Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to tak dávno, co si zrovna tebe pamatuju, jak jsi tady depkařil kvůli své ex
Jirik88
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Není to tak dávno, co si zrovna tebe pamatuju, jak jsi tady depkařil kvůli své ex

to uz je pryc, jakkakoliv moje ucta k zenam vzala za sve
jsou to jen tri diry a dve kozy, nic vic
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je vůl . Jsem zvědavej kdy se tady ožene první žena .
mysH

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kdo vymyslel novou generaci stroju GrunSport by potreboval rozbit hlavu kladivem. I po 2 letech cviceni bych tam videl chyby .. vicemene jsem az na vyjimky nenasel JEDINY stroj, ktery by fungoval jak ma. Dokonce i stojan na drepy je debilni .. o bench lavici, ktera je nahnuta dopredu a pri odlozeni cinky do stojanu ji to odrazi zpatky ven radsi snad ani nemluvim ..
Nastesti stroje pouzivam minimalne .. ale neveril bych, ze jde zkurvit vsechno krome cinek ..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Ten kdo vymyslel novou generaci stroju GrunSport by potreboval rozbit hlavu kladivem. I po 2 letech cviceni bych tam videl chyby .. vicemene jsem az na vyjimky nenasel JEDINY stroj, ktery by fungoval jak ma. Dokonce i stojan na drepy je debilni .. o bench lavici, ktera je nahnuta dopredu a pri odlozeni cinky do stojanu ji to odrazi zpatky ven radsi snad ani nemluvim ..
Nastesti stroje pouzivam minimalne .. ale neveril bych, ze jde zkurvit vsechno krome cinek ..

mohlo bejt hur, mohli nam sebrat osy a dat tam misto grunsportu treba nejaky ty blbosti s displejem ve zdi, co maji v tom hodinovym hotelu, ktery si rika "volcano health club" nebo tak nejak

Derek Poundstone
Petey

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to si nevidel lavicky + ostatne veci od Life Fitness To je grc
mysH

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nova generace by mela vychytat chyby tech predchozich a ne to totalne dokurvit. Na ty chyby by prisel fakt i zacatecnik .. ze tam neco je spatne ..
Hlavne ze to ma masivni konstrukci a sedivo oranzovy trendy barvy .. to mi uplne zlepsilo vykon :D
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mysh: Masám a občasným cvičencům se třeba líbí, ale věřím, že korby jako ty s CIZOPASNIKEM si tam musí připadat jak Godzilla na pískovišti :-)

Jinak nechápu co na tom mohli dokurvit, chodil jsem do fitka, který bylo komlet Grun (ten klasický bílo-černý design) a absolutně jsem si nemohl na nic stěžovat, dokonce jsem si jeden i odkoupil domu a přežije ještě tak 3 generace :)
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Mysh: Masám a občasným cvičencům se třeba líbí, ale věřím, že korby jako ty s CIZOPASNIKEM si tam musí připadat jak Godzilla na pískovišti :-)

Jinak nechápu co na tom mohli dokurvit, chodil jsem do fitka, který bylo komlet Grun (ten klasický bílo-černý design) a absolutně jsem si nemohl na nic stěžovat, dokonce jsem si jeden i odkoupil domu a přežije ještě tak 3 generace :)

ono jde i o ty normalni lidi, rozhodne ne jen o nas... Mysh je trochu negativisticky, za sebe musim rict ze je fajn horni kladka, kde se da konecne nastavit vyska sedatka i operky, lytkovac ve stoje je super, 45° hyperextenze je vynikajici (ta by mela byt v kazdym fitku)...

nicmene

stojan na drepy - hruza, tam hrozi ze se s tim clovek zabije

lavicka na benc - plus za to ze dali pryc tu pricku u stojanu a tudiz se lip da dopomoc a clovek co ji dava muze lip zabrat (ale co si budeme povidat, do stavu kdy musi sparing delat pritahy v preklonu se pri benci dostane jen hlupak), velke minus za to, ze cela konstrukce pruzi a kdyz cinku nahodou nepolozite do stojanu uplne pomalicku, tak vas jakekoliv klepnuti do konstrukce katapultuje pryc

multipress - universalni provedeni se sikmou drahou ... no co na to rict?

ke strojum na bricho se nevyjadruju, jakykoliv stroj na bricho je podle meho nazoru srot za desitky tisic a vyuzivaji je predevsim treneri co si potrebuji v klidu psat esemesky a musi tudiz klienta uklidit na nejaky ten pristroj :)

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út červenec 21, 2009 2:22 pm, celkově upraveno 1 krát
mysH

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stojan na drepy - moc tlusty a velky koliky na uchyceni cinky, pokud nemas vysku presne mezi, tak to zvednes a zapichne te to zpatky
bench - nakloneny smerem ke me - odlozis cinku, ta se odrazi a spadne ti na hlavu (asi to chce cvik to pokladat pomalu, coz u 90+% je neco)
multipress - koleje nejsou rovne, ale sikmo
zakop vleze - 1 z koliku si vzdy zarazi pri zakopu primo do prdele - velice vzrusujici
legpress - diky uhlu i pri lavicce nejniz nepouzitelny - udrzet zadek na podlozce proste nejde .. nechci ani vedet co to dela s pateri kdyz tam nekdo nalozi
spodni veslovani - sedacka je vys nez spodni kladka - takze se taha nahoru a ne rovne

mam pokracovat?
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

zakop vleze - 1 z koliku si vzdy zarazi pri zakopu primo do prdele - velice vzrusujici

na tohle jsem uplne zapomel... popravde jsem dlouho premyslel o tom, jestli to spatne neslozili, ale vypada to ze je to spravne a ze je to urcene pro dve skupiny lidi?

1/ ti co maji totalne zkracene kvadricepsy
2/ ti co maji radi stimulaci v dane oblasti

Derek Poundstone
Diana

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já se divím, proč je zakopávací stroj pořád obsazený a kam neustále mizí kolíky
Zacharo

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My máme u nás taky docela povedený stroj na zakopávání. Nastavitelná opora za patami se mění takovým velkým, šroubovitým udělátkem s kruhovou plochou o průměru cca 5cm. Jednou jsem se střídal s nějakou paní a jak odjela svou sérii, zapoměl jsem změnit závaží z jejích 2 cihliček. Dokážete si představit tu razanci, s jakou jsem zabral a tím plochým šroubem jsem se nabral rovnou zespodu do vajec
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"nut cracker"
_Lundgren

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2009 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám s timhle vždycky hroznej problém na hyperextenzi se tam šikovně napasovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: