|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
citrone jestl ise ti nechce vymejslet dalsi ftipnej nick a hledat nejaky funkcni proxy, tak bych se klidnil :) Jinak ty fotky Vojty sou fakt mazec, kdyby v tom roce 2007 nekde ve fitk urekl, ze vyhraje MS, tak bude za blazna :)) Fakt neskutecna promena, verim, ze ja bych vyhral Arnolda, staci met za zady Extrifit a na ucte 2 mega :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
mám z banu na tomhle foru asi takovej strach jako z moji stolni lampicky, takze tak. Prez proxy sem vlezu kdykoliv a navic, tohle forum me zatim obohatilo jen tim, ze se sem chodim zasmat a pokecat o sazkach, nic vic
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | mám z banu na tomhle foru asi takovej strach jako z moji stolni lampicky, takze tak. Prez proxy sem vlezu kdykoliv a navic, tohle forum me zatim obohatilo jen tim, ze se sem chodim zasmat a pokecat o sazkach, nic vic |
a proto jsi skvělej a famozní
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | objednavka v eshope ronnie 14.1 a doteraz nic neprislo... |
Možná lepší napsat mail než tu brečet :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | mám z banu na tomhle foru asi takovej strach jako z moji stolni lampicky, takze tak. Prez proxy sem vlezu kdykoliv a navic, tohle forum me zatim obohatilo jen tim, ze se sem chodim zasmat a pokecat o sazkach, nic vic |
a proto jsi skvělej a famozní |
ja vim, tim ze me polezes do prdele si me neziskas
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
Tak to se ovšem nacházíte v patové situaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:47 pm Předmět: |
|
|
Kurva ja jsem takovy smolar,ze me musi cekat vyhra ve sportce asi jinak to uz neni mozne do kurev.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:55 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | co ti nevyslo ? |
Nejde o prachy ale baby
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so únor 05, 2011 11:58 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | to je vul a to te sere? sbal jinou, dej ji do kozichu a ses ready |
Ja jsem citlivy clovek ranila me
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:04 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | to je vul a to te sere? sbal jinou, dej ji do kozichu a ses ready |
Ja jsem citlivy clovek ranila me |
kousla te Ser na to, zitra si pekne zabetujes, nejaky kilecka do + a bude faaajn
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:05 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Tak ji taky zran. vyraz ji zuby nebo tak neco |
Vy ste zrudy ale je to faj napad
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 12:08 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | to je vul a to te sere? sbal jinou, dej ji do kozichu a ses ready |
Ja jsem citlivy clovek ranila me |
kousla te Ser na to, zitra si pekne zabetujes, nejaky kilecka do + a bude faaajn |
Me uz to taky nekdy nebavi,od 15 v tom jedu Vcera byl krasny zapas Indiana-Portand under 196,5 u ceskych a svet 192,5 i to byl prestrel pri tom lazaretu co ma Portland.Kurva ale stejne me to nepotesilo.
Mozna zkusim chlast
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|