Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 06, 2010 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu já tušila , že v tom bude ženská i když malá
Freimen

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:29 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

zdá se mi to a nebo je to skutečnost?

Moderátor tohoto fóra deadlift mi na základě supersprostého slova "zvracet" v diskusi na hlavní stránce připomene, že jsem funkcionář svazu a měl bych si dávat pozor na to, co si dovoluji veřejně říkat.

Nevím, jestli se a nebo z tak pokryteckého jednání
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:37 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Frei, funkce nech doma. U všech. Nedělej z toho kovbojku, dýchej. Dýchej :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:41 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Moderátor tohoto fóra deadlift mi na základě supersprostého slova "zvracet" v diskusi na hlavní stránce připomene, že jsem funkcionář svazu a měl bych si dávat pozor na to, co si dovoluji veřejně říkat.

Frei - co Ti přelítlo přes nos ?
Freimen

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:45 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Freimen napsal:

šokovalo mě, jaký jsi pokrytec, tohle jsem skutečně nečekal a jsem opravdu zaskočený, proto to píši i sem.

Já v příspěvku napíši " je mi na zvracení " (z tvé paralely klasiky a mužských bikin) a ty mi odpovíš, cituji, "Tvé útoky typu blití nejsou dobrou vizitkou činovníka svazu kulturistiky - tj. zvaž dobře co prezentuješ. "
kubaz

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt mi připadá jak by jste někteří žili nějaký virtuální ronnie.cz život ..

no offense
ygg

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kua...takových let tu oba jste, a kvůli takové ptákovině se budete do sebe na fóru navážet...ale no tak....
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 8:00 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

[quote="Freimen"]
Deadlift napsal:
Freimen napsal:

šokovalo mě, jaký jsi pokrytec, tohle jsem skutečně nečekal a jsem opravdu zaskočený, proto to píši i sem.

Já v příspěvku napíši " je mi na zvracení " (z tvé paralely klasiky a mužských bikin) a ty mi odpovíš, cituji, "Tvé útoky typu blití nejsou dobrou vizitkou činovníka svazu kulturistiky - tj. zvaž dobře co prezentuješ. "[/quote

sorry- psals zvracení já napsal ( resp. si myslel, žes psal ) blití...kdybys napsal je mi na blití - pro mě to samé ...to neřeěím - vážně. Co přesně je dle Tebe pokrytecké ?...že jsem do sebe nenechal rýt a když ses oháněl pojmem moderátor já použil slovo činovník ??? - tak to pardon....omlouvám se Ti. Jsem to ale vyvrhel.

Lukáši - na tohle fakt nemám náladu - raději mi V KLIDU vysvětli na co jsem se Tě ptal.

Zatím jsem se dozvěděl, že p David ( výborný kulturista ) říkal, že mu to připomíná výškové kategorie - což ale bohužel je pravdě vzdáleno.

Od Tebe pak, že klasiku dělají borci pro které je kulturistika a fitness zdravý živ. styl a nechtějí vážit třeba 100 kg.

To Ti soutěžní nechtějí ? nemají kulturistiku jako zdravý životní styl. To že si huntují tělo i jedni i druzí dopingem je nad slunce jasné.

Pokud mají podobnou přípravu - což jsi mi i potvrdil - nevidím jediný rozdíl v obou kategoriích s rozdílem svalových objemů.

Jak už jsem psal - klidně uznám svůj omyl - ale zatím jsem neslyšel nic co by mě ten omyl potvrdilo.
Zacharo

PříspěvekZaslal: út prosinec 07, 2010 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy flame a offtopic. Běžte si kecat jinam než do "Pro potěšení oka"!!!! Tam patří jen fotky kuafix.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy, že sem se dřív nedíval na tréninkový logy a až nedávno zjistil, že sem si v minulosti nechal radit od lidí, co nic nevážej a nic nezvedaj!!!
digitalm

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Leze mi na nervy, že sem se dřív nedíval na tréninkový logy a až nedávno zjistil, že sem si v minulosti nechal radit od lidí, co nic nevážej a nic nezvedaj!!!

to, ze momentalne maju malu vahu alebo "slabsie" vykony, neznamena, ze to tak bolo stale a ze nemaju potrebne skusenosti
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

digitalm napsal:
Saint-Jimmy napsal:

to, ze momentalne maju malu vahu alebo "slabsie" vykony, neznamena, ze to tak bolo stale a ze nemaju potrebne skusenosti

Nekomentoval jsem teď lidi, co byli někdy nadřený, ale ted už třeba necvičej nebo cvičej jen velmi omezeně. Ale spíš lidi, co NIKDY neměli ani průměrnou váhu a průměrný výkony a dělaj ze sebe neuvěřitelný chytráky a odborníky!!!! Někdo, kdo při průměrný vejšce nikdy neměl víc jak 70 kilo nemá podle mě co radit s objemem a někdo, kdo neměl při průměrný hmotnosti na zádech při dřepech metrák nemá co radit se sílou IMHO.. Ale třeba se pletu, říkám jen svůj názor v sekci "na smazání"..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stávka!!! Neuvěřitelná drzost...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Stávka!!! Neuvěřitelná drzost...

tak tak...
grogy

PříspěvekZaslal: st prosinec 08, 2010 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neuvěřitelný je akorát to, že ta stávka nebyla u nás

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 248, 249, 250 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: