Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden pán nám měl vrátit techniku do 10hod. Pak ale volal, že přijede za 15min. a nyní je to od jeho telefonátu 45min. Buď nemá soudnost, nebo hodinky
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: po říjen 11, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po maturitní generálce :
ČJ - nebylo zas tak až moc těžké, některé otázky vyloženě byly brzdy, a tak jsem test nestihl celý a zbytek sem natipoval jak sportku Sloh jsem tak nějak napsal, avšak co se týče jazykové správnosti, sem asi v prdeli

AJ - zatím jsem měl možnost psát jen sloh na téma dopis pro kamaráda do Anglie, a žádná sláva to taky nebyla, avšak jsem splnil všechny kritéria co po mě chtěli v zadání...

...zítra jdu na hodku do školy si napsat test z AJ, tak mě držte palce

PS : ted mě strašně mrdá, že sem to celý mohl napsat podstatně lépe, kdybych něpřemejšlel nad píčovinama tipu asi mám dneska jet bench po 5, nebo po 6 opakováních atd.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čeština celkem v pohodě ten didaktickej test ušel, slohovka taky, bylo na výběr z 10 témat, takže si vybral snad každej. Rozsah 200 slov. Já si vzal vyprávění a napsal cca 280 slov.

Němčina - hrůza, tam jsem to uplně posral.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
JOga

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
Čeština celkem v pohodě ten didaktickej test ušel, slohovka taky, bylo na výběr z 10 témat, takže si vybral snad každej. Rozsah 200 slov. Já si vzal vyprávění a napsal cca 380 slov.

Němčina - hrůza, tam jsem to uplně posral.

Jj ten diaktickej test z ČJ test byl docela v poho. Akorát některý otázky se mi zdály nejednoznačný a brzdivý. Na slohovku sem si vybral téma popis sestavení židle, takže taky OK. Jinak dnes sem dělal Anglinu, poslech byl teda brutál ...35min v kuse ...díky bohu že se před spaním dívám na videa od RXmuscle a musculardevelopment , tak sem tam aspon něco napsal. Test AJ nebyl taky zrovna easy, ale myslím že to mám vcelku dobře. Výsledky radši ani nechci vidět ...akorát mi strašně sere to, že školu mám koncipovanou tak, že mám týden školu a týden praxy a hafo techn. předmětu. Takže sem pěkně v řiti s přípravou co se týče ve srovnání třeba s gymplem.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt, pokud se nepletu tak třeba gympl, má češtinu každej den, ale my jí máme 3rát tejdně.

Ten popis sestavení židle z ikei, jsem si chtěl taky vzít, pak jsem se na to vysral.

Ten test jsem udělal stylem, že jsem odpověděl nejdřív to co jsem věděl a to co jsem nevěděl, nebo jsem si nebyl jistej jsem si nechal nakonec.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
JOga

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NUMM3R™ napsal:
To je fakt, pokud se nepletu tak třeba gympl, má češtinu každej den, ale my jí máme 3rát tejdně.

Ten popis sestavení židle z ikei, jsem si chtěl taky vzít, pak jsem se na to vysral.

Ten test jsem udělal stylem, že jsem odpověděl nejdřív to co jsem věděl a to co jsem nevěděl, nebo jsem si nebyl jistej jsem si nechal nakonec.

Přesně tak, nemá smysl tápat se nad jednou otázkou 10min a raději si nejdřív udělat to, co vím. Jinak já se řídím vylučovací metodou. Jestli sis všiml, tak v skoro každé otázce máš většinou 4 odpovědi, z nichž dvě jsou úplný kokotiny. Zbydou ti dvě a u nich už není těžké vydedukovat s trochou selského rozumu správnou odpověd (nebo si v horším případě typnout a máš šanci aspon 50 : 50)
Mablung

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
NUMM3R™ napsal:

Přesně tak, nemá smysl tápat se nad jednou otázkou 10min a raději si nejdřív udělat to, co vím. Jinak já se řídím vylučovací metodou. Jestli sis všiml, tak v skoro každé otázce máš většinou 4 odpovědi, z nichž dvě jsou úplný kokotiny. Zbydou ti dvě a u nich už není těžké vydedukovat s trochou selského rozumu správnou odpověd (nebo si v horším případě typnout a máš šanci aspon 50 : 50)

U jazykových testů to nefunguje, ale u jiných, třeba na řidičák, je často správná ta nejdelší :-)
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2010 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stim řidičákem souhlasim, ale to už máme oba s JOgou za sebou.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/213932-chcete-zhubnout-zhasnete-a-zatahnete-zavesy.html

- "studie studie studie", už mám z těhlech "studií" na Novinkách plný zuby, všechno je to bullshit!!!
Mablung

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě restrikce vývozu a vůbec bariéry.
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00408LG7E/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used
Kvalitní notebook za vynikající cenu, ale nelze vyvážet mimo US ...
JOga

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nechce se mi jet do školy a to je pátek
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
nechce se mi jet do školy a to je pátek

Bez za skolu ne
Draper

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me, ze uz skoro 14 dni zeru, jak v tom nejbrutalnejsi objemu a neumim to zastavit, pritom jsem byl za celou dobu ve fitku jen jednou
Culda13

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sere mě můj zdravotní stav a taky to ,že mi vůbec nechutná jídlo
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st říjen 20, 2010 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
sere me, ze uz skoro 14 dni zeru, jak v tom nejbrutalnejsi objemu a neumim to zastavit, pritom jsem byl za celou dobu ve fitku jen jednou

Tak si to vychutnej, verim ze to nebude na porad XD
JA neco podobneho mam uz tyden, protoze jsem dojel beara, ale zitra uz zas zacinam cvicit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 235, 236, 237 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: