|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
co ty víš.. od Číny si půjčujou ale nemají je rádi.. takže se zadluží u Číny, Čína bude na tom hůř než USA - a pak USA zaútočí na oslabenou Čínu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:12 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Takže čísla nečísla, prostě pro USA je válka v Iráku obrovské plus a hotovo .
Jasně že zbraně firmy nedodávají zadarmo, ale USA za ně musí těžce platit. Protože na to nemají, tak si musí půjčovat od Číny a stávají se na ní čím dál víc závislými. Takže další obrovské plus pro USA
Navíc, není to tak dávno co jsi se tu rozplýval nad videi a sám jsi dával odkazy jak Rothschildi naschvál rozpoutávají války a pak financují obě strany a krásně na tom rýžují. |
ta Čína je přeceňovaná... jasný, je to velkej ručitel USA, nadruhou stranu né tak velkej, jakýho z ní dělají nekteří lidé...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Shawn:
Jak vyplývá z toho co jsem nepsal tak v roce 2000 žádná krize nebyla takže nebylo z čeho léčit. Srovnání s WW2 je proto mimo mísu. |
Tím léčením jsem myslel hosp. situaci ve 30. letech, že jim ju pomohla mimojiné zahojit IIWW, ne teď 2000 tam krize nebyla jak píšeš.
A IIWW způsobila nárůst vojenských potřeb (a vojenskej sektor společně s farmaceutickým je nejvýnosnější) stejně jako podnik v Afganistánu (2001) a Iráku (2003), takže příklad mimo mísu není.
A srovnání s dluhem USA nebude přesný, protože ne všechny firmy (co vyrábí zbraně a obnovujou Irák) jsou státní, takže ty peníze přitečou jinak. A jak říkám myslím sí, že to mají moc dobře všecko spočítaný, protože jinak by tam nelezli.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:47 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Takže čísla nečísla, prostě pro USA je válka v Iráku obrovské plus a hotovo .
Jasně že zbraně firmy nedodávají zadarmo, ale USA za ně musí těžce platit. Protože na to nemají, tak si musí půjčovat od Číny a stávají se na ní čím dál víc závislými. Takže další obrovské plus pro USA
Navíc, není to tak dávno co jsi se tu rozplýval nad videi a sám jsi dával odkazy jak Rothschildi naschvál rozpoutávají války a pak financují obě strany a krásně na tom rýžují. |
Jo, USA šly do nesmyslné války, prodělat miliardy dolarů je tak že neměli co dělat a po kom střílet. Oni se v podstatě kvůli nesmyslné válce samy zruinujou
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:42 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | citace: | Shawn:
Jak vyplývá z toho co jsem nepsal tak v roce 2000 žádná krize nebyla takže nebylo z čeho léčit. Srovnání s WW2 je proto mimo mísu. |
Tím léčením jsem myslel hosp. situaci ve 30. letech, že jim ju pomohla mimojiné zahojit IIWW, ne teď 2000 tam krize nebyla jak píšeš.
A IIWW způsobila nárůst vojenských potřeb (a vojenskej sektor společně s farmaceutickým je nejvýnosnější) stejně jako podnik v Afganistánu (2001) a Iráku (2003), takže příklad mimo mísu není.
A srovnání s dluhem USA nebude přesný, protože ne všechny firmy (co vyrábí zbraně a obnovujou Irák) jsou státní, takže ty peníze přitečou jinak. A jak říkám myslím sí, že to mají moc dobře všecko spočítaný, protože jinak by tam nelezli. |
Nejsi z Marsu?
Skutecne si myslis ze politici maji vse dobre spocitane? Politici vetsinou vidi s vyhledem maximalne 4 let a to same byl Irak. Byla tam snuska duvodu proc zautocit, ale kdyz se na to tak zpetne divam, podle me nejvetsi byla prosta lidska pycha, kdy se pan Krovi hodlal proslavit coby zachrance sveta ...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:48 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Byla tam snuska duvodu proc zautocit |
Snuska ZHN ktery nejsou ? Jakej tam byl jeste duvod?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Takže čísla nečísla, prostě pro USA je válka v Iráku obrovské plus a hotovo .
Jo, USA šly do nesmyslné války, prodělat miliardy dolarů je tak že neměli co dělat a po kom střílet. Oni se v podstatě kvůli nesmyslné válce samy zruinujou |
No tak to už konečně dokaž nějakým faktem nebo číslem nebo vyvrať fakta která jsem předložil já. Zatím jsem se dočkal jen hromady žvástů a smajlíků. Ty jseš schopný snad i tvrdit že USA ohromně vydělaly na válce ve Vietnamu...
Víš, kdyby jsi napsal že na válce v Iráku vydělávají "jisté kruhy" nebo tvoji oblíbení Rothschildi tak to bude aspoň hezká konspirační teorie nad kterou se člověk třeba i může zamyslet. Ovšem psát, že na válce vydělává USA jako celek je prostě jen stupidní lehounce vyvratitelná píčovina kterou raději nikde neříkej nahlas pokud ze sebe nechceš dělat pitomce.
Nějaká zbrojovka není USA, tak jako třeba Metrostav není ČR. Že si Metrostav nahrabal na stavbě Blanky neznamená, že ČR si nahrabala na stavbě Blanky. Je to přesně naopak. Chápeš?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Konspirační teorie a ,,jisté kruhy,, ?? Není to žádná konspirační teorie. Je to naprosto jasná teorie. Zatímco ty si pod pojemm USA představuješ daňovýho poplatníka ( kterej ještě nevydělal nikdy na ničem a pořád jen platí ) já si představuju vše, co je zapojený a spojený s USA. Takže pokud na válce v Iráku vydělává Haliburton, Bechtel, Lockheed Martin, Raytheon, Parsons, C.A.C.I , Blackwater, KBR, Titan, Dyncorp atd atd , je to bussines z nesmyslné války, kdy počet těchto ,,soukromníků,, převyšuje počet vojáků.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | ShawnRay napsal: | | citace: | Shawn:
A srovnání s dluhem USA nebude přesný, protože ne všechny firmy (co vyrábí zbraně a obnovujou Irák) jsou státní, takže ty peníze přitečou jinak. A jak říkám myslím sí, že to mají moc dobře všecko spočítaný, protože jinak by tam nelezli. |
Nejsi z Marsu?
Skutecne si myslis ze politici maji vse dobre spocitane? Politici vetsinou vidi s vyhledem maximalne 4 let a to same byl Irak. Byla tam snuska duvodu proc zautocit, ale kdyz se na to tak zpetne divam, podle me nejvetsi byla prosta lidska pycha, kdy se pan Krovi hodlal proslavit coby zachrance sveta ... |
Tak jaký to byly důvody? ZHN? To je něco jak Tonkinskej záliv. Tady byl důvod jasnej, snad nikdo nevěří tomu, že hodný USA šly zachránit svět a pak tam zůstaly až do teď Ikdyž Obama sliboval stáhnout se v 2009, tak proč se ještě nestáhly?
Tygr: Vietnam už pro USA výhodnej být nemusel, ikdyž si tam zase nahrabal voj. průmysl, kdy spotřebovaly 10x víc munice než v 2. sv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: pá březen 18, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Opravdu se není proč divit těm africkým zemím když berou zákony a trest do svých rukou!
My to hraje na civilizovanou společnost a moc opatrně řešíme rasu aby na nás nějakej evropskej soud nevletěl ale oni jsou tam všichni černí tak odpadá možnost rasových problemu. Mají za své že jakýkoliv provinění vuči druhému je otázka "hrdosti" a to dají při trestu jasně pocítit! Řekl bych že to postavili nejvýš zatímco my slovo hrdost prakticky nepoužíváme, ne rovnoprávně - v zákoně - v právu - a když tak tam kde se to nehodí :-)
Je zvláštní že u těch primitivu to je na takové urovni při odplácení že u nás je to prakticky jen "napomenutí"
České soudy, m.dám Vás do huby!
Naposledy upravil dunnoWayne dne pá březen 18, 2011 9:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
Já jenom čekám kdy si i u nás někdo nasadí modré sluchátka a půjde si zastřílet na škodnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
Muze mi nekdo vysvetlit jak presne ty soudy fungujou, kdyz jeden da maximum 10 let a druhy to snizi na POLOVINU???
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Muze mi nekdo vysvetlit jak presne ty soudy fungujou, kdyz jeden da maximum 10 let a druhy to snizi na POLOVINU??? |
tak,ako u nas.nijak _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|