Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frode

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://zpravy.idnes.cz/muz-ktery-pohladil-obamu-neuspel-ve-sporu-s-kalouskem-ppc-/krimi.asp?c=A110310_113259_domaci_jj

Co tohle je za hajzla! Misto, aby sel uz konecne neco poradnyho delat, tak hleda jak by od nekud/nekoho jen vysoudil prachy. Byt soudcem a jeste jednou mi naprosto zbytecne prilezt do soudni sine, tak ho poslu na par let do lochu, kam stejne patri.
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
guruhonza napsal:
...a mizerný prachy tam nejsou... tyhle 12ky, to bejvá třeba 80kč...

Nebudu ani komentovat ten zbytek, ale tohle je taky perla. 80Kč za hod jsou možná slušný prachy pro studenta, který si za to koupí další rifle, ale jinak je to výsměch. Vždyť jě to 13,5k hrubého . Vždyť je to polovina slavně vytrubované průměrné mzdy. Jo já vím, měli se líp učit. (2/3 národa). Už se prosim tě vzbuď do reality.

No mám známí co dělaj ani ne za 20tisíc a maj vysokou..Každy si teďka myslí, že udělá vejšku a bude brát 40tisíc viz mí kámoši... Na dobrý fleky se buď musíš vypracovat a hlavně mít kontakty..Jinak ti nepomůže ani vysoká škola a ty kecy o průměrných platech z toho bych se zeblil...2/3 na to nedosáhne i s vysokýma školama.. Nekoukají na to že v republice je víc jak 100 miliardářů a ty k těm pěnězům určitě přišli poctivě a pak se vypočítávají takové krásné průměrné mzdy..
A co se týče vzdělání, většina vysokoškoláků si myslí, že dodělají školu a budou "vataři"..Ale nikdo už nemyslí na to, že i u obyčejných řemesel docházejí šikovní lidé a na učňáky se momentálně hrnou nejvíce nějaký smažky a cikáni.. Těch lidí se vzděláním je už víc a víc a těch s šikovnýma rukama méně a méně...Nemusím vysvětlovat kam to vede..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
guruhonza napsal:
:D ... vy si asi fakt musíte zvolit ty komunisty, abyste měli klid

Ukaž mi jediný slovo ty troubo, kde oslavuju bolšany? To si jako myslíš, že lidi buď horujou pro tenhle hnusnej zkorumpovanej režim, ve kterým žijeme, nebo že touží po komunistech/fašistech? Nemám rád poučování z pozice staršího, ale tady to je opravdu na místě: ještě se máš co učit, mladej.

troubo..... mě už štve to věčný brečení, jak je to ted všechno nahovno..

kdybyste nevolili ty vaše ods - vv - kdu-čsl - čssd - ksčm, tak byste určitě zmkli s těmahle blbostma

tyhle strany se evidentně neprojevily tak, jak by kdo čekal (až na ty zlatýýýýý komunisty) ... možná je třeba se fakt rozhodnout a přestat volit tyhle středový strany (jo, ods je středová strana, topka taky, vv, čssd taky... ).... a zkusit něco novýho.... hlavně už nebrečet, když si za to můžete sami
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže tvůj recept je zvolit novou, lepší, nekorumpovanou, politickou stranu, která to tady opravdu, ale opravdu vyčistí, a po volbách si s voličema nevytře prdel? Sorry, ale musím:
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
Takže tvůj recept je zvolit novou, lepší, nekorumpovanou, politickou stranu, která to tady opravdu, ale opravdu vyčistí, a po volbách si s voličema nevytře prdel? Sorry, ale musím:

co já vím, jestli je to recept...
ale něco se stane
lidi bud budou držet hubu, pač uviděj, že to lepší nebude
... nebo budou držet hubu, protože by někdo něco konečně v tom parlamentu dělal
Lunreal

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to ve výsledku vyjde na stejno, ale jsem taky pro volbu raději novějších stran, než pořád dokola volit ty samé zmetky a pak nadávat jak si s náma opět vytřeli nečekaně prdel
frode

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne, dejme moznost jinym. Co horsiho se muze stat nez, ze budou krast stejne jak tihle, takze nic co by nas silene zaskocilo. Nez se stale smirovat s touhle ulhanou haveti, co tam uz drepi nespocetne let, bude vetsi pravdepodonost narazit na lepsi, kdyz se to tam uz konecne vymeni. Slibis, nedodrzis, vypadni a dej moznost jinym! U tebe uz vime, ze neumis!
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši, a co myslíte, že se lidi pokusili udělat loni v květnu? Bursíkovce úplně vyautovali, ODS i ČSSD potrestali brutálním úbytkem hlasů, lidi dali šanci Véčkařům (hurá nová krev), ti naivnější to hodili TOPákům, kam se nahrnuly největší kurvy z potápějící se KDU-ČSL. A co? A DPH 20% + tunely s penzema, aby zase bylo z čeho krást.

(Jo a dost lidí volilo Zemanovce a Bobošíkovou. . To jen abyste si udělali představu, co si lidi představujou pod pojmem změna .)

Kdepak, tady by pomohlo jen násilí, nic jiného korytářům nenažene strach. Jenže Češi se na další defenestraci evidentně nechystají (včetně mě), takže jsme prostě a jednoduše v prdeli .
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Češi udělali hovno...
Kublejz

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
I.N.G. napsal:
guruhonza napsal:
...a mizerný prachy tam nejsou... tyhle 12ky, to bejvá třeba 80kč...

Nebudu ani komentovat ten zbytek, ale tohle je taky perla. 80Kč za hod jsou možná slušný prachy pro studenta, který si za to koupí další rifle, ale jinak je to výsměch. Vždyť jě to 13,5k hrubého . Vždyť je to polovina slavně vytrubované průměrné mzdy. Jo já vím, měli se líp učit. (2/3 národa). Už se prosim tě vzbuď do reality.

No mám známí co dělaj ani ne za 20tisíc a maj vysokou..Každy si teďka myslí, že udělá vejšku a bude brát 40tisíc viz mí kámoši... Na dobrý fleky se buď musíš vypracovat a hlavně mít kontakty..Jinak ti nepomůže ani vysoká škola a ty kecy o průměrných platech z toho bych se zeblil...2/3 na to nedosáhne i s vysokýma školama.. Nekoukají na to že v republice je víc jak 100 miliardářů a ty k těm pěnězům určitě přišli poctivě a pak se vypočítávají takové krásné průměrné mzdy..
A co se týče vzdělání, většina vysokoškoláků si myslí, že dodělají školu a budou "vataři"..Ale nikdo už nemyslí na to, že i u obyčejných řemesel docházejí šikovní lidé a na učňáky se momentálně hrnou nejvíce nějaký smažky a cikáni.. Těch lidí se vzděláním je už víc a víc a těch s šikovnýma rukama méně a méně...Nemusím vysvětlovat kam to vede..

přesně tak , každý má vysokou školu typu ekonomika,pravnik .. a kdo bude dělat ty manualní strojařské ,stavarske prace? k těm učnákům to máš pravdu , sám jsem ještě student strojárny je to i učnák já jsem na oboru Mechanik serizovac-CNC,NC strojů ve firmě nám nabízeli nástup 130hrubyho což je dokonalý ... navíc je to firma kde berou bez praxe po škole jako jedna z mála ..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

130 hrubyho? Čtu dobře?

guruhonza: Kolik, že Tě stály ty růžový brejle? ... takhle to fakt nefunguje, že když si vystuduješ VŠ, ať už Bc., Mgr. či Ing. apod, tak si automaticky zajištěnej člověk. Jsou lidi, které baví např. práce s lidmi, tak se vyučí prodavačem, číšníkem atd. a pak tu práci dělají s láskou, ale tím, že stát je ve sračkách, tak Ti prostě nikdo nedá 25 čistýho, i když děláš super skvělýho čišníka s úsměvem na tváři v kvalitní restauraci.
Co se týče vlády, komunistická doba zakořenila v některých lidech pocit, že co si člověk neukradne, to nemá a nikdy se dobře mít nebude, vzhledem k nastolenému systému, a přesně to se pořád ve vládě přenáší dál a dál, takže jediným řešením bude vyházet tu verbeš z oken a dosadit tam schopné lidi klidně i z veřejného lidu, ale to je neproveditelné, takže jak tu bylo již řečeno, je to v prdeli... což mi připomnělo tenhle obrázek

Kublejz

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak , sama učitelka co nás učí Technologii má dvě vysoký školy a stěžovala si , že se 4tákama byla též , stejný obor jak my a nabízeli jí jako nástup víc než má momentálně ona ..
prochm

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kublejz napsal:
Je to tak , sama učitelka co nás učí Technologii má dvě vysoký školy a stěžovala si , že se 4tákama byla též , stejný obor jak my a nabízeli jí jako nástup víc než má momentálně ona ..

Tak to máš teda štěstí, že berou bez praxe a navíc, že tak dobře platí.V přepočtu 130Kč hrubého mám já a to mám 10 let praxe.U nás ve firmě by jsi dostal tak 80Kč na hodinu.Otázka je jestli těch 130Kč hrubého je jako základ nebo jestli jsou v tom započítané i prémie,příplatky a tak.
Také jsem se s tím kdysi setkal,že mi slíbili 120Kč na hodinu a pak jsem se při podepisování smlouvy dozvěděl,že je to i s 20% prémiemi,které samozřejmě dostanu jen málokdy a s příplatky za noční,kterou jsem na své pozici nedělal.
Ne nadarmo se říká,že když ptáčka chytají pěkně mu zpívají.
Kublejz

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasně , ono taky hodně záleží na okolnostech v jakém městě atd. ja studuji v Brně a práce byla zde taky nabídnuta
Jayson

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.stream.cz/video/568060-ultrasvalovec-borec-nebo-zruda

to jsou sračky co tam ty lidi napíšou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: