|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: út červenec 19, 2016 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ale prd, fitko je příjemná zábava. Jen se musí chodit ráno, kdy je tam o dost méně lidí, rozumnější ročníky a volnější tempo _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt červenec 28, 2016 2:54 pm Předmět: |
|
|
Nevím co tady ronnie provádí, ale to forum je fakt hrozné ( hlavni stranka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 28, 2016 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ještě logy blbnou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 28, 2016 6:51 pm Předmět: |
|
|
Dám si inzerát na auto na Sauto.cz a první, kdo mi volá jsou áčka _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 7:43 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | To se stalo nějak samo, resp. netuším jak - každopádně vyřešeno. |
| Daymoon napsal: | | Ještě logy blbnou. |
Tak v tomhle svůj log fakt asi nenajdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 8:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 10:22 am Předmět: |
|
|
Sere mě angína.
Druhý týden doma, celý zvalchovaný. Do toho nemocné děti, které ale samozřejmě vřeští, jaká je doma nuda, že chtějí veeeen.
Za týden sedmidenní dovolená, no jsem zvědav, jak do toho narvu všechny potřebné činnosti _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 10:34 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Dám si inzerát na auto na Sauto.cz a první, kdo mi volá jsou áčka |
To už prodáváš to nové auto co si kupoval? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 11:01 am Předmět: |
|
|
Já tě nemít.
| Bombay napsal: | Sere mě angína.
Druhý týden doma, celý zvalchovaný. Do toho nemocné děti, které ale samozřejmě vřeští, jaká je doma nuda, že chtějí veeeen.
Za týden sedmidenní dovolená, no jsem zvědav, jak do toho narvu všechny potřebné činnosti |
Oooouuuva - přeju brzký uzdravení. Angína je pěkný hnus. Bolestný je i polknout lžičku vody ne tak přijímat pevnou stravu. Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 8:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | http://www.casopis-sifra.cz/vzdoroval-lupicum-ve-vlastnim-dome-dockal-se-vezeni-a-jeste-zaplatil-skody/ Ponaučení ... všechny zabít. |
Snad nejsem naivní, když doufám, že tohle by u nás pro toho pana domácího dopadlo dobře. Ale nervy a stres by to byly určitě.
Jeden můj kolega, starý policejní veterán, říká: každý soudce byl měl být přepadený, jeho manželka znásilněná a jeho barák by měli vybrat zloději. Pak by teprve mohl začít soudit. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
A kazdy policajt zbuzerovany, skor nez zacne buzerovat sam _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 2:25 pm Předmět: |
|
|
Tak něco na tom je. Mají svůj úhel pohledu z pozice člověka, kterému se nic špatného nepřihodilo. Státy, kdy nemůže mít občan pepřák na obranu, třeba i ten nůž nebo proboha zbraň ... to je konečná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|