|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jiri733
|
Zaslal: čt duben 14, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | cocman napsal: | Vyplnovani zadosti o vizum do USA...delam to 4 hodiny a sem v pulce, jak to furt pada ...BTW vazne by me zajimalo jestli jim nekdo odpovi ano na otazky typu: Jste clenem teroristicke bunky. Nebo: Podilel jste se nekdy na genocide? A perla: Mate v planu spachat atentat v USA | Napiš že jo,a máš cestu zadarmo. |
To je, ale jenom tam, zpátky už ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Tam se to vysvětlí,a s omluvou ho dopraví domů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
Grrr. Objednal jsem si meníčko, tvarůžky smažený s bramborem  Vysloveně říkám bez tatarky.
Ted dojdu, otevřu a tam kýbl tatarky na bramborách. Čtvrtina brambor je totálně zapatlaných _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 1:45 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Grrr. Objednal jsem si meníčko, tvarůžky smažený s bramborem Vysloveně říkám bez tatarky.
Ted dojdu, otevřu a tam kýbl tatarky na bramborách. Čtvrtina brambor je totálně zapatlaných |
Já myslím že to dělal rozumnej kuchař, to je jako by si žral řízek bez strouhanky :-) Kuchaři bod a tobě nasrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt duben 14, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ale hovno, tatarku si občas dám, ale prostě u některých jídel si chci vychutnat jiné chutě než kýbl tatarky. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:26 am Předmět: |
|
|
Že se tu vydržuje taková entita jako haino a jemu podobní.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
dnes při fotbálku sem to napálil v plný rychlosti do tyče ramenem - to mi leze na nervy
sem si dělal parádičku - obhodit si branku míčem a oběhnout jí, bohužel sem to dělal vě větší rychlosti a blíž branky, než normálně, takže sem zakopl od zadní tyč a letěl na tyč co drží sítě za brankou (ocelová tyč s průměrem 20cm :D) ... nevím jak, ale povedlo se mi do toho napálit ramenem (asi prej proto, že sem se ve vzduchu protočil).... zlomený to není, ale naražený brutálně.. o tý bolesti ani nemluvím. takže dieta po třech týdnech končí, protože s tímhle se cvičit nedá.... tahy - tlaky vůbec a nohy jedině to, kde nezapojím ani trochu ruce a ramena, takže max dřepy s vlastní vahou, lol...
... tohle sem totálně nečekal,... přišlo to s klasický parádičky, která je zbytečná... navíc to byl fotbal oničem, bylo nás málo, žádná motivace... a abych vyšperkoval to, jakej sem debil, tak s tím ani nepůjdu k doktorovi, pač ani neci vědět co s tím mám....
chjo chjo
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Minuly rok som musel pre futbal tiez ukoncit predcasne dietu. Tiez som si chcel spravit paradicku a skoncilo to brutalnym vyronom, po ktorom som nemohol 2 tyzdne vobec chodit. |
to sem měl už z futsalu =) asi 4 yrs back
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
Suziii má nový nick a já na ní omylem klikl.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út duben 19, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem prolítaval různé slevy a narazím na vstup do World Class na Václaváku za 99Kč. Původní cena 1000Kč.
To tam fakt stojí jednorázový vstup tisícovku?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|