|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: st květen 11, 2016 8:13 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | | a čemu vadí, že se ti podívá na kotník pod RTG? |
Ať se na něj klidně podívá pod lupou. Mě sere, že je nakřivo a tím pádem jsem v prdeli, protože křivý kotník má dopad na celkové postavení těla. |
Snad to nebude tak zlé. Já mám zase přetočenou pánev, takže mám rozdílné postavení kyčlí a promítá se to třeba do dřepu a mrtvého tahu. Ale když to člověk ví, naučí se s tím nějak pracovat. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st květen 11, 2016 8:58 am Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Snad to nebude tak zlé. Já mám zase přetočenou pánev, takže mám rozdílné postavení kyčlí a promítá se to třeba do dřepu a mrtvého tahu. Ale když to člověk ví, naučí se s tím nějak pracovat. |
No, ono to možná zavinilo a nebo to byl jeden z faktorů, proč mi dal sbohem křížový vaz v koleni. Další faktory budou špatně narostlá krční páteř, dysplazie kyčlí.
Když to tak čtu, asi bych si měl koupit pistoli a začít věřit na reinkarnaci. Potřebuji nové tělo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
pavouk
|
Zaslal: st květen 11, 2016 9:12 am Předmět: |
|
|
ale zase by měl po problémech s kloubama _________________ Don't waste your time or time will waste you.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 8:41 pm Předmět: |
|
|
Pelikán a jeho komedie. Každý kdo tomu trochu rozumí ví, že dneska je situace naprosto jiná než před patnácti lety. Ovšem běžný volič na to křížový tažení proti "exekutorský mafii" slyší. Ale jak se pak každej hrozně diví, když má pravomocnej rozsudek a zjistí že si ho tak maximálně může dát zarámovat. http://archiv.ihned.cz/c1-65288710-chudak-exekutor#disqus _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 9:56 pm Předmět: |
|
|
To je ta slavná unie, co vymýšlí jen kraviny ... kdo na tom zase zbohatne?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 14, 2016 7:52 pm Předmět: |
|
|
Jednou fakt ten notas rozslapu, omgg... Neto to Ubuntu dojebany.
Vse normal, v posilce sem byl na wifine 2, dojdu do kuchyne, a wifi 1 to vidi, ale nepripoji se. ( wifi 2 je samozrejme mimo dosah )
Restartuju pc a nic. Vyp zap a take nic. Du z5 do posilky, wifi 2 naskoci, du z5, wifi 1 ne. PC na kabelu i notas manzelky na wifi 1 OK.
Fakt nechapacka. Cely jsem to jeste jednou vse otestoval a preotacel atd.. a stale nic.
Nakonec pomohl restart wifi routeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 14, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
judsone - nic si z toho nedělej. Já si dnes přivstal, abych si nadpracoval příští pon dělí a po snad třech hodinách práce kdy jsem 100 % několikrát práci uložil v souboru není lautr nic. Takže jsem se nevyspal a dělal práci zbytečně - což nesnáším. Takže asi tak:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so květen 14, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
Tak to ja treba jednou přišel do kanceláře, zapnul notebook a zobrazila se mi instalace 77 aktualizaci ... Trvalo to zhruba snad 45min-1hod a následně mi to napsalo něco ve stylu "práce na aktualizacích se nezdařily, vracení změn zpět" a toto trvalo asi jednou tolik déle ... Takže dejme tomu asi 2.5 hodiny v hajzlu
Pak jsem zakázal všechny aktualizace, protoze se s tim nedalo absolutně nic dělat  wokna jsou proste úžasné ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 14, 2016 9:58 pm Předmět: |
|
|
Já měl s aktualizacemi potíž před pár dny svým způsobem opačnou - klukům dole v redakci na Windows 10 zlobilo nahrávání videí na server, rychlost nešla přes 500 kB/s, zatímco na jiných PC to běželo, jak má. Řešil jsem asi hodinu všemožné fígle, kde co to může omezovat a mít v tom prsty - a nakonec pomohlo, světe div se:), právě nainstalování aktualizací. Sice nechápu, no ale hlavně že vyřešeno... i když hodina v háji. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so květen 14, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | judsone - nic si z toho nedělej. Já si dnes přivstal, abych si nadpracoval příští pon dělí a po snad třech hodinách práce kdy jsem 100 % několikrát práci uložil v souboru není lautr nic. Takže jsem se nevyspal a dělal práci zbytečně - což nesnáším. Takže asi tak:o) |
To jde, uložit a ve finále to tam nemít? :D Co to používáš za bazmek program.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 15, 2016 9:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 15, 2016 9:29 am Předmět: |
|
|
Po tom šílenství s aktualizacemi na Win10 jsem se rozhodl vypnout automatické aktualizace. Po asi dvou měsících jsem si je zapnul, vokna se zaktualizovaly a oznámily mi, že upgrade na Win10 naplánovaly za mě a pokud nechci upgrade, musím 50x kliknout na tlačítko, že ho skutečně nechci.
Vypnul jsem automatické aktualizace a už je nikdy nezapnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|