|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:42 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Že někdo nevěří všemu co mu cpou ve zprávách na Nově je naprosto v pořádku a pitomec rozhodně není.
Já mluvím o v životě neúspěšných frustrovaných jedincích kteří si nepřipustí že jsou pány vlastního osudu a za svoji situaci si mohou sami. Aby si psychicky ulevili tak začnou věřit tomu že jejich život řídí ONI, ONI můžou za to že se nemají dobře a začnou konstruovat bizarní konspirační teorie. |
ten server nenavštěvuji tak nevím o co to tam jde, ale to co se doopravdy děje děje skryto za kamufláží se my nikdy nedozvíme a tak některým, kteří konspirační teorie vytvářejí nebo se jim věnují nemůžu zazlívat, že mají zájem alespoň 1% těch věcí vydolovat. To že některé teorie jsou skoro tak vtipné jako příběh kterým vyšlo do světa náboženství, už je věc druhá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 12:55 am Předmět: |
|
|
Jenomže tyto lidi nezajímá pravda. Jejich hledání "pravdy" neprobíhá tak, že hledají aspoň trochu seriozní informace a z nich si poskládají mozaiku. Ale přesně naopak. Napřed si utvoří "pravdu" (např. "za všechno zlé můžou USA a Židi) a podle ní si vyhledávají jen ty informace které do jejich názoru zapadají a "potvrzují" ho. Jakékoliv jiné informace odmítají a ignorují.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:28 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Jenomže tyto lidi nezajímá pravda. Jejich hledání "pravdy" neprobíhá tak, že hledají aspoň trochu seriozní informace a z nich si poskládají mozaiku. Ale přesně naopak. Napřed si utvoří "pravdu" (např. "za všechno zlé můžou USA a Židi) a podle ní si vyhledávají jen ty informace které do jejich názoru zapadají a "potvrzují" ho. Jakékoliv jiné informace odmítají a ignorují. |
stejne jako ty ignorujes ty jejich, takze jste uplne nastejno
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:35 am Předmět: |
|
|
ACAB
Mě zajímají fakta. Ne kokotiny vytažené ze zadku. Tak jako ty jsi třeba naposled vytáhl, že Amíci hrozně vydělali na zničení WTC. Obhájit jsi to ale nesvedl. Podobně video co postoval Mysh o centrálních bankách kde byla polovina vyložených lží a nesmyslů které jsem opět FAKTY vyvrátil a druhá polovina polopravd a demagogie.
Jestli máš nějaké rozumné informace že Američani poslali na Japonsko tsunami tak sem s nimi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 16, 2011 1:53 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | ACAB
Mě zajímají fakta. Ne kokotiny vytažené ze zadku. Tak jako ty jsi třeba naposled vytáhl, že Amíci hrozně vydělali na zničení WTC. Obhájit jsi to ale nesvedl.
Jestli máš nějaké rozumné informace že Američani poslali na japonsko tsunami tak sem s nimi. |
Tak fakta, které mohl někdo zakrýt a vydávat za fakta, až tak fakta nejsou. Jediná fakta jsou možná tak že to spadlo a že tam umřelo dost lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
Keby to bolo hocikde inde ok,ale cely pacifik je na zlome litosferickych dosiek + je tam x podmorskych vulkanov,ved japonci sami pomenovali efekt - tsunami.Preco asi?No lebo ich tam nie je malo...toto bolo akurat v ovela vacsom rozsahu. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
kdyby něco takový existovalo... bla bla bla bla... tak zde máme docela dobrej zdroj energie ze Země... bla bla bla bla.... takže nic takovýho není
bla bla
a jelikož je to na novinkách, tak je jasný, že je to blbost =)
bla bla.... pozor na Rothschildy
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | ACAB
Mě zajímají fakta. Ne kokotiny vytažené ze zadku. Tak jako ty jsi třeba naposled vytáhl, že Amíci hrozně vydělali na zničení WTC. Obhájit jsi to ale nesvedl. Podobně video co postoval Mysh o centrálních bankách kde byla polovina vyložených lží a nesmyslů které jsem opět FAKTY vyvrátil a druhá polovina polopravd a demagogie.
Jestli máš nějaké rozumné informace že Američani poslali na Japonsko tsunami tak sem s nimi. |
jasne, ze nepostoval, protože je to tak nadmíru jasný, že to dojde i tobě ( ale ty to nepřiznáš ) kdo nakonec vydelal na zniceni a nasledne obnove Iraku.
Zemetreseni v japonsku je me ukradeny, ale kdyby byl Buh tak ...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
http://vtm.zive.cz/aktuality/zemetreseni-tesla-pokus-test-zbrani
No oni jsou lidi, co vynalezli nějakou novinku, ale tím že by to mělo nahradit něco, co dobře vynáší, je lepší ho podplatit nebo odstranit aby mlčel..  Dnešní demokracie..:) Kámoš mi teďka vyprávěl, že na vysoký jim vysvětloval učitel, že existovalo asi 7 skupin vědců.co vymysleli jednoduchý pohon na elektřinu, který by mohl bez problému nahradit naftu a benzín atd..A co myslíte že se stalo? Jelikož z ropy se nejvíc vatí, tak jeden vědec se utopil, druhý se vysekal v autě, další uhořel atd..  Asi náhoda..
Já si myslím že když někdo vyvine něco fakt geniálního co se nehodí zrovna do této doby, tak ho jednoduše odstraní..
Takovýchto příběhů je plno, ale každej na to sere..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Supporter - lenze po WTC napadli Afganistan,na Irak to nepotrebovali _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
ACAB
Mě je jasný, že tobě je to nad míru jasný  Já klidně přiznám že máš pravdu, no problem. Stačí když mi sem dáš vedle sebe 2 čísla. První bude náklady na válku v Iráku a Afganistánu a druhé ten údajný zisk z jejich obnovy
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | http://vtm.zive.cz/aktuality/zemetreseni-tesla-pokus-test-zbrani
No oni jsou lidi, co vynalezli nějakou novinku, ale tím že by to mělo nahradit něco, co dobře vynáší, je lepší ho podplatit nebo odstranit aby mlčel.. Dnešní demokracie..:) Kámoš mi teďka vyprávěl, že na vysoký jim vysvětloval učitel, že existovalo asi 7 skupin vědců.co vymysleli jednoduchý pohon na elektřinu, který by mohl bez problému nahradit naftu a benzín atd..A co myslíte že se stalo? Jelikož z ropy se nejvíc vatí, tak jeden vědec se utopil, druhý se vysekal v autě, další uhořel atd.. Asi náhoda..
Já si myslím že když někdo vyvine něco fakt geniálního co se nehodí zrovna do této doby, tak ho jednoduše odstraní..
Takovýchto příběhů je plno, ale každej na to sere.. | Moje řeč Mikro,sázkové po mně jdou v jednom kuse.Proč myslíš ,že tajím identitu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 16, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
haino - lebo si psychicky naruseny? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|