|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 3:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
Spal som u "kamaratky" mal som sen v ktorom som povedal " (meno mojej EX) chcem mat stebou baby" nuz a moja "kamaratka" bola v tej chvili hore... a nejak ju to nepotesilo.... _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 3:28 pm Předmět: |
|
|
To je krava ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | agnez napsal: | | Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin.. |
A penicilin je co?:) |
vitamin P
agnez: ty voe ty mas sestou anginu a ani nevis co je antibiotikum?Navic je divny ze by ti delali vytery az po seste recidivujici angine,nedelali je uz driv? podle me ani neznas rozdil mezi bakterialni a virou infekci a spolehas na obvodni pani doktorku,mas spoustu moznosti jak se lecit a pomoct si sam,doktori to za tebe v tomhle pripade neudelaji (nebo udelaji spatne,si jenom polozka,nikoho z nich moc nezajima,ze te to muze treba poskodit do konce zivota),nejlepsi je si od nich zjistit problem a podrobnosti a resit to sam,pripadne na doktorku vybalit co chces napsat a nadiktovat ji to,to se mi osvedcilo nejlepe
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | agnez napsal: | | Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin.. |
Jenže já mám čistý penicilín,nebo co,proto mi tam ty nezabírali,bo ten strepto byl proti tomu imuní...Prostě mi řekla že mi musí dát penicilín,že tam ty atb ne,že penicilín zabere.Je toho hafo.
Jinak taky chápu že všechny atb jsou vlastně penicilín.
Naposledy upravil agnez dne ne prosinec 13, 2009 5:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne prosinec 13, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Poman napsal: | | agnez napsal: | | Po 6 angíně za 4 měsíce,mi zjistili že mám streptokok,takže sem bral všechny 6 druhů atb a dostal obyčejný penicilin.. |
vitamin P
agnez: ty voe ty mas sestou anginu a ani nevis co je antibiotikum?Navic je divny ze by ti delali vytery az po seste recidivujici angine,nedelali je uz driv? podle me ani neznas rozdil mezi bakterialni a virou infekci a spolehas na obvodni pani doktorku,mas spoustu moznosti jak se lecit a pomoct si sam,doktori to za tebe v tomhle pripade neudelaji (nebo udelaji spatne,si jenom polozka,nikoho z nich moc nezajima,ze te to muze treba poskodit do konce zivota),nejlepsi je si od nich zjistit problem a podrobnosti a resit to sam,pripadne na doktorku vybalit co chces napsat a nadiktovat ji to,to se mi osvedcilo nejlepe |
Já vím co je atb.takhle mi to řekla dokorka..
Jo dělali mi je až po páté angíně a to sem přešel k nové doktroce.Ta stará co jsem měl předtím,mi neudělala ani stěry ani krev.Měl sme tam i Abces,to msueli propichovat
Takže problém byl ten streptokok.Protože ho ty atb co jsme žral nezabili.
Třeba mě to zabralo,ale za týden zase bolest a znova.Tak nevím co stím.
Trhat se mi to nechce,pry taky není nejlepší.
Takže pokud mám zprávné atb mělo by to zabrat.
Co bych měl chtít napsat?to musí vědet ona a myslím že mi to napíše,proč by ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:08 pm Předmět: |
|
|
Hmm, takovejch 10k ecek mesicne by nebylo spatnejch:) _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:09 pm Předmět: |
|
|
Sněžilo a už zase přestalo. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:12 pm Předmět: |
|
|
No, u nas teda snezi a ja z toho vubec nejsem nadsenej, protoze jeste nemam zimaky:-/ Navic jsou dost jety, tak jsem trochu doufal, ze to bez nich letos v Praze zvladnu, ale jak se zda, tak to nepujde:- ( _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:20 pm Předmět: |
|
|
Tak to já jsem za vodou, protože nemám ještě ani řidičák. Takže já mám radost, doufám, že to vydrží do Vánoc. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Tak to já jsem za vodou, protože nemám ještě ani řidičák. Takže já mám radost, doufám, že to vydrží do Vánoc. |
Až to zkusíš na náledí s autem někde na prázdném parkovišti, budeš mít ještě větší radost .
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | NUMM3R™ napsal: | Tak to já jsem za vodou, protože nemám ještě ani řidičák. Takže já mám radost, doufám, že to vydrží do Vánoc. |
Až to zkusíš na náledí s autem někde na prázdném parkovišti, budeš mít ještě větší radost . |
JOga - taky mě to teď čeká, už jezdím jezdím, ale na náledí jsem to ještě nezkusil _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|