|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so březen 05, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 2:04 pm Předmět: |
|
|
Teda, zatim hra Berdycha v Davis cupu s Golubjovem. Tak pasivniho jsem ho jeste nevidel, myslel jsem ze je to jeho taktika ale ted vim ze to uz neni jeho optimalni hra. Driv hral naopak aktivnej az riskantne.
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po březen 07, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | sem tak nasranej že to ani nejde popsat.. a spamovat tolika nadávkama tady nechci.. takže stručně, auto nebude, nejdřív v létě na něj budu mít prachy a to bude ušmudlaných 20k, takže to si můžu tak akorát koupit půlku Favorita aby mi zbylo na přepis.. život je fajn |
Neboj se úřadů a cesty do Německa pro koupi ojetiny tam ..vím o jednom autobazaru kde prodávají v slušným stavu fiestu Mk4 1.8D v plný "palbě" za 35tis. Kč, přičemž je to auto dotažene z Němec za cca 400 euro
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 07, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | blazen napsal: | | sem tak nasranej že to ani nejde popsat.. a spamovat tolika nadávkama tady nechci.. takže stručně, auto nebude, nejdřív v létě na něj budu mít prachy a to bude ušmudlaných 20k, takže to si můžu tak akorát koupit půlku Favorita aby mi zbylo na přepis.. život je fajn |
Neboj se úřadů a cesty do Německa pro koupi ojetiny tam ..vím o jednom autobazaru kde prodávají v slušným stavu fiestu Mk4 1.8D v plný "palbě" za 35tis. Kč, přičemž je to auto dotažene z Němec za cca 400 euro |
dík za tip, ale za 20k si toho moc nekoupim... a co jsem se díval aspoň třeba na VW Polo 1.3/1.6 (jenom ne diesel, budu jezdit spíš po městech), tak sice jsou za těch 15-17k, ale už hodně vysraný.. prostě za ty peníze se snad nedá sehnat slušný auto no..
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po březen 07, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: |
dík za tip, ale za 20k si toho moc nekoupim... a co jsem se díval aspoň třeba na VW Polo 1.3/1.6 (jenom ne diesel, budu jezdit spíš po městech), tak sice jsou za těch 15-17k, ale už hodně vysraný.. prostě za ty peníze se snad nedá sehnat slušný auto no.. |
Tak VW Polo s motorama, který si zde uvedl nebrat!! 1.3 40kw je myslím jednobod stříkačka, sice min elektroniky a tím pádem mín závad, ale stačí ti jen 60ps? Dále 1.6 55kw ..poměrně už dost starej motor, výkon na ten obsah to jen dokazuje a spotřeba ve městě je docela velká. Ale motor se zas dá perfektně výkonově vyhnat nahoru menšíma úpravama ...vyndat jeho komplet spodek včetně pístů, komplet odlehčit a vyvážit, do toho nějakou ostrou vačku a přehrát soft v ŘJ ..110-120 koníku je na světě
Jinak za 15tis. Kč jsem schopnej sehnat trochu bouchlou felinu a dát jí do kupy
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: út březen 08, 2011 3:51 am Předmět: |
|
|
nesnáším brzké vstávání _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
Prave jsem byl prepaden dvojici kokotu v bilych kosilich a cepicich. Tak dlouho kontroloval doklady, emise, lekarnicku, vestu a dalsi picoviny az si vsiml naprasklyho predniho skla, ktery pry brani ve vyhledu (leda hovno, je to uplne nahore - darecek z dalnice, sutr). Nacez hodil vitezny usmev a rekl si o 500.
Dobra prace, curaci!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Prave jsem byl prepaden dvojici kokotu v bilych kosilich a cepicich. Tak dlouho kontroloval doklady, emise, lekarnicku, vestu a dalsi picoviny az si vsiml naprasklyho predniho skla, ktery pry brani ve vyhledu (leda hovno, je to uplne nahore - darecek z dalnice, sutr). Nacez hodil vitezny usmev a rekl si o 500.
Dobra prace, curaci! |
Za pěťo, to máš ještě docela levné. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
1) ta prasklina nebrani ve vyhledu
2) tak dlouho hledat az konecne zvitezi = buzerace
3) postavit se a bezduvodne stopovat to umi, ale ze by treba pokutovali opravdovy prestupky v doprave, ktery jsou nebezpecny, to ne .. a to jich denne vidim nekolik, takze to tak tezky neni ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | Prave jsem byl prepaden dvojici kokotu v bilych kosilich a cepicich. Tak dlouho kontroloval doklady, emise, lekarnicku, vestu a dalsi picoviny az si vsiml naprasklyho predniho skla, ktery pry brani ve vyhledu (leda hovno, je to uplne nahore - darecek z dalnice, sutr). Nacez hodil vitezny usmev a rekl si o 500.
Dobra prace, curaci! |
proc si nerekl,ze se ti to stalo pred par minutami a jedes s tim zrovna do servisu
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
Prasklinu jsem řešil pred vánoci, vyhláška je v tomhle směru striktní (i když blbá) - prasklina nesmí být ve stírané ploše skla a nesmí být delší než 2 cm. Pokuta ve správním řízení je až 10 tisíc a 5 bodů. Takže to pětikilo bych bral spíš jako štěstí. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
KurWa chlapci nebojte se negru a jiných špín u nás konkrétně cigánu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuhle sem byl v sázkovce a 3 stoly obsazený těma hajzlama a měl sem chut vyskočit na stul a nakopat jim ty tlamy zasraný....
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
Ty rasisto jak to mluvíš,jsou to dobří a poctiví kluci.Sice mi třikrát vykradli batoh,ale stejně je mám všechny rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|