Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

joga: no ale ona mohla mit pravdu .. zarad vic aerobky a uvidis, ze ti tlak pujde dolu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
byl jsem na 19-ti leté zdravotní prohlídce, a naměřili my vyšší krevní tlak (nevím kolik) prý hraniční nejspíš, ..když sem řek že nechlastám, nekouřím, nesolím příliš, chodím do fitka ...tak se doktorka hned chytla posilovny a odůvodnila to tím, že prý to chce jiný pohyb , a strašně me sere, že tam musím zejtra přeměřit tlak znovu kurva

PS : Může být vyšší krevní tlak ze stresu, bo tak něco???

Mě na 19 letý prohlídce tenkrát naměřili asi 170/na něco:))Po několika pokusech s jinym tonometrem nakonec jen 150:)

Měření tlaku u doktora je jak věštění z koule,to se dá strašně ovlivnit milionem věcí.Zejtra budeš mít ještě větší protože se budeš stresovat:))
JOga

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
joga: no ale ona mohla mit pravdu .. zarad vic aerobky a uvidis, ze ti tlak pujde dolu

Jasně, aerobka nikdy neuškodí, ale six pack malinko vidět ještě mám , a v mím věku (19) mi ten tlak příde divný, a zvedání železa to mi nidko nezakáže .
ygg

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:

Aha, a za co, za muj nazor? Ano, blby je pokud se clovek dostane do vazby nepravem , ale pokud pravem, tak at za to pyka, aby si to priste rozmyslel. Ja pokud neco udelam vedomky a budu vedet, ze je to spatne, tak budu pripravena nest za to nejaky nasledek...

U vazby se neřeší vina nebo nevina, ale v TŘ uvedené vazební důvody. A ty překvapivě mohou nastat i v případě, že tě následný soud poprávu osvobodí.

Problémem jsou spíš podmínky v těch vazebních věznicích, stejně jako i to, že tě tam často šoupnou jen tak pro jistotu (on soudce bude mít vždy spíš dát na policistu+st.zástupce, že ty vazební důvody existují), a když tě nakonec pustí, tak neřeknou ani popel.
Janze

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
byl jsem na 19-ti leté zdravotní prohlídce, a naměřili my vyšší krevní tlak (nevím kolik) prý hraniční nejspíš, ..když sem řek že nechlastám, nekouřím, nesolím příliš, chodím do fitka ...tak se doktorka hned chytla posilovny a odůvodnila to tím, že prý to chce jiný pohyb , a strašně me sere, že tam musím zejtra přeměřit tlak znovu kurva

stalo semi to samý, u mě to byl stres, měl jsem 150/110, doma při přeměření 120/75..takže jestli někde má někdo známej tlakoměr,tak se
párkrát změř a uvidíš
JOga

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
JOga napsal:

Mě na 19 letý prohlídce tenkrát naměřili asi 170/na něco:))Po několika pokusech s jinym tonometrem nakonec jen 150:)

Měření tlaku u doktora je jak věštění z koule,to se dá strašně ovlivnit milionem věcí.Zejtra budeš mít ještě větší protože se budeš stresovat:))

Sakra, zejtra tam du naposled, přeměří, řeknu čau a už mě tam nikdy neuvidí .
YUD

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Poman napsal:
JOga napsal:

Sakra, zejtra tam du naposled, přeměří, řeknu čau a už mě tam nikdy neuvidí .

Tomu se říká "syndrom bílého pláště". prostě ti tlak vyletí už jen proto, že ti ho někdo měří a ty se stresuješ, aby nebyl vysokej.

Naposledy upravil YUD dne st prosinec 16, 2009 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát
mathas

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To můžu potvrdit. Mám podobný syndrom. Jmenuje se syndrom domácí váhy. Vždycky když si na ní vlezu, tak mam nerva kolik to zase ukáže a ručička se zastaví na nesmyslnejch 120kg
Janze

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mathas napsal:
To můžu potvrdit. Mám podobný syndrom. Jmenuje se syndrom domácí váhy. Vždycky když si na ní vlezu, tak mam nerva kolik to zase ukáže a ručička se zastaví na nesmyslnejch 120kg

sakra, to chci taky
mathas

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechtěj :D to neni 120kilová hora svalů, ale sraček
Janze

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře teda, nechci
Peca

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:

muze,tzv.syndrom bileho plaste,mam ho taky
hypertenze je tusim az po trech nebo vice namerenych hodnotach,nejlepsi je zmerit v klidu doma a opakovane,pak se uvidi.Sice hypertenze neni prdel,ale muze mit spoustu pricin,pokud si nekdo mysli ze ma cely den 120/80,tak to je veliky omyl.Muzes mit pocatek chripky,pretrenovani,stres,nevhodny doplnek,atd.
JOga

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
JOga napsal:

muze,tzv.syndrom bileho plaste,mam ho taky
hypertenze je tusim az po trech nebo vice namerenych hodnotach,nejlepsi je zmerit v klidu doma a opakovane,pak se uvidi.Sice hypertenze neni prdel,ale muze mit spoustu pricin,pokud si nekdo mysli ze ma cely den 120/80,tak to je veliky omyl.Muzes mit pocatek chripky,pretrenovani,stres,nevhodny doplnek,atd.

JJ přesně tak, dneska ráno jsem byl přeměřit ten tlak, a znovu vysoký 195/100 (jak už jsem uvedl ...19 let, 188cm/94kg, 3,4*týdně fitko, nekouřím, nesolím, snažím se stravovat racionálně) paní doktorka mě dala nějaký prášek na uklidnění, cca po 20min se tlak lehce snížil, následovně jsem byl poslán na sonografii ledvin, nadlevin, kde byla asi nejvíc sexy sestra jakou sem kdy viděl a mimoto mě pochválila za postavu a ptala se, asi neberu sterojdy , nic nenašly, po té jsem šel na EKG, kde jsem měl nejvíce obavy o srdce, abych nedopadl třeba jako freimen, naštestí srdce bylo v pořádku, po té mi ještě přeměli krevní tlak a kupodivu byl 130/80 a druhý pokus byl 125/70. Bylo mi řečeno že mám možná syndrom bíleho pláště a jako diagnozu mi daly nějaký prášky na uklidnění a jsem objednán na nějaký přístroj holter, který zanamenává po dobu 24hod. tlak.

PS : Postnul by jsem ten zdravotní záznam, ale myslím, že by se také údaje neměli zveřejnovat.
Luster

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga: to si prosel presne tim co ja (krome ty pekny sestry teda ) dokonce sem predtim bral nakou dobu prasky na snizeni tlaku a nakonec se zjistilo, ze uplne zbytecne (starej doktor nic neresil a rovnou mi nasadil diuretika )..kdyz sem mel holter na sobe, tak hodnoty ukazovaly spis sklony k nizsimu kr. tlaku
JOga

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2009 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
JOga: to si prosel presne tim co ja (krome ty pekny sestry teda ) dokonce sem predtim bral nakou dobu prasky na snizeni tlaku a nakonec se zjistilo, ze uplne zbytecne (starej doktor nic neresil a rovnou mi nasadil diuretika )..kdyz sem mel holter na sobe, tak hodnoty ukazovaly spis sklony k nizsimu kr. tlaku

Asi mě nejvíc uklidnila ta sexy sestra, byl to typ jak z nějakýho péčka , navíc mě mazala na břiše nějakej gel, a dokonce mi řekla at si dám ruce za hlavu a rozepla mi poklopec , myslel jsem, že už mám nějaký halucinace po tom prášku na uklidnění ...jinak jdu příští týden na odběr krve a udělají prý nějaké laboratorní testy (kreatinin, ionty, glykemie, chol, TG, HDL, TSH).
.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: