|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
nemyslím, že toto bol práve jeho cieľ, len preboha toľko sa dá super fotiek nafotiť, prečo práve tento spôsob prezentácie? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Draper napsal: | | Teda ja mel Phoenixe za celkem normalniho, jen mirne sklony k narcismu se tam obcas projevovaly, ale tohle je uz prehanka |
ako sa prezentujeme taká mienka bude o nás
|
Tak tak, ale nekdo uz to nezachrani. Treba ja jsem znamej jako nejvetsi silenec na foru se sklony k sebedestrukci, ultramegamagor a ja nevim co jeste a uz s tim nic nenadelam a vubec me to nesere. I kdyz ve skutecnosti si myslim, ze jsem jinej :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | nemyslím, že toto bol práve jeho cieľ, len preboha toľko sa dá super fotiek nafotiť, prečo práve tento spôsob prezentácie? |
Tak pokud jsi sledovala jeho log, tak foceni sebe sameho byla jeho oblibena aktivita a frekvence fotak byla az nezdrave casta, i kdyz ty fotky byly celkem normalni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | maria napsal: | | Draper napsal: | | Teda ja mel Phoenixe za celkem normalniho, jen mirne sklony k narcismu se tam obcas projevovaly, ale tohle je uz prehanka |
ako sa prezentujeme taká mienka bude o nás
|
Tak tak, ale nekdo uz to nezachrani. Treba ja jsem znamej jako nejvetsi silenec na foru se sklony k sebedestrukci, ultramegamagor a ja nevim co jeste a uz s tim nic nenadelam a vubec me to nesere. I kdyz ve skutecnosti si myslim, ze jsem jinej :D |
jako nekdo s potrebou neustale sebeprezentace ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | nemyslím, že toto bol práve jeho cieľ, len preboha toľko sa dá super fotiek nafotiť, prečo práve tento spôsob prezentácie? |
mario to nezakecas, vsichni vime ze se ti to libi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: |
jako nekdo s potrebou neustale sebeprezentace ? |
Nechapu...
Zda se ti, ze ja se potrebuju neustale prezentovat? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:06 pm Předmět: |
|
|
každý to máme občas, také obdobie keď sa viac zviditeľNujeme, niekto foto, tréningy, iný zverejňovaním názorov _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:09 pm Předmět: |
|
|
proč má každej mladej kluk, co chvíli cvičí sklony fotit homoušký fotky?
se nedivim, že to má takovej negativní vliv na společnost, někdo si všimne těhlech fotek a hned si pomyslí, že skoro každej, co cvičí je buzna.
Ani za 100 000,- bych ze sebe neudělal bukvici pro pár šlupek.
drapere a ty už taky laskavě drž hubu... už si o sobě fakt moc myslíš, jakej seš borec... neboj, nejseš... Takových jako ty, co jezděj takový tréninky znám minimálně 10 a to zvedaj o dost víc než ty...akorát nemaj potřebu si psát někde log.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Flame _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
už to jede _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
hůů :D Paye, tak si založ log a hoď tam pár videí ze svýho ýbrkůl mega tréninku  nebo nadáváš ostatním ale sám zvedáš hovno? to je teda celkem smutný.. kdybys aspoň békal po těch správných  halt jsou tady lidi, kteří nemají co dělat a potřebujou si léčit svoje komplexy na ostatních, pokud možno anonymně - a co je lepšího než anonymní diskuze a fóra na netu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | drapere a ty už taky laskavě drž hubu... už si o sobě fakt moc myslíš, jakej seš borec... neboj, nejseš... Takových jako ty, co jezděj takový tréninky znám minimálně 10 a to zvedaj o dost víc než ty...akorát nemaj potřebu si psát někde log. |
Az ted jsem si vsiml tyhle sracky, co jsi tam dopsal.
K tobe se ty podelana zabednena omnalebko vyjadrovat nebudu, ses mi ukradenej, vzdy se tu objevis jen s nejakym naprosto bezvyznamym blabolem, takze si o me pis, co chces. Nekteri pochopili, proc cvicim, jak cvicim a proc si tu vedu log, kdo ne a mysli, ze je to zpusob meho zviditelnovani a ze si diky tomu o sobe myslim, ze jsem borec, tak at si to mysli, jenze pokud to tak vypada, coz nechci, tak to ze me delaji nekteri ostatni a uz mockrat jsem na to poukazoval. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: st duben 20, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | MiKra napsal: | | Poman napsal: | Teda některý ty fotky lidí v profilech jsou dost mimo
Č174 byl trumfnut |
phoenix.16 and jirdano ? |
jo |
jirdano - uz tu byli mnohem horsi, zrejme pouze omyl, zbytek fotek ma ok.
phoenix.16 - neskutecnej Jarmil a neskutecnej hnus!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|