|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:29 pm Předmět: . |
|
|
zdá se mi to a nebo je to skutečnost?
Moderátor tohoto fóra deadlift mi na základě supersprostého slova "zvracet" v diskusi na hlavní stránce připomene, že jsem funkcionář svazu a měl bych si dávat pozor na to, co si dovoluji veřejně říkat.
Nevím, jestli se  a nebo z tak pokryteckého jednání
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:37 pm Předmět: Re: . |
|
|
Frei, funkce nech doma. U všech. Nedělej z toho kovbojku, dýchej. Dýchej :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:41 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | zdá se mi to a nebo je to skutečnost?
Moderátor tohoto fóra deadlift mi na základě supersprostého slova "zvracet" v diskusi na hlavní stránce připomene, že jsem funkcionář svazu a měl bych si dávat pozor na to, co si dovoluji veřejně říkat.
Nevím, jestli se a nebo z tak pokryteckého jednání |
Frei - co Ti přelítlo přes nos ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:45 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Deadlift napsal: | | Freimen napsal: | zdá se mi to a nebo je to skutečnost?
Frei - co Ti přelítlo přes nos ? |
šokovalo mě, jaký jsi pokrytec, tohle jsem skutečně nečekal a jsem opravdu zaskočený, proto to píši i sem.
Já v příspěvku napíši " je mi na zvracení " (z tvé paralely klasiky a mužských bikin) a ty mi odpovíš, cituji, "Tvé útoky typu blití nejsou dobrou vizitkou činovníka svazu kulturistiky - tj. zvaž dobře co prezentuješ. "
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
fakt mi připadá jak by jste někteří žili nějaký virtuální ronnie.cz život ..
no offense
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Kua...takových let tu oba jste, a kvůli takové ptákovině se budete do sebe na fóru navážet...ale no tak.... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:00 pm Předmět: Re: . |
|
|
[quote="Freimen"] | Deadlift napsal: | | Freimen napsal: | zdá se mi to a nebo je to skutečnost?
Frei - co Ti přelítlo přes nos ? |
šokovalo mě, jaký jsi pokrytec, tohle jsem skutečně nečekal a jsem opravdu zaskočený, proto to píši i sem.
Já v příspěvku napíši " je mi na zvracení " (z tvé paralely klasiky a mužských bikin) a ty mi odpovíš, cituji, "Tvé útoky typu blití nejsou dobrou vizitkou činovníka svazu kulturistiky - tj. zvaž dobře co prezentuješ. "[/quote
sorry- psals zvracení já napsal ( resp. si myslel, žes psal ) blití...kdybys napsal je mi na blití - pro mě to samé ...to neřeěím - vážně. Co přesně je dle Tebe pokrytecké ?...že jsem do sebe nenechal rýt a když ses oháněl pojmem moderátor já použil slovo činovník ??? - tak to pardon....omlouvám se Ti. Jsem to ale vyvrhel.
Lukáši - na tohle fakt nemám náladu - raději mi V KLIDU vysvětli na co jsem se Tě ptal.
Zatím jsem se dozvěděl, že p David ( výborný kulturista ) říkal, že mu to připomíná výškové kategorie - což ale bohužel je pravdě vzdáleno.
Od Tebe pak, že klasiku dělají borci pro které je kulturistika a fitness zdravý živ. styl a nechtějí vážit třeba 100 kg.
To Ti soutěžní nechtějí ? nemají kulturistiku jako zdravý životní styl. To že si huntují tělo i jedni i druzí dopingem je nad slunce jasné.
Pokud mají podobnou přípravu - což jsi mi i potvrdil - nevidím jediný rozdíl v obou kategoriích s rozdílem svalových objemů.
Jak už jsem psal - klidně uznám svůj omyl - ale zatím jsem neslyšel nic co by mě ten omyl potvrdilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy flame a offtopic. Běžte si kecat jinam než do "Pro potěšení oka"!!!! Tam patří jen fotky kuafix. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | | Saint-Jimmy napsal: | Leze mi na nervy, že sem se dřív nedíval na tréninkový logy a až nedávno zjistil, že sem si v minulosti nechal radit od lidí, co nic nevážej a nic nezvedaj!!! |
to, ze momentalne maju malu vahu alebo "slabsie" vykony, neznamena, ze to tak bolo stale a ze nemaju potrebne skusenosti |
Nekomentoval jsem teď lidi, co byli někdy nadřený, ale ted už třeba necvičej nebo cvičej jen velmi omezeně. Ale spíš lidi, co NIKDY neměli ani průměrnou váhu a průměrný výkony a dělaj ze sebe neuvěřitelný chytráky a odborníky!!!! Někdo, kdo při průměrný vejšce nikdy neměl víc jak 70 kilo nemá podle mě co radit s objemem a někdo, kdo neměl při průměrný hmotnosti na zádech při dřepech metrák nemá co radit se sílou IMHO.. Ale třeba se pletu, říkám jen svůj názor v sekci "na smazání".. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 1:06 pm Předmět: |
|
|
Stávka!!! Neuvěřitelná drzost...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Stávka!!! Neuvěřitelná drzost... |
tak tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|