|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | banane uz si delej novej ucet |
Silence!! I kill you !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
habadura nehabadura, srat te to muze, ale evidentne to funguje a asi i vydelava tak co _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
ozaj,co su to za tabletky co padaju do toho shaku v reklame?? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
Naše personalistka je blbá kráva. Chci plánovače, tak zadá inzerát na úřad práce kde nevyjde ani za týden. Nafoukne se když jí naznačím že by mohla dát inzerát i jinam, otravuje s tim že neumí zadat inzerát alespoň do Annonce. Její argument, že se bojí že by se nám přihlásilo příliš lidí, mě dostal. Připoměla mi onen známý výrok s hospodou a hosty
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
dneštní epizoda Stargate universe.... totálně tím dosrali už tak nesmyslnej failed seriál... měli skončit SGA a natočit film, na kterej se fans tolik těšili
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 15, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/227854-had-kousl-modelku-pri-foceni-do-prsu-nasledne-uhynul-na-otravu-silikonem.html
Škoda tak krásnýho hada kvůli takové blbé umělé krávě.
+ v rádiu říkali: "No vidíte, i silikonová prsa dokáží ochránit člověka před smrtí" - asi neví, že hroznýš kr. je škrtič tudíž jed, který by dokázal zabít člověka, nemá |
šel po bradavce drak jeden...
škoda ho, krásný zvíře
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Kdyby byl nějaký bůh, tak bych napsal: Co provedlo Japonsko, že ho tak trestáš? |
to nemyslis ve svym veku vazne ze nee
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Nekdě jsem četl o spojení Tsunami v Japonsku a zařízení HAARP které je údajně schopné vyvolávat zemětřesení nadzvednutím ionosféry. |
Já jsem zase četl, že Američani zničili HAARPem i Atlantidu. Před nedávnem zaútočili HAARPem taky na Haiti a minulé léto způsobili rozsáhlé pořáry v Rusku. Prostě za všechno můžou Američani. Co tím ale sleduji? NWO Nemohli by být trochu lidštější a na naše ovládnutí používat jen chemtrails
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|