žádnou zbloudilou imigrantku nejedná, a následující komunikace to i vcelku jasně dokazuje ... dotyčná je možná mimoň, ale za imigrantku by ji mohl považovat jen slepej a hluchej ... tak ti policajti jen prudili a šikanovali, a ne že hledali ilegální imigranty.
Překvapila mne ale tvá předchozí pseudoargumentace, že dotyčná je ...., protože ač je to asi i pravda, v tomto případě je to zcela irelevantní. Stejně jako šílet z toho, že tam nemají jedno písmeno zákona. Jsou jen novináři, a o výsledku toho sporu informovali vcelku přesně. Což mi přijde hlavní.
Jinak se dnes koukám vůbec zadařilo .... http://www.lidovky.cz/prvni-osvobozujici-rozsudek-policie-byla-vuci-growshopum-zbabela-rekla-soudkyne-gi9-/zpravy-domov.aspx?c=A151104_154607_ln_domov_ogo
... a že by SZ veřejně kritizoval PČR, to vcelku překvapilo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 11:42 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Marky V. napsal: |
Rozhodně nejsem pro nějakou buzeraci a šikanu, ale proč by měl být problém v tom konkrétním případě z důvodu opatření na imigranty ukázat občanku a za dvě minuty je vyřízeno. |
Marky promiň, ale tohle je úplně něco jiného, než to předtím. Já nemám problém s tím, že polemizuješ s rozsudkem, byť já s ním třeba souhlasím. Protože pokud je na první pohled zřejmé, že se o žádnou zbloudilou imigrantku nejedná, a následující komunikace to i vcelku jasně dokazuje ... dotyčná je možná mimoň, ale za imigrantku by ji mohl považovat jen slepej a hluchej ... tak ti policajti jen prudili a šikanovali, a ne že hledali ilegální imigranty.
Překvapila mne ale tvá předchozí pseudoargumentace, že dotyčná je ...., protože ač je to asi i pravda, v tomto případě je to zcela irelevantní. Stejně jako šílet z toho, že tam nemají jedno písmeno zákona. Jsou jen novináři, a o výsledku toho sporu informovali vcelku přesně. Což mi přijde hlavní.
Jinak se dnes koukám vůbec zadařilo .... http://www.lidovky.cz/prvni-osvobozujici-rozsudek-policie-byla-vuci-growshopum-zbabela-rekla-soudkyne-gi9-/zpravy-domov.aspx?c=A151104_154607_ln_domov_ogo
... a že by SZ veřejně kritizoval PČR, to vcelku překvapilo. |
Nase soudy to je kapitola sama o sobe, nekteri ti soudci jsou lide z jineho sveta, pro bezny zivot absolutne nepouzitelni, zijici si na svem oblazku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 2:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 11:49 am Předmět: |
|
|
mám v bytě psychopatku, co má sklony k sebevraždě, ráno jdu na cígo, někdo zvonil, ptám se, kdo to byl, že nikdo, ve vchodu dole potkám policajta, jestli neznám tu osobu..., já na to, že s ní bydlím, on, že nějaký Tomáš upozornil policii, že má sklony k sebevraždě, říkám kurva, WTF, tak jsem ho pustil do bytu a šel jsem na cígo, přijdu, už tam nebyl, snad neleží chudák polda někde v komoře mrtvej...  , ty vole musím se asi zamykat v pokoji, když budu spát...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
Jeden chlapik v podobnej situacii ako ty mi vravel, ze sa v noci bal,
ze v spanku k nemu pride jeho sialena spolubyvajuca (rezala si
predlaktia atd), tak si dvere do izby podkladal stolickou, aby ju pocul vchadzat:)
Aj ked ono to nie je az take usmevne, chudak ludia... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
on tam byl včera přes noc její přítel Tomáš, to je on, co volal policii, spal jsem, pak jsem slyšel nějaké zvuky, jdu do kuchyně, chvilku mi to přišlo, že tam šukali, pak zase, že jí nějak ubližuje, pak už byl klid, tak jsem do toho nějak nešťoural, každopádně se budu v noci zamykat, třeba jí majitelka bytu vystěhuje a bude konečně klid..., říkala pak ta osoba, že už k ní ten Tomáš chodit sem nebude, stejně se jí bojím, sedím v kuchyni a ona má vchod do svého pokoje z kuchyně a u stolu sedím k těm dveřím zády...
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Protože pokud je na první pohled zřejmé, že se o žádnou zbloudilou imigrantku nejedná, a následující komunikace to i vcelku jasně dokazuje . |
V tomhle mas pravdu, ale dokazes si predstavit co by se stalo, kdyby do vlaku Breclav-Brno nastoupili policajti a kontrolovali doklady lidi o kterych je na pohled poznat ze by mohli byt migranti. Vzdyt to by zas bylo ze rasisticka pcr buzeruje cerne... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Marky V. napsal: |
... a že by SZ veřejně kritizoval PČR, to vcelku překvapilo. |
Můj původní příspěvek byl o absolutní mediální žumpě a žurnalistické "úrovni" v ČR. Nehodlám tu nijak globálně řešit soudy, SZ či PČR. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
Až budeme mít dokonale demokratickou humánní policii, která nebude obtěžovat občany kontrolami, tak budeme u této policie řešit tyto problémy:
http://www.novinky.cz/muzi/328018-droboucke-policistky-s-malyma-rukama-vysoudily-jmeni-za-diskriminaci.html
Pachatelé ovšem nebudou vědět, jestli se mají smát nebo plakat. Plusem je, že se hodně omezí počet nelegálních zbraní mezi zločinci, protože na takové policisty/policistky nebudou žádné zbraně potřeba. Někdy se těm muslimům nedivím, že námi pohrdají. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|