Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TS

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coolik napsal:
Hm, tak proc radi holce, co ma 90 kilo a cvici s cinkama, prijem o 100g sachru? Vzdyt pise, ze ji jde vaha stale dolu, tak prece neni zatim treba zarazovat sachr.vlny nebo snad celkove nizky prijem sachru.

Plus jeho posledni post o afektovanosti je uz celkem trapnej. Takhle ji urcite moc nepomuze.

Neradil ji aby dávala 100g sacharidů, ale psal že když se koukne zpětně tak pod 100g sacharidů nechodí a občas má málo bílkovin a nevyváženou kvalitu.
Nevim co je tak nepochopitelnýho na 100g sacharidů? Taky mám skoro 90kg, cvičim s činkama a mám dva dny v týdnu 50g sacharidů a naopak se v tyto dny cítím líp.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
badevil

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
badevil napsal:
Markisha napsal:
Mně osobně leze na nervy Badevil Tady asi nejde dát někoho do ignorace, že by člověk jeho příspěvky neviděl? Ten člověk mě silně irituje.

Ty moc dobre neneses nejaky rozhovory (nedejboze kritiku) na tema tvoji dokonale diety co? Uplne by stacilo napsat me treba PM at ti nepisu do logu.

Ne ty mě irituješ všude

u Moniccy v logu, kdy jí schvaluješ, když jí pod 5000 kj

u Luccy kdy mě i jí nadáváš do sviní

i všude jinde kde prudíš, prudíš a prudíš všechny kolem svýma jízlivýma komentářema

a proč? protože jsi debil, který si ho chodí honit asi do márnice nad kostrama a nabádá k tomu i ostatní.
s láskou
OPRAVDU TLUSTÁ AFEKTOVANÁ ŽENSKÁ, jak jsme poctil u mě na logu
P.S. mně opravdu už do logu nepiš

Monica ma uplne dokonalej pristup a neni ji co vytknout, a ona sama ma dost znalosti na to, aby si vedela poradit, kdyz nebude mit dost energie apod. Jestli jsem ji nekdy neco poradil, to si myslim, ze muze posoudit ona sama.

U Luccy v logu to bylo trosku jinak...rozepisoval jsem se az moc a napsal jsem ze uz toho necham, ze by to bylo "hazeni perel svinim", doplneno smajlikem. Vzhledem k tomu, ze jsem ji pak jeste parkrat neco napsal co jsem vedel a ona se ptala, tak myslim, ze ona si to nevylozila tak, ze ji nadavam do svini:). To je tvoje interpretace. Jeste tam byla debata ohledne BCAA, ktera byla trosku zivejsi, ale myslim, ze to na forum jednoznacne patri.

A jizlive komentare...nevim, kdo me zna osobne, tak by potvrdil, ze psany a mluveny projev mam jiny, ale snazim se spis poradit, nez nekoho srazet. A kdyz me neco rozesmeje, tak uz to musi byt celkem jobovka...

A k tomu zaveru...kdo chce, tak si u tebe v logu najde co jsem ti napsal a kvuli cemu me ti tak lezu na nervy a chces me dat do ignorace:). A to ze si ho honim v marnici nad kostrama a nabadam k tomu ostatni.. to uz si zvladne udelat obrazek kazdy sam myslim o tobe.
TS

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
Já myslím, že ví velký hovno a jednostranně zaměřenej na nízkosacharidové diety, i když jich je na tisíce a na každýho funguje něco jinýho. Proč nechci hýbat se sacharidy jsem už vysvětlovala...

Projdi si svůj log několik stránek zpětně a zjistíš, že až tak úplný hovna ti neradil, dokonce občas i podpořil. Ona je ovšem potřeba i ta kritika, zvlášť pokud hubněš a v den kdy jsi nic nedělala sis dala pizzu a čokoládu (ono se nic tak tragickýho nestane).
Třeba ale s těma zdrojema a množstvím bílkovin s Badevilem souhlasim, přeci jen pokud používáš na přepočet tabulky na floře tak tam máš započítaný bílkoviny ze všeho bez ohledu na jejich využitelnost.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, ale byt tlustej jak prase a zrat v diete pizzu a zajidat to cokoladou, tak kdyz mi na to nekdo neco rekne, tak drzim hubu a soupu nohama ...

btw. ja sem tlustej jako prase, zeru jako prase a je mi to fuk ...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Nevim, ale byt tlustej jak prase a zrat v diete pizzu a zajidat to cokoladou, tak kdyz mi na to nekdo neco rekne, tak drzim hubu a soupu nohama ...

btw. ja sem tlustej jako prase, zeru jako prase a je mi to fuk ...

Tak drž hubu a šoupej nohama

Nemá někdo nějakej odkaz na téma "charakteristika lázeňského zařízení"? Zpracovávám seminárku a oproti tématu "ůloha nutričního terapeuta v lázních" je tohle strašná krávovina. A ano, jsem línej hledat, protože už hledám asi hodinu něco kloudnýho a co má nějakou informační váhu.
mysH

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, že si tady vůbec stěžuju...to jsem si mohla myslet, že se to obrátí proti mně jako obvykle.´

Kdo by taky kdy byl na strany tlustý velryby, že?

Akorát, že lov velryb je zakázán a nepleťte si velrybu s obézní kosatkou, mívaj ostrý zuby
mysH

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:
Kdo by taky kdy byl na strany tlustý velryby, že?

Prekvapive ten, kterymu nadavas .. Badevil .. jinak by asi tezko plytval casem a radama do tvyho logu (nemyslim ted tu hadku)
Coolik

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TS napsal:
Coolik napsal:
Hm, tak proc radi holce, co ma 90 kilo a cvici s cinkama, prijem o 100g sachru? Vzdyt pise, ze ji jde vaha stale dolu, tak prece neni zatim treba zarazovat sachr.vlny nebo snad celkove nizky prijem sachru.

Plus jeho posledni post o afektovanosti je uz celkem trapnej. Takhle ji urcite moc nepomuze.

Neradil ji aby dávala 100g sacharidů, ale psal že když se koukne zpětně tak pod 100g sacharidů nechodí a občas má málo bílkovin a nevyváženou kvalitu.
Nevim co je tak nepochopitelnýho na 100g sacharidů? Taky mám skoro 90kg, cvičim s činkama a mám dva dny v týdnu 50g sacharidů a naopak se v tyto dny cítím líp.

100S pochopitelnych je, nevykladej si to jinak. Jde o to, ze ona to tam davat zatim nemusi (a pisu zatim), bo jak pise, tak ji vaha dolu jde. To, ze ty zarazujes pri 90ti kilech (ted je taky otazkou jak vysoka je ona a jak vysoka jses ty) 2x tydne 50S a rikas, ze ti je pri tom lip, je uz tvoje pravda. Jen by me zajimalo (vlastne nezajimalo), jak budes jist pri 70kilech.
Markisha

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak naposledy to tedy vysvětlím ještě tady:

Nezařadím vlny. protože, kdyby někdo můj blog opravdu pravidelně četl a nejenom, když si OOO HRŮŮŮZO jednou zaprasím, tak by si vyčetl, že vzhledem k mé chorobě - maniodepresi (COŽ JSEM PRAVDĚPODOBNĚ BLBÁ, ŽE TO NA SEBE PRÁSKÁM, ALE JSEM HOLT UPŘÍMNÁ) není pro mě dobré hýbat sacharidy, protože bych z toho měla deprese ( A TÍM NEMYSLÍM SPLÍNY, TÍM MYSLÍM OPRAVDOVÝ DEPRESE).
Bohužel tuhle nemoc jsem měla i v 54 kg, i v 70 kg...to totiž nemá s tlouštkou nic společnýho....naopak, byla jsem na tom psychicky výborně, když jsem brala antipsychotika, bohužel váha šla nahoru, jednak kvůli tomu, že tento lék hýbe s hormony (někomu se spustí i mlíko), jednak zvyšuje chuť k jídlu..takže jsem se rozhodla, že se s výkyvy nálad poperu jen za pomocí slabších antidepresiv a radši budu štíhlá a zdravá fyzicky.

bohužel pak to taky takhle dopadá, že mi občas ujedou nervy.
badevil

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja sem popularni, to sem si snad ani nezaslouzil

Video jak se bavi cernousci ve francii...

http://www.zvraceny.cz/video/28573-mlady-francuz-a-cernoch-len-tak-vylepil-blondavej-dievcine
cipinek

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
No ja sem popularni, to sem si snad ani nezaslouzil

http://www.zvraceny.cz/video/28573-mlady-francuz-a-cernoch-len-tak-vylepil-blondavej-dievcine

to mají za Alžír, že se tam srali a to svinstvo si přivezli nazpátek...
Tomkins

PříspěvekZaslal: po květen 31, 2010 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Markisha napsal:

Nezařadím vlny. protože, kdyby někdo můj blog opravdu pravidelně četl a nejenom, když si OOO HRŮŮŮZO jednou zaprasím, tak by si vyčetl, že vzhledem k mé chorobě - maniodepresi (COŽ JSEM PRAVDĚPODOBNĚ BLBÁ, ŽE TO NA SEBE PRÁSKÁM, ALE JSEM HOLT UPŘÍMNÁ) není pro mě dobré hýbat sacharidy, protože bych z toho měla deprese ( A TÍM NEMYSLÍM SPLÍNY, TÍM MYSLÍM OPRAVDOVÝ DEPRESE).
Bohužel tuhle nemoc jsem měla i v 54 kg, i v 70 kg...to totiž nemá s tlouštkou nic společnýho....naopak, byla jsem na tom psychicky výborně, když jsem brala antipsychotika, bohužel váha šla nahoru, jednak kvůli tomu, že tento lék hýbe s hormony (někomu se spustí i mlíko), jednak zvyšuje chuť k jídlu..takže jsem se rozhodla, že se s výkyvy nálad poperu jen za pomocí slabších antidepresiv a radši budu štíhlá a zdravá fyzicky.

Mám jen jednu technickou... Co to s tebou dělalo, když jsi držela tento jídelníček?:

svačina
rýžový chléb, knackerbrot, sojové mléko
oběd
147 g kuskus se zeleninou a kuřecím masem, sojové mléko
svačina
večeře

Protože teď píšeš, že když máš denně pod 200g sacharidů, tak doslova "padáš na hubu", ale dřív ti i 100g sacharidů evidentně stačilo, protože jsi takhle jedla několik měsíců v kuse a navíc jsi ještě psala, že "vůbec necítíš hlad a máš energie dostatek". Tak by mě zajímalo, co se od tý doby změnilo a proč najednou pod 200g sacharidů nemůžeš.

Teď nerýpu - opravdu nevím, co si o tom myslet.
Markisha

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 5:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Markisha napsal:

Mám jen jednu technickou... Co to s tebou dělalo, když jsi držela tento jídelníček?:

svačina
oběd
147 g kuskus se zeleninou a kuřecím masem, sojové mléko
svačina
večeře

Protože teď píšeš, že když máš denně pod 200g sacharidů, tak doslova "padáš na hubu", ale dřív ti i 100g sacharidů evidentně stačilo, protože jsi takhle jedla několik měsíců v kuse a navíc jsi ještě psala, že "vůbec necítíš hlad a máš energie dostatek". Tak by mě zajímalo, co se od tý doby změnilo a proč najednou pod 200g sacharidů nemůžeš.

Teď nerýpu - opravdu nevím, co si o tom myslet.

Hele to mi povídej, já nevím, já si myslím, že rozdíl je, že jsem předtím necvičila silově pouze aerobně a jak jsem začala cvičit silově, tak se zvětšil hlad a asi i ta potřeba sacharidů.
Bohužel bez silovýho tréninku už nechci být, protože se mi moc a moc stýskalo.

Jinak já to teda zkusím, že vždycky ve čtvrtek, si ty sacharidy snížím, abych si v pátek mohla dát tu čoko a pizzu nebo se z těch chutí zblázním.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:

Výhoda multi - kultu

kód:
No zvykejte si.... A nebo kupte bouchačky....

Jediné řešení.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: