|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bernhard
|
Zaslal: út duben 20, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 11:45 am Předmět: |
|
|
Jestli nekdy uvidim nejakyho curaka, jak skrabe klicema nebo cimkoliv po aute, tak mu zlamu ruce ... pokud to auto bude moje, tak skonci na aru ...
Koupil sem si sice lakovou tuzku, ale to je takova jebacka to opravovat ten lak ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Jestli nekdy uvidim nejakyho curaka, jak skrabe klicema nebo cimkoliv po aute, tak mu zlamu ruce ... pokud to auto bude moje, tak skonci na aru ...
Koupil sem si sice lakovou tuzku, ale to je takova jebacka to opravovat ten lak ... |
Taly nám někdo přetáhl auto, už je to dlouho, auto bylo celkem starý, ale tj fakt na ranu... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
Ja uz to tam mam delsi dobu, ale tedka sem se dokopal k jarni udrzbe ... po tom co sem to auto poradne umyl, tak sem zjistil, jak je to dlouhy ...
Ale rekl sem si, ze bych s tim neco malo mohl udelat..
Navic to zacina reznout _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt duben 22, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
Zasr HF sady. Volám dneska 5týmu člověku, každý má HF set, nikomu neni rozmnět ani slovo. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:30 pm Předmět: |
|
|
napr. patkusovo novy domov _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: so duben 24, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
Jo treba to a myslim ze se to siri z Jiznich Cech, nic proti nim.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po duben 26, 2010 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po duben 26, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden. |
To mě mrzí
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út duben 27, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=20710-probud_se_evropo.htm
|
zmrdi zasraný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|