Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 04, 2011 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímalo, jak se zrovna tenhle statistický průzkum dělal ....

Jinak já osobně bych to řešil čistě za prachy ... tj. zohlednil náklady na přenos a případný vejvar z reklamy a podobně. Ať se rozhodnu jak se rozhodnu, tak se nikdy nezavděčím všem a vždy naseru mraky lidí, tak ať z toho aspoň něco kápne:-).

BTW ... měli to dát oboje pozdě v noci ze záznamu, a místo toho tam dát nějakou skutečnou diváckou pecku. Třeba golf ....

EDIT ... to Tonda ... myslíš jako vidět poprvé v životě hokej
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prokrastinace...

konec semestru se blíží a já musím psát seminárky... nesnáším tohle období
dzordn2

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
prokrastinace...

A nejvíc v háji je to, když vesele prokrastinuješ tři týdny před státnicema . Za chvíli prostě musím na basket, a to i přes to, že tam budu se dvěma zhmožděnejma prstama celkem na nic... dělám milion zbytečnejch věcí kolem, jen abych se nemusel učit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordn2 napsal:
guruhonza napsal:
prokrastinace...

A nejvíc v háji je to, když vesele prokrastinuješ tři týdny před státnicema . Za chvíli prostě musím na basket, a to i přes to, že tam budu se dvěma zhmožděnejma prstama celkem na nic... dělám milion zbytečnejch věcí kolem, jen abych se nemusel učit

Já musím zejtra odevzdat seminárku ráno... takže...
musím napsat eště 3000 znaků do 16:00 (což se dá v pohodě, ale když prokrastinuju, tak nevím nevím).... pak koukat do 19:00 na hokej... pak zajít místo fotbálku do posilky ... to přijdu v 22hod domů.... a pak sbalit do školy věci, abych v 7 ráno mohl jet... takže teď už to je fakt hc....

Ale před chvilkou sem dokoukal fotky jedný kámošky na fb, teď si vybírám film, jakej zkouknu ve vlaku... a sem rád, že píšu na forum... jen abych nic nemusel dělat do školy...

A to mám před sebou další dvě, tentokrát mnohem horší, seminárky...

Tahle nemoc je šílená.... du zapnout Skype esi tam někdo není....
Draper

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil Draper dne ne květen 08, 2011 5:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza - s tím děláním milion další věcí jen ne se učit mám úplně stejný problém :- (. Zítra dvě zkoušky, a umím 1/3 první a už přemýšlím kam se půjdu projet abych na chvíli vylezl ven.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
guruhonza - s tím děláním milion další věcí jen ne se učit mám úplně stejný problém :- (. Zítra dvě zkoušky, a umím 1/3 první a už přemýšlím kam se půjdu projet abych na chvíli vylezl ven.

"já mám do zkoušek naštěstí dost času" :D:D:D:D jenže se musím naučit 60 stromů česky-latinsky a asi 300 kytek česky... fůůůůů mě to tak nebaví...
1300 slov left... a právě sem zjistil, že nemám barvu v tiskárně...
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guru: aha...tak to já se učím (teda aspoň to první) to, co mě baví, takže se to dá dobře zapamatovat a nebude to doufám takový problém. A když to dneska nestihnu, tak co, noc je ještě dlouhááá
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2011 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si taky myslel, že tohle mě bude bavit... je to jediná škola (obory) co řešej to, co já chci dělat. Bohužel povinný předměty sou v prvních ročnících totálně naprd. A i pak to je takový, že se to dá naučit bez školy... takže sem zjistil jednu věc, která mě štve eště víc... vejška je jen kvůli tomu, aby si člověk udělal titul... a to mi přijde málo
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: po květen 09, 2011 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsou na main webu někde ty fotky-porovnávačky z Čech nebo jsem zasranej slepýš?
MAST3R

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

achjo

těšil jsem na trénink nohou, jelikož jsem zařadil hacken dřep. Přijel do fitka, rozcvičil všechno v pohodě, odjlej jsem leg-press, přešel na hacken tam taky bez problémů. Sednu na předkopy odjedu první sérku - dvinej pocit v břiše. Dojdu na WC.... sra*ka jako nevim co. Vrátim se odjedu předkopy, dám dvě sérky zákopů. Najednou pocit zvracení, že jsem musel 20 minut sedět a koukat jen, už jsem nic neodcvičil, nechtěl jsem to pokoušet.

Nevíte někdo čím to je, že mám při tréninku nohou pocit zvracení, občas to mívám i u jinejch partiíí, tam se to dá v pohodě ustát.

Dnešní poslední jídlo 2,5 ho. před trenalem a furt to bude asi malo.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurva v pondělí maturita a já některé otázky vidim poprvé.
shooter

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už delší dobu mě sere, že většina aut jezdí z rožnutýma mlhovkama místo normálních světel. Vůbec to nejde vidět. Furt na ně blikám dálkáčema. Jak to teda je? můžu je mít zaplý?

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Už delší dobu mě sere, že většina aut jezdí z rožnutýma mlhovkama místo normálních světel. Vůbec to nejde vidět. Furt na ně blikám dálkáčema. Jak to teda je? můžu je mít zaplý?

jj trochu to postrádá smysl... by mě zajímalo kvůli čemu takhle jezdí, jestli jim to přijde in, nebo šetří světla, stejně jako naši dědové vyřazovali, když jeli z kopce, aby ušetřili...
cocman

PříspěvekZaslal: so květen 14, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ses si jistej, ze to jsou mlhovky? Spousta aut ma svetla na denni sviceni umisteny blizko mlhovek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 338, 339, 340 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: