|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
ten vyhledavac Google myslite vazne ? Je to docela vopruz, ze se vsechno nevleze na tu obrazovku a je potreba to posouvat ! Btw Drapere tet nejak nechapu co ti jako vadi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ten vyhledavac Google myslite vazne ? Je to docela vopruz, ze se vsechno nevleze na tu obrazovku a je potreba to posouvat ! Btw Drapere tet nejak nechapu co ti jako vadi... |
ze jo vsak nejsme ve skole aby sme museli psat spisovne XD
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | hovnival napsal: | | ten vyhledavac Google myslite vazne ? Je to docela vopruz, ze se vsechno nevleze na tu obrazovku a je potreba to posouvat ! Btw Drapere tet nejak nechapu co ti jako vadi... |
ze jo vsak nejsme ve skole aby sme museli psat spisovne XD |
Nejde o spisovne psani, kazdy dela chyby a pouziva ruzne nespisovne vyrazy, ale tohle je vylozene przneni cestiny, podobne jako vyrazy tag, zdrawim a podobne, ale to uz se tu resilo mockrat, kdyz se u toho citite dost "cool", tak si tak piste, mne je z toho akorat na bliti. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
tak '' tet '' tet nehodlam resit, ale ptam se znova, ten vyhledavac google tam mate taky ? Taky se vam nevleze na obrazovku to co se tma driv vlezlo ? Btw Drapere tet me tak napada a nebo nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:36 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | tak '' tet '' tet nehodlam resit, ale ptam se znova, ten vyhledavac google tam mate taky ? Taky se vam nevleze na obrazovku to co se tma driv vlezlo ? Btw Drapere tet me tak napada a nebo nic... |
Jestli si myslis, ze mne ted vylitl tlak na 180, ze sedim u PC celej rudej a cpu do sebe jeden diak za druhym na uklidneni jen proto, ze jsi v jednom prispevku napsal 3x "tet" , tak ne Sacharidacku, pis si to uplne v klidu dal, ale verim, ze nejsem sam, koho to vysira a casem to zacne srat i tebe :)
A mozna bych si svuj nazev logu mohl prepsat na "Draperuv log, tet zrovna split" :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
Hovnivale, jaký máš rozlišení obrazovky? Já mám na dnešní dobu mizerný a mám kolem fóra na každý straně víc než 5cm místa. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
mám fullhd a forum je na šířku poloviční  a 16:10
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
co za pičuse mění to fórum, je to uplně zkurvenost největší
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | co za pičuse mění to fórum, je to uplně zkurvenost největší |
ban
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:35 pm Předmět: |
|
|
je to zmena fakt uplne na hovno co dodat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|