|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 01, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
...a to jsem si říkala , že mě už na ronnie nic nemůže překvapit
úúúsááááh
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st září 01, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
Jízdy v poho, jen při parkování jsem zapoměl dát blinkr a pak jsem musel dát přednost, tak mi to trochu couvalo, já se na ty testy vůbec neučil. Já se učil technický.
Jinak testy jen 35 bodů z 50... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 01, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| NUMM3R™ napsal: | Jízdy v poho, jen při parkování jsem zapoměl dát blinkr a pak jsem musel dát přednost, tak mi to trochu couvalo, já se na ty testy vůbec neučil. Já se učil technický.
Jinak testy jen 35 bodů z 50... |
No to já u prvních jízd vjel do zákazu vjezdu. U druhých jsem někde nepustil nějakou ženskou na přechodu.U třetích jsem někde na křižovatce vjel na plnou čáru a u těch čtvrtých jsem jel údajně v jednosměrce moc blízko u zaparkovaných aut tak že jsem jim málem ušesal zrcátka.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: st září 01, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
Já jel skoro celou cestu po hlavní, takže to bylo ok. I parkování v poho. Hlavně jsem měl dost v pohodě instruktora, co mě všechno naučil, ani jednou na mě nezvyšil hlas. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: st září 01, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 01, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
No a to jsem v té době našel zrovna dobré zaměstnání,o které jsem nechtěl přijít a podmínka u něho byla,že musím mít řidičák.Tak jsem řek,že ho mám a tři měsíce než jsem udělal autoškolu jsem jezdil bez řidičáku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 01, 2010 7:43 pm Předmět: |
|
|
Já vím,že že to není dobré ale v té době jsem byl zoufalej.Půl roku jsem byl na pracáku.Dokonce jsem uvažoval,že půjdu někam k hlídací službě.Naštěstí to dopadlo dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st září 01, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | Na druhou stranu má prochm koule, že byl schopnej vyrazit na silnici bez papíru Ovšem kdyby byl čirou náhodou účastníkem nějaké vážnější dopravní nehody, tak by si šel sednout asi na hodně pěknou řádku let |
To jo.Byl to fakt velkej rysk.A těch 14 dní na silnici než jsem si trochu zvykl bylo fakt peklo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt září 02, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
Zase mně rozbolel zub. A to mně čeká trénink a noční. Asi budu nevrlej,až nepříjemnej _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt září 02, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
vem si prášek nebo panáka nebo oboje
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|