Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre blby sen som prisiel o "kamaratku"
maria

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

schnitzel napsal:
Pre blby sen som prisiel o "kamaratku"

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
schnitzel

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spal som u "kamaratky" mal som sen v ktorom som povedal " (meno mojej EX) chcem mat stebou baby" nuz a moja "kamaratka" bola v tej chvili hore... a nejak ju to nepotesilo....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je krava ...
Peca

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
agnez napsal:
Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin..

A penicilin je co?:)

vitamin P
agnez: ty voe ty mas sestou anginu a ani nevis co je antibiotikum?Navic je divny ze by ti delali vytery az po seste recidivujici angine,nedelali je uz driv? podle me ani neznas rozdil mezi bakterialni a virou infekci a spolehas na obvodni pani doktorku,mas spoustu moznosti jak se lecit a pomoct si sam,doktori to za tebe v tomhle pripade neudelaji (nebo udelaji spatne,si jenom polozka,nikoho z nich moc nezajima,ze te to muze treba poskodit do konce zivota),nejlepsi je si od nich zjistit problem a podrobnosti a resit to sam,pripadne na doktorku vybalit co chces napsat a nadiktovat ji to,to se mi osvedcilo nejlepe
agnez

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
agnez napsal:
Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin..

Jenže já mám čistý penicilín,nebo co,proto mi tam ty nezabírali,bo ten strepto byl proti tomu imuní...Prostě mi řekla že mi musí dát penicilín,že tam ty atb ne,že penicilín zabere.Je toho hafo.
Jinak taky chápu že všechny atb jsou vlastně penicilín.

Naposledy upravil agnez dne ne prosinec 13, 2009 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
agnez

PříspěvekZaslal: ne prosinec 13, 2009 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
Poman napsal:
agnez napsal:

vitamin P
agnez: ty voe ty mas sestou anginu a ani nevis co je antibiotikum?Navic je divny ze by ti delali vytery az po seste recidivujici angine,nedelali je uz driv? podle me ani neznas rozdil mezi bakterialni a virou infekci a spolehas na obvodni pani doktorku,mas spoustu moznosti jak se lecit a pomoct si sam,doktori to za tebe v tomhle pripade neudelaji (nebo udelaji spatne,si jenom polozka,nikoho z nich moc nezajima,ze te to muze treba poskodit do konce zivota),nejlepsi je si od nich zjistit problem a podrobnosti a resit to sam,pripadne na doktorku vybalit co chces napsat a nadiktovat ji to,to se mi osvedcilo nejlepe

Já vím co je atb.takhle mi to řekla dokorka..
Jo dělali mi je až po páté angíně a to sem přešel k nové doktroce.Ta stará co jsem měl předtím,mi neudělala ani stěry ani krev.Měl sme tam i Abces,to msueli propichovat
Takže problém byl ten streptokok.Protože ho ty atb co jsme žral nezabili.
Třeba mě to zabralo,ale za týden zase bolest a znova.Tak nevím co stím.
Trhat se mi to nechce,pry taky není nejlepší.
Takže pokud mám zprávné atb mělo by to zabrat.
Co bych měl chtít napsat?to musí vědet ona a myslím že mi to napíše,proč by ne?
mysH

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je snad nejaky hodne spatny forek .. 38k uredniku????

http://www.novinky.cz/ekonomika/186876-eurourednici-stavkuji-i-pres-krizi-chteji-vyssi-platy.html

Základní plat euroúředníků bez nejrůznějších příplatků či náhrad se pohybuje přibližně od 2560 do 17 700 eur měsíčně podle zastávané pozice (66 000 až 456 000 korun).

V institucích EU pracuje kolem 38 000 lidí !!!!
schnitzel

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
to je snad nejaky hodne spatny forek .. 38k uredniku????

http://www.novinky.cz/ekonomika/186876-eurourednici-stavkuji-i-pres-krizi-chteji-vyssi-platy.html

Základní plat euroúředníků bez nejrůznějších příplatků či náhrad se pohybuje přibližně od 2560 do 17 700 eur měsíčně podle zastávané pozice (66 000 až 456 000 korun).

V institucích EU pracuje kolem 38 000 lidí !!!!

Nakopat vsetkych do prdele, spomaluju ekonomiku trapnymi nezmyselnymi normami a trapnymi regulaciami a este chcu vyssie platy
Darion

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, takovejch 10k ecek mesicne by nebylo spatnejch:)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sněžilo a už zase přestalo.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Darion

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, u nas teda snezi a ja z toho vubec nejsem nadsenej, protoze jeste nemam zimaky:-/ Navic jsou dost jety, tak jsem trochu doufal, ze to bez nich letos v Praze zvladnu, ale jak se zda, tak to nepujde:- (
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to já jsem za vodou, protože nemám ještě ani řidičák. Takže já mám radost, doufám, že to vydrží do Vánoc.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
JOga

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Tak to já jsem za vodou, protože nemám ještě ani řidičák. Takže já mám radost, doufám, že to vydrží do Vánoc.

Až to zkusíš na náledí s autem někde na prázdném parkovišti, budeš mít ještě větší radost .
Frozz.

PříspěvekZaslal: po prosinec 14, 2009 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
NUMM3R™ napsal:

Až to zkusíš na náledí s autem někde na prázdném parkovišti, budeš mít ještě větší radost .

JOga - taky mě to teď čeká, už jezdím jezdím, ale na náledí jsem to ještě nezkusil

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: