Mě by zajímalo jestli na to PČR prostě jen kašle a radši sebere toho jednoho, než zkoušet sebrat víc .. anebo maj příkaz to tak udělat. Ať tak nebo tak to má hodně daleko od toho, co by měli dělat
To mají za to, že je zajímají takové nesmysly jako Tibet. Ale někdy mi ti policajti příjdou, že nemají vlastní mysl a jsou to jen hloupý poskoci bez mozku.
To mají za to, že je zajímají takové nesmysly jako Tibet.
Tak to je opravdu velmi duchaplné prohlášení. Tvůj rozhled je vskutku impozantní. Co zajímá tebe, jestli se můžu zeptat?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Mě by zajímalo jestli na to PČR prostě jen kašle a radši sebere toho jednoho, než zkoušet sebrat víc .. anebo maj příkaz to tak udělat. Ať tak nebo tak to má hodně daleko od toho, co by měli dělat
Zajímá mne hodně věcí, ale proč lidé brečí nad Tibetem? Nebyl po staletí součástí Číny, špatné podmínky a otroctví? To je tak vtipné, jako když umřel ten negr Mandela a všeci se z toho posrali a brečeli.
Tak hlavně ke komu kdo patří by si měli mít právo rozhodnout ti lidé tam. Což v případě Tibetu moc nemají, a případ Tchajwanu je už úplně jasný. Ale ok, tak to na světě holt chodí.
Druhá věc je ale ta, že pokud se něco někomu nelíbí, měl by mít možnost a právo svobodně vyjádřit svůj názor. Alespoň v zemi, za kterou se vydáváme. Že mu druhá strana zkusí rozbít čumák, to bych ještě lidsky pochopil. Že dostane na budku a ještě je jediný, koho policie ... jeho policie, kterou on platí ze svých daní ... sebere, to už mi ale přijde fakt trochu moc.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Pokud si správně pamatuju, tak Skotsko mělo své referendum, zda se chce stát samostatnou zemí. Bylo to těsné, ale nadpoloviční většina chtěla zůstat součástí UK. Katalánsko je věc druhá..
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Druhá věc je ale ta, že pokud se něco někomu nelíbí, měl by mít možnost a právo svobodně vyjádřit svůj názor. Alespoň v zemi, za kterou se vydáváme. Že mu druhá strana zkusí rozbít čumák, to bych ještě lidsky pochopil. Že dostane na budku a ještě je jediný , koho policie ... jeho policie, kterou on platí ze svých daní ... sebere, to už mi ale přijde fakt trochu moc.
Sebrali i toho agresivní organizáora vítačů.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru