Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
No_pain

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Debil v mercedesu a se čtyřma jedničkama v spz - nejspíš nějakej kamarád toho hovada Trpišovskýho. Nejdřív dojel někoho kilem na 1m a pak to vzal přes tři pruhy bez blinkru, když si vzpoměl že chce sjet. Tyhle fakt vytáhnout z auta, šlápnout jim přímo na hlavu a auto zapálit, protože jejich ego zjevně přerostlo veškeré lidstu známé hranice a je nutné ho trochu srazit směrem dolů.

takovejch koksů je... jinak mě třeba serou borci co mě ve 120 dojedou a visí mi 3 za prdelí na tom náledí... kort když i ještě svítí do huby : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:

... a už mi to zase někdo odřel na parkovišti a nechal mi pozůstatek bílého laku na nárazníku a ujel....at chcipne na nějakou hnusnou pohlavní chorobu fakt

Já jsem jel tak před 3 měsíci na akci, dojel jsem, zaparkoval jsem za auto, bylo to ve svahu, vylezu, jdu do kufru a auto najednou poskočilo, samozřejmě do mě ťukla nějaká kráva co byl v autě přede mnou, tak jsem tam šel, nasranej jak prase, otevřu to auto a tam nějaká blondýnka, úplně na kaši ožralá, tak jsem zabouchl dveře a přeparkoval to někam mimo, naštěstí nárazník něco vydrží... Ale nechci domýšlet jak by to vypadalo, kdybych tam nebyl a ona se pokoušela odjet, asi bych našel auto ve škarpě...
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/224025-na-tyrani-dominika-marne-upozornovali-sourozenci-teta-i-lekarka.html

Muže vubec sedě na křesle v kanclu větší hovada??? Opravdu bych chtěl vidět tu šlápotu ze socky. Navenek dámička a večer když se zlije ji jeden špinavej cigán v držce nestačí, známe.
Takovej hnus nechat přejít to už je opravdu na palici a tihle nechutní lidi co s tím mají co dočinění se doufám ve vlastním zájmu oběsí ještě dnes v noci jinak jak ten malej vyroste tak jim přijde ty hlavy uřezat, doufám!
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevěřím tomu, že tam ta úřednice nebyla, nebo třeba nic nezjistila, bylo to asi takhle, přišla tam, viděla o co jde, řekla, že to nahlásí policii, otec si ji tam v chodbě u nich v bytě chytl, párkrát ji vypleskal, řekl, že malého kluka bude mučit ještě více, jestli něco řekne, atd., vyhrožoval třeba i ublížením na zdraví i jí nebo její rodině, tito lidi (úředníci) prostě nejsou chráněni před těmito zrůdami, na to jít to někam ohlásit musíš mít prostě koule, stejně jako úřednice na sociálkách, když si tam cikáni otevírají huby a vyhrožují jim i jejich rodinám...
idoktor

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Debil v mercedesu a se čtyřma jedničkama v spz - nejspíš nějakej kamarád toho hovada Trpišovskýho. Nejdřív dojel někoho kilem na 1m a pak to vzal přes tři pruhy bez blinkru, když si vzpoměl že chce sjet. Tyhle fakt vytáhnout z auta, šlápnout jim přímo na hlavu a auto zapálit, protože jejich ego zjevně přerostlo veškeré lidstu známé hranice a je nutné ho trochu srazit směrem dolů.

tohle udělat se všema blbýma hovadama za volantem, před měsícem mi blond vymaštěná blondýna typu barbie nabourala auto, a už mi to zase někdo odřel na parkovišti a nechal mi pozůstatek bílého laku na nárazníku a ujel....at chcipne na nějakou hnusnou pohlavní chorobu fakt

Heh, když ti to odře a ujede, pochopim, všichni občas chybujeme a nikdo nestojí o oplejtačky. Ale když ti to odře a suverénně zaparkuje vedle tebe, to už je vrchol Bohužel, ta umělkyně, co mi to udělala,měla auto takové hodnoty, že kdybych ji vyryl hranaté sluníčko na kapotu, tak zdvojnásobím cenu toho šoukáru
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
tysonek napsal:
CIZOPASNIK napsal:

tohle udělat se všema blbýma hovadama za volantem, před měsícem mi blond vymaštěná blondýna typu barbie nabourala auto, a už mi to zase někdo odřel na parkovišti a nechal mi pozůstatek bílého laku na nárazníku a ujel....at chcipne na nějakou hnusnou pohlavní chorobu fakt

Heh, když ti to odře a ujede, pochopim, všichni občas chybujeme a nikdo nestojí o oplejtačky. Ale když ti to odře a suverénně zaparkuje vedle tebe, to už je vrchol Bohužel, ta umělkyně, co mi to udělala,měla auto takové hodnoty, že kdybych ji vyryl hranaté sluníčko na kapotu, tak zdvojnásobím cenu toho šoukáru

každý podle svého, já když jednou v životě odřela někomu auto nechala jsem mu za stěračem vizitku a víš proč? Protože nejsem uplnej debil co myslí akorát na sebe , na něco ty pojistky jsou.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stve me ze me zamotala hlavu kamosova segra, jako normalne bych byl rad, protoze jsem zenskou dlouho nemel, ale je ji 46 roku a navic zije tak trochu jiny zivot tulaka, takze to nema budoucnost. Kdybych byl strizlivy tak se do nieho takoveho nepoustim, ale to je tezke kdyz je clovek napity
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Stve me ze me zamotala hlavu kamosova segra, jako normalne bych byl rad, protoze jsem zenskou dlouho nemel, ale je ji 46 roku a navic zije tak trochu jiny zivot tulaka, takze to nema budoucnost. Kdybych byl strizlivy tak se do nieho takoveho nepoustim, ale to je tezke kdyz je clovek napity

Kolik ti je? :D Na mě působíš tak, že ti je kolem dvacítky
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:

mirne pres, ted mi bylo 25...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:

Zajímavý, náctky tě netáhnout?
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejvic me stve ze je uplne hodna a moc si rozumime
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:
guruhonza napsal:
70mMyW!53 napsal:

Zajímavý, náctky tě netáhnout?

jako jo fyzciky me priahuji asi nejvic, teda spis tak kolem meho veku, takze pres 20. Ale vetsinou jsou to takove namachrovane povrchni holky ( ty nactilete)
jari

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
nejvic me stve ze je uplne hodna a moc si rozumime

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fíha, divný.... no je to na tobě
Spazik

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

Ve starém herbáři nejlepší početení True story. Je to o level výše, než nějaká prdlá 17ka, kdo nezažil nepochopí.
Mezi náma, na drtivé většině -náctek není nic zajímavýho krom mladýho těla.
Jedinej problém je, že pokud si z vesnice nebo maloměsta, tak z vás budou mít lidi prdel.

Naposledy upravil Spazik dne st únor 02, 2011 12:16 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 282, 283, 284 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: