Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
MOOG napsal:
Za posledni 2 tydny mi praskly mezi nohama uz druhy rifle

Co posiluju, tak mám taky tehle problém, poměrně rychle odcházejí rifle v rozkroku, nevim jestli je to velkejma stehnama nebo čim
I když ne teda za týden, ale za pár měsíců jsou prošoupaný skrz...

To je ta vyšší hladina testosteronu ze dřepů no...
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda, zatim hra Berdycha v Davis cupu s Golubjovem. Tak pasivniho jsem ho jeste nevidel, myslel jsem ze je to jeho taktika ale ted vim ze to uz neni jeho optimalni hra. Driv hral naopak aktivnej az riskantne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
sem tak nasranej že to ani nejde popsat.. a spamovat tolika nadávkama tady nechci.. takže stručně, auto nebude, nejdřív v létě na něj budu mít prachy a to bude ušmudlaných 20k, takže to si můžu tak akorát koupit půlku Favorita aby mi zbylo na přepis.. život je fajn

Neboj se úřadů a cesty do Německa pro koupi ojetiny tam ..vím o jednom autobazaru kde prodávají v slušným stavu fiestu Mk4 1.8D v plný "palbě" za 35tis. Kč, přičemž je to auto dotažene z Němec za cca 400 euro
blazen

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
blazen napsal:
sem tak nasranej že to ani nejde popsat.. a spamovat tolika nadávkama tady nechci.. takže stručně, auto nebude, nejdřív v létě na něj budu mít prachy a to bude ušmudlaných 20k, takže to si můžu tak akorát koupit půlku Favorita aby mi zbylo na přepis.. život je fajn

Neboj se úřadů a cesty do Německa pro koupi ojetiny tam ..vím o jednom autobazaru kde prodávají v slušným stavu fiestu Mk4 1.8D v plný "palbě" za 35tis. Kč, přičemž je to auto dotažene z Němec za cca 400 euro

dík za tip, ale za 20k si toho moc nekoupim... a co jsem se díval aspoň třeba na VW Polo 1.3/1.6 (jenom ne diesel, budu jezdit spíš po městech), tak sice jsou za těch 15-17k, ale už hodně vysraný.. prostě za ty peníze se snad nedá sehnat slušný auto no..
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

dík za tip, ale za 20k si toho moc nekoupim... a co jsem se díval aspoň třeba na VW Polo 1.3/1.6 (jenom ne diesel, budu jezdit spíš po městech), tak sice jsou za těch 15-17k, ale už hodně vysraný.. prostě za ty peníze se snad nedá sehnat slušný auto no..

Tak VW Polo s motorama, který si zde uvedl nebrat!! 1.3 40kw je myslím jednobod stříkačka, sice min elektroniky a tím pádem mín závad, ale stačí ti jen 60ps? Dále 1.6 55kw ..poměrně už dost starej motor, výkon na ten obsah to jen dokazuje a spotřeba ve městě je docela velká. Ale motor se zas dá perfektně výkonově vyhnat nahoru menšíma úpravama ...vyndat jeho komplet spodek včetně pístů, komplet odlehčit a vyvážit, do toho nějakou ostrou vačku a přehrát soft v ŘJ ..110-120 koníku je na světě

Jinak za 15tis. Kč jsem schopnej sehnat trochu bouchlou felinu a dát jí do kupy
Sei

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 3:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nesnáším brzké vstávání
mysH

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prave jsem byl prepaden dvojici kokotu v bilych kosilich a cepicich. Tak dlouho kontroloval doklady, emise, lekarnicku, vestu a dalsi picoviny az si vsiml naprasklyho predniho skla, ktery pry brani ve vyhledu (leda hovno, je to uplne nahore - darecek z dalnice, sutr). Nacez hodil vitezny usmev a rekl si o 500.
Dobra prace, curaci!
Sei

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Prave jsem byl prepaden dvojici kokotu v bilych kosilich a cepicich. Tak dlouho kontroloval doklady, emise, lekarnicku, vestu a dalsi picoviny az si vsiml naprasklyho predniho skla, ktery pry brani ve vyhledu (leda hovno, je to uplne nahore - darecek z dalnice, sutr). Nacez hodil vitezny usmev a rekl si o 500.
Dobra prace, curaci!

Za pěťo, to máš ještě docela levné.
mysH

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) ta prasklina nebrani ve vyhledu
2) tak dlouho hledat az konecne zvitezi = buzerace
3) postavit se a bezduvodne stopovat to umi, ale ze by treba pokutovali opravdovy prestupky v doprave, ktery jsou nebezpecny, to ne .. a to jich denne vidim nekolik, takze to tak tezky neni ..
Peca

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Dobra prace, curaci!

proc si nerekl,ze se ti to stalo pred par minutami a jedes s tim zrovna do servisu
xCROWx

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasklinu jsem řešil pred vánoci, vyhláška je v tomhle směru striktní (i když blbá) - prasklina nesmí být ve stírané ploše skla a nesmí být delší než 2 cm. Pokuta ve správním řízení je až 10 tisíc a 5 bodů. Takže to pětikilo bych bral spíš jako štěstí.
MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=24147-nejste_rozzlobeni.htm

občas ty negry fakt rád nemám..Tohleto je docela vrchol..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KurWa chlapci nebojte se negru a jiných špín u nás konkrétně cigánu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuhle sem byl v sázkovce a 3 stoly obsazený těma hajzlama a měl sem chut vyskočit na stul a nakopat jim ty tlamy zasraný....
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty rasisto jak to mluvíš,jsou to dobří a poctiví kluci.Sice mi třikrát vykradli batoh,ale stejně je mám všechny rád.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 292, 293, 294 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: