|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 1:17 pm Předmět: |
|
|
a jo ted sem se dival na ten zpomaleny a fakt tam loket není, no tak v tom případě se má šenkeřík koukat kam jezdí. Bylo to sice po odehrání puku, ale takových je milion, prostě mel mít očí nahoře.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
no zkouset mi tohle nekdo prodat, tak ho taky naladím se zemí, obličejem
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
hustej naramek...to je jako ta hlaska starejch babek z herbalife, ze znamy nejde zhubnout, protoze ma podvyziveny bunky v tele.. _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 3:32 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | ...dívá nezaujatý hokejový fanoušek? Faul - ano nebo ne? | Já bych se rád vyjádřil, ale protože nevím, co je to faul, tak nemůžu. Definuj faul a pak se vyjádřím :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | sprosti ludia co mi skusaju predat naramok na ruku s takymto popisom :
Ľudská bytosť má vo svojom tele neskutočné množstvo protónov. Tieto protóny sú napádané tisíckami frekvencií rôzneho druhu. Ideálna ľudská frekvencia , takzvaná Winfried Otto Schumann Resonating Frequency, je 7.83 Hertzov. Schumannova rezonancia je vo svojej podstate frekvencia našej planéty. Byť naladený na frekvenciu planéty Zem je z hľadiska ľudskej energie a jej využiteľnosti veľmi dôležité. Nosením náramku Power Balance sme s energiou Zeme spojený, cítime sa lepšie a tým podávame lepšie výkony. Popísať však frekvenciu rezonancie a príncip akým fungujú Mylar Hologramy je náročné a je predmetom vedeckého výskumu.
|
Zkus si ho nasadit a udělat ty cviky pro ověření, až zkusíš, napiš
já to totiž na ruce měl a ono to funguje, na kamarádech jsem to zkoušel aniž bych jim řekl o co jde a taky to fungovalo. Akorát u žádného sportu jsem nějaký efekt nepocítil-takže je to na houby, ale stejně by mě zajímalo, jak to, že to při těch určitých cvicích na rovnováhu zabírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | | Petey napsal: | sprosti ludia co mi skusaju predat naramok na ruku s takymto popisom :
Ľudská bytosť má vo svojom tele neskutočné množstvo protónov. Tieto protóny sú napádané tisíckami frekvencií rôzneho druhu. Ideálna ľudská frekvencia , takzvaná Winfried Otto Schumann Resonating Frequency, je 7.83 Hertzov. Schumannova rezonancia je vo svojej podstate frekvencia našej planéty. Byť naladený na frekvenciu planéty Zem je z hľadiska ľudskej energie a jej využiteľnosti veľmi dôležité. Nosením náramku Power Balance sme s energiou Zeme spojený, cítime sa lepšie a tým podávame lepšie výkony. Popísať však frekvenciu rezonancie a príncip akým fungujú Mylar Hologramy je náročné a je predmetom vedeckého výskumu.
|
já to totiž na ruce měl a ono to funguje, na kamarádech jsem to zkoušel aniž bych jim řekl o co jde a taky to fungovalo. Akorát u žádného sportu jsem nějaký efekt nepocítil-takže je to na houby, ale stejně by mě zajímalo, jak to, že to při těch určitých cvicích na rovnováhu zabírá. |
placebo
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | mandor napsal: | | Petey napsal: | sprosti ludia co mi skusaju predat naramok na ruku s takymto popisom :
|
já to totiž na ruce měl a ono to funguje, na kamarádech jsem to zkoušel aniž bych jim řekl o co jde a taky to fungovalo. Akorát u žádného sportu jsem nějaký efekt nepocítil-takže je to na houby, ale stejně by mě zajímalo, jak to, že to při těch určitých cvicích na rovnováhu zabírá. |
placebo |
To bych samozřejmě bral, kdyby ostatní věděli co na nich zkouším, nevděli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
Mandor, jakým způsobem to fungovalo? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
Počítám že porpvé zkoušeli bez náramku, podruhé s ním?
Co to bylo za testy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | mandor napsal: | | Petey napsal: | sprosti ludia co mi skusaju predat naramok na ruku s takymto popisom :
|
placebo |
Jak jsi ho sehnal? Pokud jsi ho koupil, chápu že ti může vyjít skutečně cokoliv
Mimochodem, pokusy se dělají tak aby "oběť" nemohla poznat že se jedná o placebo, tj. dá se "zázračný náramek" a obyčejný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
Záleží co to bylo za test, jestli nějaká prkotina poprvé bez náramku a nevíš do čeho jdeš, a po druhé s náramkem a už víš co tě čeká, tak je logické že se ti bued dařit lépe podruhé.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st prosinec 29, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem ty testy zkoušel a fungovalo to (půjčený náramek) různý testy na stabilitu těla v určitých pozicích apod. a u mě to placebo určitě nebylo jsem spíš nocebo člověk, ale fungovalo to  využití do sportu nevim nevim _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|