Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1161, 1162, 1163 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mikex2

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st červen 01, 2016 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

o.g.

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2016 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil o.g. dne pá červenec 01, 2016 10:26 pm, celkově upraveno 1 krát
cipinek

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohové Sportky mi opět nebyli nakloněni:
losovali 4 10 17 28 30 39
já měl 10 17 23 29 30 38
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli to má lidi nějak nasrat nebo udivit, ale poslední dobou se v Evropě zvýšila koncentrace hlouposti nad únosnou mez. Snad už ti pitomci Britové vypadnou z EU.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turecko je skutečně v háji. Včera jsem se díval na zájezdy to Turecka a týdenní zájezd last minute za 6 000 Kč? To už je levnější než Lipno ...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Který blázen by jezdil do takové prdele?
Spazik

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Turecko je skutečně v háji. Včera jsem se díval na zájezdy to Turecka a týdenní zájezd last minute za 6 000 Kč? To už je levnější než Lipno ...

Mě by spíš zajímalo, jestli jsou obavy oprávněné nebo ne? Chápu že je to kvůli válce v Sýrii a tomu, že v Turecku je milion nebo kolik uprchlíků, ale skutečně to má nějaký vliv na bezpečnostní situaci v turistických destinacích?
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Mablung napsal:

Mě by spíš zajímalo, jestli jsou obavy oprávněné nebo ne? Chápu že je to kvůli válce v Sýrii a tomu, že v Turecku je milion nebo kolik uprchlíků, ale skutečně to má nějaký vliv na bezpečnostní situaci v turistických destinacích?

Emigranti se cpou do Evropy, tudíž se shromažďují na vhodných místech. Což třeba taková Antalya není. Istanbul bude horší. Přemýšlím, že bych tam jel (do Istanbulu) a když jsem o tom kecal s tureckou kolegyní, doporučovala mi, ať to o půl roku odložím.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych tam nejezdil ... ten jejich Turecký hlavou je pěkný zmrd. Kam to řítíme, když je potřeba cestovat se zbraní u sebe, ale někde tě potrestají i za malý nožík nebo pepřák...
Konečné řešení se blíží ...
Olejnas

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turecka letoviska jsou zatim stale jeste bezpecnejsi nez treba Egypt nebo Tunisko, nicmene ceny padaji kvuli tomu, ze Turkove vytrvale serou Rusaky, coz je neuveritellne hrdy narod, kdyz na to prijde a Turecko pro Rusa je jako Jugoska pro nasinec. Nemci tam letat take nechteji, protoze se boji a protoze jim je lepe ve Spanelsku. Celkove je to skoda, ale pokud ti nevadi byt sedm dni nekde zavreny v resortu a trosku nervu na letisti, tak bych se tam jel klidne vyvalit. Pro me je to skoda, ja si jihem Turecka projel nekolikrat a byvala to jeste par let zpatky, az na Ruskou svoloc a slevomatovy Cechy, ktere si ale v drazsich hotelich nastesti nepotkal, super destinace. Osobne jsem letos plany na dovolenou vzdal, radeji si udelam fin. rezervu, protoze kdo vi co bude, ta doba je fakt ted dost debilni...
Bombay

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud bych byl sám, případně bez dětí, tak do Turecka klidně letím. Ceny jsou velmi slušné a pořád tam mám menší obavy než v Egyptě. Jak ale píše Mablung, větší pohoda psychická to asi opravdu bude v nějakém resortu, než procházet Istambul a odhadovat, kdo se asi zrovna někde u památek odpálí. Byť to taky není nějak extra žhavé. Hlavně se domnívám, že jak tak čtu o Erdoganových výrocích a celkově náladách v Turecku, ta za dva, čtyři roky to tam bude daleko větší adrenalin.

Jinak Egypt je co do ceny ještě větší masakr, LM zájezdy jsou klidně okolo 6000 Kč za all inclusive ****. Tam bych ale váhal.

Na příští rok máme s kamarádem v plánu Thajsko, už ted hlídám letenky a jen doufám, že se nic moc neposere
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pak už na dovolenou jenom do Severní Koreje ....
Mablung

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Pokud bych byl sám, případně bez dětí, tak do Turecka klidně letím. Ceny jsou velmi slušné a pořád tam mám menší obavy než v Egyptě. Jak ale píše Mablung, větší pohoda psychická to asi opravdu bude v nějakém resortu, než procházet Istambul a odhadovat, kdo se asi zrovna někde u památek odpálí. Byť to taky není nějak extra žhavé. Hlavně se domnívám, že jak tak čtu o Erdoganových výrocích a celkově náladách v Turecku, ta za dva, čtyři roky to tam bude daleko větší adrenalin.

Jinak Egypt je co do ceny ještě větší masakr, LM zájezdy jsou klidně okolo 6000 Kč za all inclusive ****. Tam bych ale váhal.

Na příští rok máme s kamarádem v plánu Thajsko, už ted hlídám letenky a jen doufám, že se nic moc neposere

Hlidat letenky nemusíš. Je tam obrovská konkurence, takže do BKK jsou letenky stabilně nízko a je i dost akcí. Spíše si to naplánuj s ohledem na počasí, abys nechytl období dešťů. Ideální by asi byl březen kolem velikonoc, kdy bys ušetřil dva dny dovolené. Případně začátek května, ale to už je v Čechách hezky, takže proč jet pryč?
Nebo, pokud si chceš něco ohlídat, zkus spíše shánět open jaw tickets. Třeba přílet do BKK, odlet z Hanoje, Siem Reapu či Kuala Lumpur. Z mojí zkušenosti je to mnohem lepší než přílet a odlet z jednoho místa.
ygg

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.ceska-justice.cz/2016/06/ostravsky-bernak-odmitl-firme-zaplatit-uroky-a-celil-exekuci/

... to si snad dělají srandu. Odpovědné úředníky bych vykopal a žaloval je o náhradu škody. Co si u nás státní správa někdy dovolí je neuvěřitelné. A v reálu to samozřejmě zaplatíme jak trubky z daní všichni. A pak se někdo diví, když mnozí ojebávají co to jen jde.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1161, 1162, 1163 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: