|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | To Mablung ... jsi měl jet na Ladronku, to bys teprve zažil maso. Letná to samé. Když je pěkně a víkend, tak jediné, co se dá, je Stromovka, bo je tak obrovská...ale tam zase stojí za prd asfalt a lítají tam mraky čoklů. |
Na Ladronku jsem také jezdil po práci, ale tam mě nebavila ta osmička. Prostě chci jet někam a zpátky, ne 5x tu samou osmičku.
V současné době pracuju na severu od Prahy, tak zkusím stezku v Kralupech. Mělo by to mít také kolem 10 km, takže doufám v dobrou projížďku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to se musím smát..:D Suzii je asi hodně nasraná, že si ji páni kluci vzaly do huby.. Nejsem si jistý, ale je divný, že uživatel MistrSportu si založí účet a úplně první věc co udělá je, že mi napíše negativní komentář k fotkám.. Nedá si fotku, nenapíše nic do fóra, ale první věc je, že mi napíše něco pod fotku, no to mi je náhodička  Už se těším, až to páni administrátoři schválí a dočtu se, co tam Suzii napsala..:D
Jako zakládat si další účet jen pro to, aby někoho někdo shodil v komentářích u fotek, to je vrchol demence.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
Zatím to vypadá na 1:0 pro kluky, nevyjádřila se že by vzala do huby radši ona nás
Ona je jak já, radikálně tady udělat pořádek a jít ...snad se vrátí
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
No řeknu to jinak, větší trapku jsem neviděl..  Jsem rád že se chlapci vyjádřili, je čas sestřelit z nebe jednu hvězdu.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | No řeknu to jinak, větší trapku jsem neviděl.. Jsem rád že se chlapci vyjádřili, je čas sestřelit z nebe jednu hvězdu.. |
Tak tuhle blbku bych fakt neresil, nejaky jeji priblbly radoby nasravaci komenty bych vklidu fuckoval....
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:49 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | No řeknu to jinak, větší trapku jsem neviděl.. Jsem rád že se chlapci vyjádřili, je čas sestřelit z nebe jednu hvězdu.. |
Nejak to nechapu, udelala neco dalsiho krom toho komentu ze ke svalum to ma jeste daleko, na coz jste ji zacali skupinove nadavat ze ma ve rtech botox atd ?
nevim, asi jsem divnej ale jen tohle by pro me nebyl dobrej duvod se do nekoho takhle detsky pustit, pokud je to jinak tak se omlouvam a vysvetlete mi to
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | MiKra napsal: | No řeknu to jinak, větší trapku jsem neviděl.. Jsem rád že se chlapci vyjádřili, je čas sestřelit z nebe jednu hvězdu.. |
Nejak to nechapu, udelala neco dalsiho krom toho komentu ze ke svalum to ma jeste daleko, na coz jste ji zacali skupinove nadavat ze ma ve rtech botox atd ?
nevim, asi jsem divnej ale jen tohle by pro me nebyl dobrej duvod se do nekoho takhle detsky pustit, pokud je to jinak tak se omlouvam a vysvetlete mi to |
No první co udělala je, že si dala fotky s vyšpulenými rty a očíčkama jak půlroční štěňáťko a čekala úspěch.. Jenže chlapci jí dali jasně najevo, že úspěch nebude.. Bo tady to tak nefunguje.A mezi tím mi dala zajímavý koment a k tomu sem se vyjádřil jen já a pár lidí, co se mě zastalo, jinak se víceméně dále řeší její fotky na Líbímseti a kanálový slovník.....
Jako negativní komentáře beru, ale přijít na ronnieho, pomlouvat lidi co makali a sama vypadat jak klaun, to chce hodně velký ego.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: |
Nejak to nechapu, udelala neco dalsiho krom toho komentu ze ke svalum to ma jeste daleko, na coz jste ji zacali skupinove nadavat ze ma ve rtech botox atd ? |
Kdyz jsem videl jeji profil jeste predtim nez se strhla tahle "prestrelka" bylo me jasny co je to tak asi zac, hubu jak pracku na curaky, fotky jak kdyby cekala, ze se zni tady asi poserem na miste, raci sem nic nepsal, ted sem si precetl komenty co se tam vyrojily, no myslim ze obrazek sem si o ni udelal na zacatku vice nez spravny (bonus v podobe jejiho slovniku myslim netreba komentovat)...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
Pošlete repost fotek, zjevně jsem prošvihl část zásadní debaty pro existenci tohoto fóra _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Pošlete repost fotek, zjevně jsem prošvihl část zásadní debaty pro existenci tohoto fóra |
Také jsem o tuhle zábavu přišel. Miluji situace kdy ze sebe všichni udělají idioty a já se coby nestranný pozorovatel bavím
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
TYyyy vole, to je na padrť a vykouření kompletně celé tv stanice nova, všem co tam dělají posílám pozdrav a litr semene jako bonus místo nesmyslných sraček.
Sportovní noviny hlásí že je Řepka chuj..v
6.00,6.30 /7.00 / 7.30 / 8.00 / 8.30 / pak ve 12.00taky a v 17.00taky a pak upozorní na večerní TN že se dozvíme co Řepka, pak to řeknou teda v pulce TN at si nenecháme ujít sport že se dozvíme co Řepka a když začínají sportovní noviny tak se to v nabídce ozve co ten Řepka, hned to řekne hlasatel a následně pustí tu reportáž kde se dozvíme asi 2 dny starou novinku....tam řeknou to co se celej den od včerejška o Řepkovi vysílá a téma jako hajzl na světě
Ti zmetci fakt jen sračky a co kde se posralo, kde ukázal Řepka fuck off, kde se Baroš vychcal v baru, kde co se kdo s kým skurvil ale že by tam byl taky nějakej sport kromě fotbalu a f1........?
Je vubec možný aby odváděl někdo v roce 2011 takovou práci? ten šéfredaktor to musí být taková piča vylízaná že to není ani možný..za komanču byl 1 program ale sport 15minut....a dnes?  To je přece uplně srandovní na co si ti človíčci hrajou v té televizi......
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Benzín 34,54 Kč
Nafta 34,07 Kč
.. to je neuvěřitelný fakt.. v dubaji se v ropě koupaj a my kupujem auta s co nejnižší spotřebou a stejně se člověk nedoplatí..
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | Benzín 34,54 Kč
Nafta 34,07 Kč
.. to je neuvěřitelný fakt.. v dubaji se v ropě koupaj a my kupujem auta s co nejnižší spotřebou a stejně se člověk nedoplatí.. |
tak to máte ještě dobrý, tady na západě je benzín skoro za 36k
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|