Vím, že si nemohu stěžovat, že jsou to malichernosti, ale stejně mě to dost mrzí... Letošní úroda bude stát za prd. Ještě v pondělí jsme měla krásné angrešty, včera už na nich bylo padlí... a to i po postřiku... Na jabloních je mšice jitrocelová, na rybízech mšice rybízová... réva jen pozvolna raší, slimáci ožírají mé milované saláty, pampová tráva vymrzla, bambus omrznul, broskvoň má kadeřavost ( i po postřiku ).
To je úplná zahrádkářská tragedie.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Vím, že si nemohu stěžovat, že jsou to malichernosti, ale stejně mě to dost mrzí... Letošní úroda bude stát za prd. Ještě v pondělí jsme měla krásné angrešty, včera už na nich bylo padlí... a to i po postřiku... Na jabloních je mšice jitrocelová, na rybízech mšice rybízová... réva jen pozvolna raší, slimáci ožírají mé milované saláty, pampová tráva vymrzla, bambus omrznul, broskvoň má kadeřavost ( i po postřiku ).
Ale potěšující je, že alespoň stav dobytka je oproti loňsku setrvalý. Méně krav, zato více volů. Také sviní je letos dost...
Ale potěšující je, že alespoň stav dobytka je oproti loňsku setrvalý. Méně krav, zato více volů. Také sviní je letos dost...
Svině jsou dokonce přemnožené..hlavně ty divoké
Srandu si děláš, ale až nebudou k sehnání Znojemnské okurky ( díky plísni nebude dostatek nakládaček), budeš plakat a možná si na mě i vzpomeneš
Srandu si děláš, ale až nebudou k sehnání Znojemnské okurky ( díky plísni nebude dostatek nakládaček), budeš plakat a možná si na mě i vzpomeneš
V Polsku jich mají tuny. Sice nejsou kvalitní, ale komu to vadí :-)
Já "eurookurky"
Na tvaru nezáleží, hlavní je přeci velikost ( aby se nasytila celá rodina-to dá rozum )
Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ...
Zas nebud urputák,mlátit lidi když leží po hlavně je pěkná prasárna.Maj je jednoduše vytlačit.
Muze me nekdo vysvetlil proc ti policajti do nich nevysypou par zasobniku? Me napada jedinej duvod a to, ze je pro tyhle zmrdy skoda kulky
Já si nemůžu pomoct ale mě se to líbí jak sou policajti posraní kdyby neměli tonfy a rozbušky dostanou po piči *a17*BANÍK PIČO
A ja si nemužu pomoc ale ty si važně kus anarchistické piče!
Ty posraný žide ptal jsem se tě na něco?Mirku dušine,který nikdy nebyl proti policii..Nechápeš srandu tak si běž raději s bazzym kecat do topicu.A anarchista fakt nejsem.
očividně si zase nervozni když nejsi pod činkou,takže bež radeji cvičit.A nebo nejlepší bude když si ho vyhoníš,asi proto jsi tak nervozni.Dobrou kamráde.
Jinak zase si musel začít reagovat,já se hádat nemínim
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru